Μου θύμησες λίγο αυτόPokemon640 έγραψε:Εγώ όπως ξέρετε έχω τελειώσει σχολές/σχολεία/στρατό.
Οπότε μπορώ να βαθμολογώ τον εαυτό μου στο πόσο γαμάτος είμαι καθημερινά
On topic
Τέλειωσα με τις πανελλήνιες εγώ και έβγαλα 15870.Περιμένω βάσεις πλέον

Μου θύμησες λίγο αυτόPokemon640 έγραψε:Εγώ όπως ξέρετε έχω τελειώσει σχολές/σχολεία/στρατό.

Και πόσο δηλαδή βαθμολογείς τον εαυτό σου με μέγιστο το 100?Pokemon640 έγραψε:Εγώ όπως ξέρετε έχω τελειώσει σχολές/σχολεία/στρατό.
Κι εγώ επίσης, με τελικό βαθμό 16.647 (19 μόρια ακόμα να 'χα...). Απ' όσο ξέρω γενικώς θέρισαν και φέτος οπότε εμείς μπορούμε να πούμε ότι γράψαμε αξιόλογα και να δώσουμε συγχαρητήρια στον εαυτό μας.Shiv έγραψε: Τέλειωσα με τις πανελλήνιες εγώ και έβγαλα 15870.Περιμένω βάσεις πλέον

Δήλωσα Θεσ/νίκη μόνο και κατά 85% περνάω πληροφορική στο ΑΠΘ. Βέβαια, πρώτη προτίμηση μου είναι το μηχανικών/ ηλεκτρολόγων υπολογιστών αλλά πρέπει να πέσει πάνω από 1000 μόρια η σχολή για να περάσω και δν το νομίζω. Άμα δεν περάσω ούτε στην 2η επιλογή, έχω βάλει και μαθηματικό, φυσικό και γεωλογικό.Shiv έγραψε:Gratz Db0
Όντως τα θέματα φέτος ήταν δύσκολα.Μηχανογραφικό έκανες?Σε ποια σχολή βλέπεις τον εαυτό σου απο τον Οκτώβρη ?