Η κολοκυθιά Version 2.0 Extended

Συζητήστε εδώ ότι δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Riolu
Starter level
Starter level

Re: Η κολοκυθιά Version 2.0 Extended

Δημοσίευση από Riolu »

Ace,ο Sabo μου φαινεταται απλά σαν αντικαταστάτης του

Usopp or Brook

Αλήθεια τι λες να γίνει με τον trafalgar μετα από την dressrosa και αφού τελειώσουν με τον kaido?Εχει γίνει ο δεύτερος πιο δημοφιλής χαρακτήρας του one piece(προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί) δεν νομίζω να μπορεί ο Eiichiro Oda απλά να τον αφήσει
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

αν μου εβαζες αυτη την ερωτηση θα ελεγα sabo, τουλαχιστον αυτος ξερει haki :p

θα απαντησω στην ερωτηση σου brook

Nami η Robin?

(οταν λες kaido μηπως εννοεις doflamingo? εγω πιστευω οτι οταν τον ξεπαστρεψουν θα πουνε bb στην dressrosa (χωρις νεο nakama) και θα πανε σε αυτο επομενο που τους περιμενουν το πληρωμα του law.Απο κει και περα ο Kaido δεν θα χει που να ξεσπασει και θα ξεσπασει σε αυτους, εν το μεταξυ η κοπελια που εσωσαν στο καραβι του Moria με τα ροζ μαλλια θα αποδειχθει οτι ειναι η κορη της big-mom(με το vivre card) και ετσι θα γινουν ally ετσι οι straw hats+big mom+ Heart pirates VS kaido )
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Riolu
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Riolu »

Τι να σου πω καμία άπω τις δυο δεν μου αρέσει αλλα θα πω...Νami γιατί αν και είναι σπαστική ώρες ώρες έχει μερικές αστείες στιγμές ενώ η Robin είναι σαν να μην υπάρχει και δεν δίνει σχεδόν ποτέ μαχες

Old franky(before timeskip) or new franky

Επίσης και ο ace είχε haki γιατί αν θημαμε καλά έριξε κάποιους αναίσθητους όταν βλέπαμε την ιστορία της ζωής του τέλος πάντων όταν είπα kaido εννοούσα αφού τελειώσουν μαζί του και δηλαδή τελειώσει η pirate alliance που έχουν
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

old franky ελεος πως τον εκαναν...

Whitebeard η Blackbeard?

(Μετα τον kaido....οπου θα γινει της κακομοιρας οποτε μιλαμε για πολλα επισοδεια, το alliance δεν παιζει να κοπει, ο luffy εσωσε πολλες φορες την ζωη του law και ο law την ζωη του luffy και τελος παντων εχουν μοιραστει πολλες στιγμες αυτοι οι δυο μαζι ηδη,το alliance νομιζω θα παραμινει ωστοσο θα παει ο καθενας στο δρομο του και θα ξανασυναντηθουν πολυ μετα σε μια αλλη μεγαλη μαχη, πραγματικα ειμαι ο μονος που δεν βλεπει τον Kid απειλει?πιο απειλιτικος μου φαινετε ο μουργος ο Coby που του αφηπνηστηκε το Haki...
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Riolu
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Riolu »

Whitebeard βέβαι! Δεν νομιζω οτι θα βρεις καποιον στο forum που θα απαντήσει το αντίθετο
Color of hands ή Haki of conquerors
(Scarlet πιστεύεις οτι πρέπει να σταματησουμε να βάζουμε ερωτήσεις απο το one piece μπας και παιξει και κανένας άλλος?)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

Haki of Conquerors

Armansment haki η Mantra?

(ναι λες και παιζει κανεις αλλος εδω και κατι εβδομαδες :/)
Άβαταρ μέλους
Riolu
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Riolu »

Ε δεν έχεις και άδικο τελος παντων θα πω armament haki γιατί με την mantra σκέφτομαι τον Enel και η φατσα του με κανει να θελω να δωσω μπουνιά σε κάποιον
Luffy or Sanji
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

WAHAHAHAHAHAH

σωστο

luffy

Big Mom η Kaido
Άβαταρ μέλους
Riolu
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Riolu »

Δεν έχουμε δει κανεναν τελειως αλλα θα πω kaido γιατί θα προτιμούσα να παραδωθω στους marines απο το να με φωνάζουν big mom
Mr.2 or Mr.3
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

MR.2

Gear Second η Gear Fourth?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα-Ασχετα”