Πες μας ποιος/ποια είσαι
Re: Πες μας ποιος/ποια είσαι
Φωτης Θεσσαλονικη...
παιζω απο την πρωτη red αλλα το παθος δεν σταματα ουτε μετα απο 15 χρονια..
παιζω απο την πρωτη red αλλα το παθος δεν σταματα ουτε μετα απο 15 χρονια..
Spikes, Toxic Spikes, Stealth Rock FTW
- Shiv
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθατε guys 
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες 
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Αντώνης από Θεσσαλονίκη 
Γεια σας παίδες! Με λένε Αποστόλη και είμαι από την Λάρισα...Τώρα πρόσφατα βρήκα το site σας και αποφάσισα να
γίνω μέλος και να βοηθήσω όπου μπορώ
γίνω μέλος και να βοηθήσω όπου μπορώ
Γεια σας παιδιά!! Είμαι ο Χρήστος από Αθήνα! Δεν ξέρω πολλά αλλά είμαι λίγο καμμένος και πιστεύω ότι με τη βοήθεια σας θα πάω μπροστά! 
Μαθαίνω σιγά σιγά! 
Pokemon Platinum Name: ChrIs
Pokemon Platinum FC: 0603-5511-8395
- Divided by Zer0
- experienced trainer

Σίγουρα, εδώ μπορείς να βρεις guides και συμβουλές σε περίπτωση που θες να γίνεις καλύτερος σε competitive battling ή απλώς να συζητήσεις για τα παιχνίδια Pokémon.~CaspeR έγραψε:Γεια σας παιδιά!! Είμαι ο Χρήστος από Αθήνα! Δεν ξέρω πολλά αλλά είμαι λίγο καμμένος και πιστεύω ότι με τη βοήθεια σας θα πάω μπροστά!
Μάλλον μόνο το πρώτο, γιατί όλοι μιλάνε για B&W αν δεν κάνω λάθος και δεν έχω ιδέα.Divided by Zer0 έγραψε:Σίγουρα, εδώ μπορείς να βρεις guides και συμβουλές σε περίπτωση που θες να γίνεις καλύτερος σε competitive battling ή απλώς να συζητήσεις για τα παιχνίδια Pokémon.~CaspeR έγραψε:Γεια σας παιδιά!! Είμαι ο Χρήστος από Αθήνα! Δεν ξέρω πολλά αλλά είμαι λίγο καμμένος και πιστεύω ότι με τη βοήθεια σας θα πάω μπροστά!
Ευχαριστώ πάντως!
Μαθαίνω σιγά σιγά! 
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
~CaspeR επειδή σε βλέπω ενεργό μέλος και θές να προσφέρεις, κάνε με add στο msn, pokemon626 (στο] hotmail (τελεία) com
θα σε βοηθήσω λίγο σε αρκετά θέματα, γιατί το competitive είναι πραγματικά καλή ασχολία και για τα τουρνουά, θέλουμε δυνατούς παίχτες. Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις για το παρόν πρωτάθλημα (UEPC) αλλά πιστεύω με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρεις.
θα σε βοηθήσω λίγο σε αρκετά θέματα, γιατί το competitive είναι πραγματικά καλή ασχολία και για τα τουρνουά, θέλουμε δυνατούς παίχτες. Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις για το παρόν πρωτάθλημα (UEPC) αλλά πιστεύω με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρεις.
-
IronMaiden666GR
- newbie

Γεια σας παιδιά,
Είμαι ο Γιώργος, fan των παιχνιδιών Pokemon από μικρή ηλικία δυστυχώς όμως δεν πρόλαβα ιδιαίτερα την πρώτη γενιά γι'αυτό και τις παίζω τώρα αυτές τις κασέτες. Με το anime δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Αγαπημένο pokemon το Dragonite και αγαπημένη κασέτα η Emerald. Απεχθάνομαι τα fake pokemon (κοινώς από cheat) και προσπαθώ με ανταλλαγές από φίλους και προπόνηση να συμπληρώσω για αρχή το Pokedex του Hoenn και μετά το National στην Pokemon Emerald. Τέλος δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί αλλά πιάνω μόνο αρσενικά pokemon εκτός αν είναι female-only xD. Αυτά από μένα. Καλά να περνάτε!
Είμαι ο Γιώργος, fan των παιχνιδιών Pokemon από μικρή ηλικία δυστυχώς όμως δεν πρόλαβα ιδιαίτερα την πρώτη γενιά γι'αυτό και τις παίζω τώρα αυτές τις κασέτες. Με το anime δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Αγαπημένο pokemon το Dragonite και αγαπημένη κασέτα η Emerald. Απεχθάνομαι τα fake pokemon (κοινώς από cheat) και προσπαθώ με ανταλλαγές από φίλους και προπόνηση να συμπληρώσω για αρχή το Pokedex του Hoenn και μετά το National στην Pokemon Emerald. Τέλος δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί αλλά πιάνω μόνο αρσενικά pokemon εκτός αν είναι female-only xD. Αυτά από μένα. Καλά να περνάτε!