Τουρνουά 5ης Γενιάς OU - ( Pokemon Online )

Παλιά τουρνουά που έγιναν, από το 2011 μέχρι το 2021
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Re: Pokemon online Tournament

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

m_Namikaze έγραψε:LoL...
Btw, το Shaymin το κανονικό επιτρέπετε - διότι είναι λίγο δυνατό και έχει και κάποιες πολύ καλές moves;
ναι ελεγα να το banαρω και αυτο αλλα οκ δν ειναι τπτ.........ενα toxic spikes να εχεις και ενα stab fire move ειναι 3hko.
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από m_Namikaze »

Kingnothing412 έγραψε:
m_Namikaze έγραψε:LoL...
Btw, το Shaymin το κανονικό επιτρέπετε - διότι είναι λίγο δυνατό και έχει και κάποιες πολύ καλές moves;
ναι ελεγα να το banαρω και αυτο αλλα οκ δν ειναι τπτ.........ενα toxic spikes να εχεις και ενα stab fire move ειναι 3hko.
Ναι αλλά αν κάποιος δεν τα έχει αυτά μπορεί και να χάσει με Shaymin.
Εμένα τουλάχιστον που μου το είχανε βάλει μια φορά στον Pokemon Online έχασα που δεν είχα καλό team...
@Shiv & I <3 GS: Θα πάρετε μέρος;
Άβαταρ μέλους
Eldena
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από Eldena »

Ειμαι της αποψης οτι το τους κανονες του τουρνουα πρεπει να τους θετει ο organiser, οσο παραξενοι και αν φαινονται. Αν θελει να κανει unban το Kyogre πχ, κανενα προβλημα. Ειτε δεν παιζω αν δεν μου αρεσει ο κανονας (και μαζι με εμενα ακολουθουν κι αλλοι και δεν γινεται καν τουρνουα) η παιζω με kyogre και γω.

Δεν απανταω σε καποιον συγκεκριμενο με αυτο το ποστ, απλα ειπα την γνωμη μου.
Pokemon Black FC: 3181-7434-7309
Εικόνα
by Kweshnoth
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από m_Namikaze »

I <3 GS έγραψε:Nop.-

Καποιες σημειωσεις :

Shaymin ofc not banned.
Sand rush ban αλλο metagame.Καμια σχεση με το swift swim.
Βρμ να εξηγω.
Ευτυχώς τώρα υπάρχουν κάποιες ελπίδες νίκης :P
kwstas_kwstas
newbie
newbie

Δημοσίευση από kwstas_kwstas »

Και εγω μεσα ειμαι!
babismanias
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από babismanias »

Είμαι και εγώ μέσα. :)

EDIT: Για τον 8ο κανόνα. Ναι έχει μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο. Καταρχήν Sand Rush έχουν 3 μόνο πόκεμον που το ένα την μαθαίνει σε DW. Stoutland, Excadrill και Sandslash DW. Ποιος θα χρησιμοποιήσει το Στουτλαντ; Οκ, δεν είναι και αδύνατον αλλά το μόνο που θα σκεφτείτε είναι αυτό Rarely Used Tier. Sandslash λίγο δύσκολο και μετά μένει το Excadrill το οποίο το βάζουν πολλοί. To συνδυάζεις με Tyranitar τις πιο πολλές φορές αν και υπάρχει το Hippowdon το οποίο το βάζουν αλλά όχι τόσο συχνά όσο το Tyranitar. Στο θέμα μας τώρα. ΤTar + Excadrill είναι συχνός συνδυασμός όχι ότι υπάρχει και άλλος. Είναι ένας δυνατός, γρήγορος και πάρα πολύ αδύναμος συνδυασμός ταυτόχρονο. Γιατί; TTar Rock, Dark - 4x Fighting Moves (Focus Blast, Mach Punch, Close Combat) και Excadrill Ground Steel - 2x Fighting Moves όχι και τόσο καλό defense που μπορεί να χάσει και με μία Mach Punch.
Drizzle + Swift Swim.
Drizzle Politoed εννοείται εκτός αν παίζεις Uber και θες Kyogre. Swift Swim 18 Pokemon, μερικά από αυτά είναι DW. Τόσα πολλά λογικό να μπανάρουν αυτό το συνδυασμό. Μόνο και μόνο το Politoed + Ludicolo = φονικό όπλο εφόσον το Ludicolo χάνει μόνο από επιθέσεις τύπου Bug. Επίσης άλλο είναι το Kingra, Kabutops ... Θέλετε άλλα;
Οπότε να μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα τους. Θεωρώ το Sand Stream + Sand Rush ένα καλό και άχρηστο συνδυασμό συγχρόνως.
Αν είναι έτσι γιατί αφήνεις περιθώρια για να έχουμε Drought + Chlorophyll , άλλα αμέτρητα πόκεμον εκεί, και δεν το κάνεις μπαν και αυτό. Κατά την γνώμη μου ο κανόνας δεν είναι και πολύ βάσιμος. Δική σου επιλογή.

Καλή τύχη σε όλους και συγνώμη για την ''έκθεση''. :P
Άβαταρ μέλους
V-Create
ace trainer
ace trainer

Δημοσίευση από V-Create »

pws perneis meros?
Γεαι ειμαι ο Κωστας.
Άβαταρ μέλους
V-Create
ace trainer
ace trainer

Δημοσίευση από V-Create »

Θελω και εγω να παρω μερος στο τουρνουα
Γεαι ειμαι ο Κωστας.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

babismanias έγραψε:Είμαι και εγώ μέσα. :)

EDIT: Για τον 8ο κανόνα. Ναι έχει μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο. Καταρχήν Sand Rush έχουν 3 μόνο πόκεμον που το ένα την μαθαίνει σε DW. Stoutland, Excadrill και Sandslash DW. Ποιος θα χρησιμοποιήσει το Στουτλαντ; Οκ, δεν είναι και αδύνατον αλλά το μόνο που θα σκεφτείτε είναι αυτό Rarely Used Tier. Sandslash λίγο δύσκολο και μετά μένει το Excadrill το οποίο το βάζουν πολλοί. To συνδυάζεις με Tyranitar τις πιο πολλές φορές αν και υπάρχει το Hippowdon το οποίο το βάζουν αλλά όχι τόσο συχνά όσο το Tyranitar. Στο θέμα μας τώρα. ΤTar + Excadrill είναι συχνός συνδυασμός όχι ότι υπάρχει και άλλος. Είναι ένας δυνατός, γρήγορος και πάρα πολύ αδύναμος συνδυασμός ταυτόχρονο. Γιατί; TTar Rock, Dark - 4x Fighting Moves (Focus Blast, Mach Punch, Close Combat) και Excadrill Ground Steel - 2x Fighting Moves όχι και τόσο καλό defense που μπορεί να χάσει και με μία Mach Punch.
Drizzle + Swift Swim.
Drizzle Politoed εννοείται εκτός αν παίζεις Uber και θες Kyogre. Swift Swim 18 Pokemon, μερικά από αυτά είναι DW. Τόσα πολλά λογικό να μπανάρουν αυτό το συνδυασμό. Μόνο και μόνο το Politoed + Ludicolo = φονικό όπλο εφόσον το Ludicolo χάνει μόνο από επιθέσεις τύπου Bug. Επίσης άλλο είναι το Kingra, Kabutops ... Θέλετε άλλα;
Οπότε να μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα τους. Θεωρώ το Sand Stream + Sand Rush ένα καλό και άχρηστο συνδυασμό συγχρόνως.
Αν είναι έτσι γιατί αφήνεις περιθώρια για να έχουμε Drought + Chlorophyll , άλλα αμέτρητα πόκεμον εκεί, και δεν το κάνεις μπαν και αυτό. Κατά την γνώμη μου ο κανόνας δεν είναι και πολύ βάσιμος. Δική σου επιλογή.

Καλή τύχη σε όλους και συγνώμη για την ''έκθεση''. :P
Οχι ρε..........ευχαριστω που μου θυμισες....τωρα προλαβαινω να το Banαρω και αυτο η ειναι αργα?Τελοσπαντον εγω το κανω και αυτο ban τοτε.......δεν πιστευω να πειραζει κανεναν? :roll:
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
babismanias
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από babismanias »

Βασικά εφόσον θα μπαναριστεί και αυτή δεν έχω λόγο να είμαι στο τουρ. Η sun Team μία ομάδα που χρησιμοποιώ σε πολλές μάχες. Εφόσον είναι ''νόμιμη'' και επιτρέπεται να τη χρησιμοποιώ σε άλλα τουρ (σε όλα δλδ) δεν βρίσκω σωστό να το μπανάρουν χωρίς λόγο. Τους κανόνες όντως εσύ πρέπει να τους βάζεις, αλλά με κάποια όρια. Τέλος πάντων, καλή τύχη και πάλι στους συμμετέχοντες του τουρνουά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αρχείο”