Loukas έγραψε:Pokemon640 έγραψε:Loukas έγραψε:εμένα οι υπολογιστές μου δεν είχαν πρόβλημα ποτέ (ακόμη και από τα vista που τα είχα 2007-2011), αν έχεις τα δύο βασικά : RAM + SSD, όσο βαρύ λειτουργικό να έχεις θα το σηκώσει.
Το λες τοσο απλα σαν να κοστιζει το ενα απο 10 ευρω...αν ηταν ετσι ςωρεα μια χαρα αλλα οι SSD ειναι πανακριβοι και ουσιαστικα αγοραζεις και ενα 2ο δισκο γιατι δεν εχουν χωρο. Η εποχη των Windows περασε και τα Vista ηταν οι πιο χαλια εκδοση to date
έχω SSD από το 2009, το post σου έχει μια βάση αν το έγραφες κατά το 2007 που ήθελες 600-1000Ευρώ για SSD. Το 09 που πήρα SSD με 240Ευρώ 80GB με έσωσε, τα 4 λεπτά loading έγιναν 20 δευτερόλεπτα! Πραγματικά τόσο χρόνο που κέρδισα πήρα τα λεφτά μου πίσω πολύ γρήγορα. Σήμερα οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές, με μόλις 120Ευρώ αγοράσεις έναν απίστευτα καλό SSD των 60GB, που καινούριο PC να φτιάξεις αυτό δεν πρέπει να μην υπάρχει γιατί πάει χαμένος όλος ο υπόλοιπος υπολογιστής, αν θες μαγνητικό δίσκο μείνε με τον αρχαίο pentium4 του 2005.
Επίσης, οι τιμές στους SSD σήμερα είναι πολύ προσιτές για όλους, οι μαγνητικοί δίσκοι των 500GB-4TB έχουν καταντήσει εντελώς ασύμφοροι και δεν αξίζουν καθόλου.
Υ.Γ. Δες τιμές και τρέχα τώρα να κάνεις edit το post

Οχι δες εσυ τιμες και κανε το δικο σου ποστ edit. Ενας δισκος SSD της προκοπης οπου αν ειναι να αγορασεις να αγορασεις καλο και μιλαω για το corsair force 120 gt εχει 200 ευρω. Λοιπον ειμαι φοιτητης. Περνω χρηματα απο τον πατερα μου. Θα δωσω 200 ευρω για ssd χωρις αποθηκευτικο χωρο? Τωρα αν εσυ εισαι ματσωμενος η δουλευεις η δεν ξερω τι μπραβο σου αγορασε. Οπως και να το παρεις ειναι ακριβοι. Και ολα αυτα για να βαλω windows? Οχι ειμαι ενταξει. Και λες 60 gb σωστα? Εαν υποθεσουμε οτι ο οποιοσδηποτε δεν εχει εξωτερικο? Τα λεφτα για εξωτερικο γιατι δεν τα συμπερελεαβες στο ποστ σου? Και επισης δεν μιλουσαμε για στησιμο καινουριο υπολογιστη το τοπικ μιλαει για τα windows 8 και για την αναβαθμιση τους. Οχι για στησιμο καινουριου απο το 0. Εσυ σαν μεσος χρηστης εισαι ικανοποιημενος με 60 gb οταν ta windows θελουν μοναχα τους 20?
Πεσμου και εμενα το κολπο[/quote]
Α αυτο το ξερω και εγω: οταν εχεις λευτα σχεδον απεριοριστα δεν σε ενδιαφερει η τιμη.

η αλοιθεια ειναι 640 οτι το ποστ σου με αφισε με "?" , imo ο ssd ειναι απλος ενα πραματακι που κανει τον υπολογιστη σου πιο γρηγορο για καποια μερη. οχι σαν αποθηκευτικο χορο.

σαν bonus , βαλε το προγραμα σου εδω και δεν θα αλαξει τιποτα στο pc. αυτο το πραμα βασικα. αφου με 120 ευρω περνεις σκληρο με 500gb..........η εναν ssd me 60gb. Λιγο μεγαλη η διαφορα ε? επεισεις ο λογος που δεν βλεπω γιατι στο καλο να βαλει καποιοσ πανο απο 120 gb ssd

τεσπα οπως και νανε δεν μπορεις να πεις αν το μονο που θες ειναι αποθηκευτικο χορο και πραγματικα δεν σε ενδιαφερει το pc σου να ειναι πιο γρηγορο απ οτι ειναι ιδη πραγματικα δεν αξιζει καθολου ουτε το 60gb. (μηλησε και το νουμπακι που ακομα δεν βγηκε απ'τ'αυγο του.

)