Πες μας ποιος/ποια είσαι
Re: Πες μας ποιος/ποια είσαι
Το ελπίζω πραγματικά και θα χαρώ πολύ να κάνω μάχες και να ανταλλάζω απόψεις με άλλα άτομα...
Καλημέρα σε ολους,
Με λένε Θεμιστοκλή (Θέμη, όπως σας βολευει). Ασχολουμε με τα πόκεμον απο την εποχή της crystal μιας και ηταν το 1ο παιχνιδι ποκεμον που ειχα παιξει! Και εγω απο φετος που θα κανω εγγραφη στο ΑΠΘ θα σπουδαζω. Που ξερετε...μπορει να ειμαστε και συμφοιτητες :Ρ
Με λένε Θεμιστοκλή (Θέμη, όπως σας βολευει). Ασχολουμε με τα πόκεμον απο την εποχή της crystal μιας και ηταν το 1ο παιχνιδι ποκεμον που ειχα παιξει! Και εγω απο φετος που θα κανω εγγραφη στο ΑΠΘ θα σπουδαζω. Που ξερετε...μπορει να ειμαστε και συμφοιτητες :Ρ
- GarchompPit
- ace trainer

- Επικοινωνία:
Καλωσηρθες Sp1r1t!Sp1R1t έγραψε:Καλημέρα σε ολους,
- Divided by Zer0
- experienced trainer

Εμείς πάντως σίγουρα θα είμαστε, κι εγώ ΑΠΘ θα σπουδάσω, αν μπορέσω ποτέ να εγγραφώ. Τμήμα πληροφορικής.Sp1R1t έγραψε:Καλημέρα σε ολους,
Καλώς ήρθες και τα λέμε στο πανεπιστήμιο
Παιδιά μην λέτε πράγματα που δεν αφορούν το θέμα δεν επιτρέπετε...Συγνώμη για την παρέμβαση απλά θεώρησα ότι καλό θα ήτανε να σας το πω...Γιατί δεν επιτρέπετε το λέει και στους κανόνες...Μετά από εκεί ένας Admin ξέρει τι θα σας πει ποιο αναλυτικά...Και πάλι συγνώμη
@Punisher,chill.
Αύτο που έκανες εσύ "απαγορεύεται",το mini-modding,εξάλλου,δεν είναι πολύ off-topic,και ένας mod μιλουσε,όποτε ήταν μια χαρα.
Αύτο που έκανες εσύ "απαγορεύεται",το mini-modding,εξάλλου,δεν είναι πολύ off-topic,και ένας mod μιλουσε,όποτε ήταν μια χαρα.
Ε καλά ρε μεγάλε ρίξε με ban κλαιν δεν θα τα βάψω και μελανά μια σελίδα για pokemon είναι μόνο...Και σε μια τέτοια σελίδα που μπορείς μα κάνει πολλά account...Οπότε δεν με αφορά και τόσο φίλε...
EDIT: και αν το θέμα είναι το ΑΠΘ εδώ που γίνονται γνωριμίες τι να πω
EDIT: και αν το θέμα είναι το ΑΠΘ εδώ που γίνονται γνωριμίες τι να πω
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
@Punisher, ηρέμησε φίλε, δεν εγινε και τίποτα! Και στο μέλλον χρησιμοποίησε το Επεξεργασία/Edit γιατί απαγορεύεται το double-posting. 
Και το Αριστοτέλειο έχει σχέση με τις γνωριμίες, μπορεί όχι ενός με όλο το υπόλοιπο φόρουμ, αλλά δύο συμφητητών μεταξύ τους.
On topic, καλωσήρθες Sp1r1t!
Και το Αριστοτέλειο έχει σχέση με τις γνωριμίες, μπορεί όχι ενός με όλο το υπόλοιπο φόρουμ, αλλά δύο συμφητητών μεταξύ τους.
On topic, καλωσήρθες Sp1r1t!
Εντάξει μα δεν είναι συμφοιτητές όταν θα πάει και αν...τέλος πάντων δεν είπα τίποτα αδερφέ nicolas26k απλά ποιο ήρεμα μπορούσε να πει γιατί εδώ νομίζω το site θέλει να συμφιλιώνει και όχι να χωρίζει....Μπορούσε να με πει έκανες λάθος δεν είχα δίκιο όχι έτσι όπως το είπε...Συγνώμη
- Divided by Zer0
- experienced trainer

Δεν έγινε και τίποτα, μπορούμε να βγαίνουμε και λίγο εκτός του κυρίου θέματος για κάνα 2 posts, αρκεί να μην γίνεται εντελώς off-topic η συζήτηση. Δεν πειράζει που ο Punisher είπε την γνώμη του, δεν ήταν καθόλου αγενής ή επιθετικός, απλώς δεν ήξερε ακριβώς πως λειτουργεί το site.
Θα διορθώσω το double post αλλά λήγει το θέμα εδώ και παρακαλώ να μην το συνεχίσετε.
Θα διορθώσω το double post αλλά λήγει το θέμα εδώ και παρακαλώ να μην το συνεχίσετε.