Loukas έγραψε:Και το point των ποστ σου m_Namikaze?
Το point;!
Σοβαρά μιλάς;
Δεν λέω λόγια του αέρα, αφού μιλάω με επιχειρήματα και αποδείξεις αντιθέτως με εσένα(θα καταλάβεις παρακάτω τι εννοώ).
Loukas έγραψε:Εχεις κατι βασιμο να πεις η απλα σαρεσει να μας πηγαινεις κοντρα?
Οτι ποστ και αν δω εισαι εσυ αντιθετος παντα....
Προφανώς και έχω κάτι βάσιμο να πω!
Εξάλλου αυτό φαίνεται και από τα post μου.
Επίσης δεν είμαι αντίθετος σε όλα τα post, μόνο σε δύο θέματα, που αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν το κάνω για να σας πάω κόντρα ή για οτιδήποτε άλλο.
Ok, δεν ξέρω με ποιανού το μέρος είσαι και δεν με νοιάζει, αν και απ' ότι φαίνεται δεν είμαι με το δικό μου(όχι ότι το θέλω αυτό).
Και θα σου πω τώρα, είδες ποιος άρχισε την λογομαχία στην Apple και στους Browsers;
Sorry που πάω αντίθετα στο κατεστημένο(Fire Fox).
Δηλαδή τι πρέπει να κάνω; να μην λέω την γνώμη μου και να συμφωνώ κάθετα με ότι λένε οι άλλοι;
Έλεος, λες και έκανα τίποτα κακό, πρώτη φορά ακούω να γίνετε παρατήρηση για τη διαφωνία μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ατόμων - ίσα ίσα που χωρίς λίγη διαφωνία και αντιπαράθεση το forum θα πεθάνει.
Αν πήγαινα με τα νερά των άλλων στο thread της Apple, τα post θα είχαν μείνει ως εξής:
- Η Apple είναι χάλια.
- Ναι, ναι, συμφωνώ απόλυτα!
- Κι εγώ.
Και είμαι σίγουρος για αυτό που σου λέω.
Αν το forum σου/ σας θες να είναι ένα ξερό τίποτα χωρίς απόψεις τότε πες το μου "δεν θέλω εντάσεις", κι εγώ θα πράξω ανάλογα.
Εξάλλου αν φύγω εγώ όλοι θα συμφωνούν με όλους και όλα μέλι γάλα, αφού όπως έχουμε δει επανειλημμένος ΟΛΟ το forum έχει την ίδια άποψη πάνω σε όλα!
Τυχαίο; ... Ε ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!
Loukas έγραψε:
Και εγς χρησιμοποιω τον παλιο Firefox 3.6 ακομη και δεν εχω κανενα παραπονο. Ο Chrome ειναι πολυ "γυμνος" browser αν τον συγκρινεις με τον firefox. Δεν προσφερει τιποτα ουσιαστικο που να μην το κανει ηδη o firefox.
Αντιθέτως επειδή εσύ δεν διαφωνείς με κανέναν(εκτός από εμένα), δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτα παραπάνω από ένα ΤΙΠΟΤΑ!
Δηλαδή αυτό που έγραψες, ένα σχόλιο χωρίς επιχειρήματα που μόνο του δεν λέει τίποτα.
"Καλύτερα να είμαι ένα τίποτα παρά να είμαι η ηχώ των άλλων", δηλαδή αυτό που θες εσύ, μία ομόφωνη απάντηση σε όλα.
Που στην τελική σε δύο θέματα είχα διαφωνίες με τα υπόλοιπα μέλη και εσύ αμέσως το σχολίασες.
ΥΓ. Το θέμα με τους browsers για εμένα δεν έληξε εδώ, περιμένω αντίθετες(ή και ομόφωνες - αν και δεν το βλέπω) απαντήσεις με την δική μου(αν θέλετε κι εσείς βέβαια μετά από την παρέμβαση του Louka) για να βγάλουμε ένα τελικό συμπέρασμα για το ποιος είναι better browser.
Διότι στην τελική δεν αποκλείεται να αλλάξω κι εγώ τον browser που χρησιμοποιώ.
ΥΓ 2. Sorry για το x2 αλλά αν δεν το έκανα δεν θα εμφανιζόταν σαν new post... και ξέρετε την συνέχεια.
Επίσης το post το έγραψα στο Spam Place για να μην... και ξέρετε την συνέχεια.
ΥΓ 3. Δεν με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο η επιθετική συμπεριφορά μου απέναντι στον Louka και στον οποιονδήποτε άλλο.
Στην τελική αυτός το άρχισε ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ!