Πες μας ποιος/ποια είσαι

συστηθείτε εδώ, εάν θέλετε, πριν αρχίσετε τον καταιγισμό postαρισμάτων! ;)
Nikol
newbie
newbie

Re: Πες μας ποιος/ποια είσαι

Δημοσίευση από Nikol »

Το ελπίζω πραγματικά και θα χαρώ πολύ να κάνω μάχες και να ανταλλάζω απόψεις με άλλα άτομα...
Sp1R1t
newbie
newbie

Δημοσίευση από Sp1R1t »

Καλημέρα σε ολους,

Με λένε Θεμιστοκλή (Θέμη, όπως σας βολευει). Ασχολουμε με τα πόκεμον απο την εποχή της crystal μιας και ηταν το 1ο παιχνιδι ποκεμον που ειχα παιξει! Και εγω απο φετος που θα κανω εγγραφη στο ΑΠΘ θα σπουδαζω. Που ξερετε...μπορει να ειμαστε και συμφοιτητες :Ρ
Άβαταρ μέλους
GarchompPit
ace trainer
ace trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GarchompPit »

Sp1R1t έγραψε:Καλημέρα σε ολους,

Με λένε Θεμιστοκλή (Θέμη, όπως σας βολευει). Ασχολουμε με τα πόκεμον απο την εποχή της crystal μιας και ηταν το 1ο παιχνιδι ποκεμον που ειχα παιξει! Και εγω απο φετος που θα κανω εγγραφη στο ΑΠΘ θα σπουδαζω. Που ξερετε...μπορει να ειμαστε και συμφοιτητες :Ρ
Καλωσηρθες Sp1r1t! :)
Εικόνα
Το youtube channel μου:http://www.youtube.com/user/TheGarchompPit
Άβαταρ μέλους
Divided by Zer0
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Divided by Zer0 »

Sp1R1t έγραψε:Καλημέρα σε ολους,

Εμείς πάντως σίγουρα θα είμαστε, κι εγώ ΑΠΘ θα σπουδάσω, αν μπορέσω ποτέ να εγγραφώ. Τμήμα πληροφορικής.

Καλώς ήρθες και τα λέμε στο πανεπιστήμιο :D
Punisher
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Punisher »

Παιδιά μην λέτε πράγματα που δεν αφορούν το θέμα δεν επιτρέπετε...Συγνώμη για την παρέμβαση απλά θεώρησα ότι καλό θα ήτανε να σας το πω...Γιατί δεν επιτρέπετε το λέει και στους κανόνες...Μετά από εκεί ένας Admin ξέρει τι θα σας πει ποιο αναλυτικά...Και πάλι συγνώμη
Άβαταρ μέλους
Void
Global Moderator
Global Moderator

Δημοσίευση από Void »

@Punisher,chill.

Αύτο που έκανες εσύ "απαγορεύεται",το mini-modding,εξάλλου,δεν είναι πολύ off-topic,και ένας mod μιλουσε,όποτε ήταν μια χαρα.
Punisher
Starter level
Starter level

Ε καλά ρε μεγάλε ρίξε με ban κλαιν δεν θα τα βάψω και μελανά μια σελίδα για pokemon είναι μόνο...Και σε μια τέτοια σελίδα που μπορείς μα κάνει πολλά account...Οπότε δεν με αφορά και τόσο φίλε...

EDIT: και αν το θέμα είναι το ΑΠΘ εδώ που γίνονται γνωριμίες τι να πω
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

@Punisher, ηρέμησε φίλε, δεν εγινε και τίποτα! Και στο μέλλον χρησιμοποίησε το Επεξεργασία/Edit γιατί απαγορεύεται το double-posting. ;)
Και το Αριστοτέλειο έχει σχέση με τις γνωριμίες, μπορεί όχι ενός με όλο το υπόλοιπο φόρουμ, αλλά δύο συμφητητών μεταξύ τους. :)

On topic, καλωσήρθες Sp1r1t! :D
Punisher
Starter level
Starter level

Εντάξει μα δεν είναι συμφοιτητές όταν θα πάει και αν...τέλος πάντων δεν είπα τίποτα αδερφέ nicolas26k απλά ποιο ήρεμα μπορούσε να πει γιατί εδώ νομίζω το site θέλει να συμφιλιώνει και όχι να χωρίζει....Μπορούσε να με πει έκανες λάθος δεν είχα δίκιο όχι έτσι όπως το είπε...Συγνώμη
Άβαταρ μέλους
Divided by Zer0
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Divided by Zer0 »

Δεν έγινε και τίποτα, μπορούμε να βγαίνουμε και λίγο εκτός του κυρίου θέματος για κάνα 2 posts, αρκεί να μην γίνεται εντελώς off-topic η συζήτηση. Δεν πειράζει που ο Punisher είπε την γνώμη του, δεν ήταν καθόλου αγενής ή επιθετικός, απλώς δεν ήξερε ακριβώς πως λειτουργεί το site.

Θα διορθώσω το double post αλλά λήγει το θέμα εδώ και παρακαλώ να μην το συνεχίσετε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Kαλώς ήρθατε”