Πες μας ποιος/ποια είσαι
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Re: Πες μας ποιος/ποια είσαι
Καλοςηρθες και εδω , 888 
-
BlueWartortle
- newbie

Καλώς σας βρήκα
Γεια σας forum-άκηδες!
Είμαι ο ΒlueWartortle, και μπήκα επισήμως σε αυτό το forum (μετά από 5-6 προσπάθειες, γιατί δεν λάμβανα το confirmation e-mail. To έστελνε στα ανεπιθύμητα ως spam...).
Λοιπόν, όπως καταλάβατε και από το username, το αγαπημένο μου Pokemon είναι το Wartortle. Από Pokemon Games, έχω Sapphire, FireRed, Emerald, Platinum, HeartGold, Black, Black 2 και σύντομα X. Παρ' όλα αυτά, στα Pokemon forums προτιμώ να ποστάρω στο Anime και στα δίαφορα "For Fun" topics. Ξεκίνησα να forum-άρω από τα Bulbagarden Forums, μέχρι που σκέφτηκα: "Αφού υπάρχουν φορουμ για τα Πόκεμον στα Ελληνικά, γιατί να μη μπω και εκεί να συζυτάω με πατριώτες;"
Αυτά προς το παρόν, τα λέμε αργότερα...
Είμαι ο ΒlueWartortle, και μπήκα επισήμως σε αυτό το forum (μετά από 5-6 προσπάθειες, γιατί δεν λάμβανα το confirmation e-mail. To έστελνε στα ανεπιθύμητα ως spam...).
Λοιπόν, όπως καταλάβατε και από το username, το αγαπημένο μου Pokemon είναι το Wartortle. Από Pokemon Games, έχω Sapphire, FireRed, Emerald, Platinum, HeartGold, Black, Black 2 και σύντομα X. Παρ' όλα αυτά, στα Pokemon forums προτιμώ να ποστάρω στο Anime και στα δίαφορα "For Fun" topics. Ξεκίνησα να forum-άρω από τα Bulbagarden Forums, μέχρι που σκέφτηκα: "Αφού υπάρχουν φορουμ για τα Πόκεμον στα Ελληνικά, γιατί να μη μπω και εκεί να συζυτάω με πατριώτες;"
Αυτά προς το παρόν, τα λέμε αργότερα...
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
*μεταφέρθηκε*
ναι το γράφουμε στους κανόνες με bold
προσέχετε τον spam folder σας!!
τι δεν καταλαβαίνεις; (Θεσσαλονικιός
)
ναι το γράφουμε στους κανόνες με bold
προσέχετε τον spam folder σας!!
τι δεν καταλαβαίνεις; (Θεσσαλονικιός
Γεια σας ειμαι ο Νικος απο Αθηνα και ειμαι 13 χρωνων.
Παιζω ποκεμον απο τα 6 τα λατρευω!(ασχολουμιε και με spriting οποτε περιμενεται να βγει και δικο μου topic)
Παιζω ποκεμον απο τα 6 τα λατρευω!(ασχολουμιε και με spriting οποτε περιμενεται να βγει και δικο μου topic)
Welcome dishit!καλα ποσταρισματα
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
thnxScarlet έγραψε:Welcome dishit!καλα ποσταρισματα
- Stacy Lv.X
- experienced trainer

ευχαριστωStacy Lv.X έγραψε:Καλωσήρθες Dishit! Και ωραίο nickname
-
anikitos41
- newbie

γεια σας ειμαι ο αλεξανδρος απο βολο και ειμαι 14 χρονων
Γεια σας παιδια.Γιωργος απο Γαλατσι.
Ας πουμε οτι μολις τελειωσα το λυκειο(!)με επιασε κατι σαν παλιμπαιδισμος.Δε μπορω να το εξηγησω,αλλα ηθελα να ξαναρχισω καποιες παλιες συνηθειες.Μεσα σε αυτες,να ξανασχοληθω με τα ποκεμον,αρχης γενομενης απο το να κατεβαζω τα επεισοδεια(απο την αρχη παρακαλω)στα ελληνικα.Μαλιστα.
Ακομα και τις κασετες ξεθαψα και τις ξαναρχισα!!!
Τεσπα ελπιζω να δειξετε επιεικεια καθως τωρα(ουσιαστικα)ξαναρχισα να ασχολουμαι.
Υ.Γ.Δηλωνω ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ των original seasons!!!
Καλωσηρθα στην παρεα σας!
Ας πουμε οτι μολις τελειωσα το λυκειο(!)με επιασε κατι σαν παλιμπαιδισμος.Δε μπορω να το εξηγησω,αλλα ηθελα να ξαναρχισω καποιες παλιες συνηθειες.Μεσα σε αυτες,να ξανασχοληθω με τα ποκεμον,αρχης γενομενης απο το να κατεβαζω τα επεισοδεια(απο την αρχη παρακαλω)στα ελληνικα.Μαλιστα.
Ακομα και τις κασετες ξεθαψα και τις ξαναρχισα!!!
Τεσπα ελπιζω να δειξετε επιεικεια καθως τωρα(ουσιαστικα)ξαναρχισα να ασχολουμαι.
Υ.Γ.Δηλωνω ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ των original seasons!!!
Καλωσηρθα στην παρεα σας!