Λόγω του μηνύματος δεν μπορώ να καταλάβω αν έγινε εσκεμμένα η όχιLoukas έγραψε:Και εγω χρησιμημοποιω greeklish στο κινητο και πραγματι εχω καταντησει να κανω απλα λαθη οταν γραφω ελληνικα. Ειναι μεν ποιο ευκολα αλλα αμα δεν ξερουμε να γραφουμε καλα ελληνικα πως θα σταθουμε στη σημερινη κοινωνια?
Spam place (v1.0)
- Shiv
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Re: Spam place
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες 
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Οπως ειπα και εγω κανω λαθηShiv έγραψε:Λόγω του μηνύματος δεν μπορώ να καταλάβω αν έγινε εσκεμμένα η όχιLoukas έγραψε:Και εγω χρησιμημοποιω greeklish στο κινητο και πραγματι εχω καταντησει να κανω απλα λαθη οταν γραφω ελληνικα. Ειναι μεν ποιο ευκολα αλλα αμα δεν ξερουμε να γραφουμε καλα ελληνικα πως θα σταθουμε στη σημερινη κοινωνια?(Αν και δεν είμαι ο κατάλληλος σε θέματα ορθογραφίας )
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
όντως είναι αρκετά σοβαρό θέμα, αν δεν ξέρεις να γράψεις μια πόταση η ένα κείμενο στα Ελληνικά, ούτε για φούρναρης δεν πας.
τελικα επιτρεπονται τα greeglish στο spam place η οχι?
(και ναι κι εγω κανω λαθη αλλα εχω χαρτι
)
(και ναι κι εγω κανω λαθη αλλα εχω χαρτι
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
επειδή θα αλλάξει πρεστιζζζζζζ στο σαϊτ, λεω να μιλάμε αγγλικά σε όσους δεν τους βολεύουν τα Greeklish, να γίνουμε ευρω-πέοι 
ι γουοντ του μπι δε βερι μπεστ λαικ νοου ουαν εβερ γουοζ...
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Νόου! Νοτ εγκέν! Ι πριφέρ σπίκινγκ Γρίκ ορ Ίνγκλις γουίθ Λάτιν κάρακτερς!
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
χα, δατ γουοζ α γκουντ γουεει το σεϊ αμπαουτ.
Κεπ γκοϊνκ.
Γουατ αρ γιορ πλαντς φορ τουμορροου;
Κεπ γκοϊνκ.
Γουατ αρ γιορ πλαντς φορ τουμορροου;
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
kai sto spam bsk? an einai alazw , dn exw problhmaPokemon640 έγραψε:King, οι κανόνες ισχύουν για όλους, μη με βάζεις σε δύσκολη θέση.
Γράφε στα αγγλικά έστω, να μαθαίνουμε και τίποτα
ke epudei?Scarlet έγραψε:ναι και εγω εγραφα greeglish πολυ καποτε και με κατεντησαν εναν ανορθωγραγο
Sobara omws , otan xreiastei ta briskeis , dn pisteyw nane toso dyskolo.
wut.Scarlet έγραψε: ο οποιος μπερδευοταν και εγραφε greeglish και στο τετραδιο του
tespa.
swsta bsk , akroibos ayto eianiScarlet έγραψε:Αυτο φυσικα δεν λεγετε evolution λεγετε <<βαριεμαι να ελεγχω ορθωγραφικα γι αυτο χρησιμοποιω μια τελειως ανεπισημη γλωσσα
Elaborate. dwse paradeigmata. oti kai nane toulaxiston dn thane toso sobaro , sigouraScarlet έγραψε:που μπορει στο μελλον να μου προκαλεσει προβληματα>>
na alaksei h simerinh koinwnia. Na leme thn alithha , h orthografia spania tha fanei xrhshmh/aparethth.Loukas έγραψε:Και εγω χρησιμημοποιω greeklish στο κινητο και πραγματι εχω καταντησει να κανω απλα λαθη οταν γραφω ελληνικα. Ειναι μεν ποιο ευκολα αλλα αμα δεν ξερουμε να γραφουμε καλα ελληνικα πως θα σταθουμε στη σημερινη κοινωνια?
alo ayto.Pokemon640 έγραψε:όντως είναι αρκετά σοβαρό θέμα, αν δεν ξέρεις να γράψεις μια πόταση η ένα κείμενο στα Ελληνικά, ούτε για φούρναρης δεν πας.
λολ οουκεει δενPokemon640 έγραψε:επειδή θα αλλάξει πρεστιζζζζζζ στο σαϊτ, λεω να μιλάμε αγγλικά σε όσους δεν τους βολεύουν τα Greeklish, να γίνουμε ευρω-πέοι
Λατιν καρακτερς > Γκρικ καρακτερς. (Ουεν ιτ κομς του ελεκτρονικ ντιβαισες ατ ληστ.)Nicolas26K έγραψε:Νόου! Νοτ εγκέν! Ι πριφέρ σπίκινγκ Γρίκ ορ Ίνγκλις γουίθ Λάτιν κάρακτερς!
ενιουεει... πλανζ φορ τομοροου...
....
τφ ουεν γιου ριαλαιζ γιου ντοουντ χαβ πλανζ. φιηλζ με....
ιν αδερ νιουζ , μαι Κλας 10 ΜικροΕΣ.ΝΤΙ.ΧΕΙΤΣ.ΣΙ 32ΓΚμπ ουιδ Γιου Εσ Μπι ανταπτορ αραιβντ τουντεη
μαι πλαν φορ τονται ις το μπι δε βερυ μπεστ λαικ νοου ουαν εβερ γουοζ XD