Ομαδικό Ελληνικό Πρωτάθλημα Pokémon: 8η Εβδομάδα
Re: Ομαδικό Ελληνικό Πρωτάθλημα Pokémon: 8η Εβδομάδα
Ο Chris Giagozoglou το συνεχίζει ενώ είναι τελείως εκπρόθεσμος και αυτή τη φορά το χοντραίνει πολύ το πράγμα!
Cris: We battling
Εγώ: Time's up, man
Chris: What you mean so you chicken iyr sucks you don't want to play and earn a win against one of the best
Ζητούμε οπότε το αυτονόητο. Νίκη δηλαδή για εκπρόθεσμο διακανονισμό μάχης, από μέλος των Void Gaming, και για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Δε θα μπούμε στη διαδικασία να ξανασχολιάσουμε η ομάδα μου και εγώ.
Chris: What you mean so you chicken iyr sucks you don't want to play and earn a win against one of the best
Ζητούμε οπότε το αυτονόητο. Νίκη δηλαδή για εκπρόθεσμο διακανονισμό μάχης, από μέλος των Void Gaming, και για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Γράφω εκ μέρους της ομάδας μου για να ζητήσουμε αυτά που μας αρμόζουν σε αυτή την αγωνιστική ενάντια στους Void Gaming: Υπάρχει screenshot όπου φαίνεται το inactivity του αντιπάλου μου Manos στο δικό μου game..παρόλο τη 40λεπτη καθυστέρηση που θ μπορούσε ν μου δώσει απευθείας νίκη πραγματοποιηθηκε ο αγωνας κανονικά...όμως με το innactivity στον αγώνα του Φώτη οι αντίπαλοι μας έφτασαν τα δυο σε σειρα! Θεωρώ φρόνιμο κ σύμφωνο με τους κανόνες του τουρνουά ν μας δωθεί τουλαχιστον το innactivity στν αγώνα του φωτη. Θα πρεπει βέβαια να επισημανθεί και η προκλητική και προσβλητική συμπεριφορα του αντιπάλου του Φώτη...η οποία θα έπρεπε ν τημωρηθει παραδειγματικα...γιατί πανω απο όλα σημασία έχει η ευγενής άμιλλα και ο σεβασμός προς τον αντιπαλο. Θεωρώ πως τα παραπανω θα ληφθούν υπόψη από τους διοργανωτές του τουρνουα και θα λάβουν τη σωστη απόφαση η οποία θα τονίσει και την αξιοκρατία απο την οποία διέπεται το τουρνουα.
Den 3erw ti 8a ginei , omws twra to tournoua ka8ysterei gia mia maxh sthn ousia... Ypoti8ete pws den 8a dinontan allh paratash. Genika pistevw pws 8a prepei na yparxei megalyterh ypey8hnothta apo tous symmetexontes kai nomizw pws yparxei se megalo meros alla auto den mporei na paragrapsei ta krousmata ta opoia exoun dhmiourgh8ei. Den 3erw ti 8a ginei , den me noiazei , alla 8a parakalesw na teleiwsei auth h istoria kai na synexistei to tournoua giati exei hdh ka8ysterhsei arketa.
Συμφωνώ με τα λόγια των Μυθικών Ηρώων, καθώς το ίδιο συμβάν έγινε και με την δική μου ομάδα αυτόν τον γύρο.Συνεπώς, οι επεκτάσεις δεν βοηθούν και το γεγονός ότι οι ''inactivity'' νίκες δίνονται υπερβολικά δύσκολα και έχουμε τους αντιπάλους να μας στήνουν και να μας το παίζουν έξυπνοι είναι εκνευριστικό(ονόματα δεν λέω).Υ.Γ. Ψηφίζω υπέρ των Μυθικών Ηρώων και νίκη για τον Φώτη.Αυτά από εμάς.
Εκ μερους της ομαδας των μυθηκων ηρωων και Λαμβάνοντας υπόψη την την απόφαση των διοργανωτών να δώσουν τη νίκη στους βοιντ αναφέρουμε οτι Παρά την προσπάθεια μας να πάρουμε ένα καθαρό και δίκαιο αποτέλεσμα και αυτήν την αγωνιστική φαίνεται πως οι διοργανωτές δεν ενδιαφέρθηκαν και ούτε έλαβαν υπόψιν την ένσταση μας.προφανώς ξέρουμε πως αυτό το τουρνουά έγινε για την ανάδειξη των βοιντ αλλά νομίζαμε πως θα το πάρουν με την αξία τους και όχι με αλλοίωσεις αποτελεσματων.εμεις κάθε εβδομάδα κυνηγαγαμε κυριολεκτικά τους αντιπαλους για να κάνουμε ένα παιχνίδι και όταν δεν γινόταν ποτέ δεν παίρναμε την νικη.Όμως την τελευταία εβδομάδα εκτός του ότι δωθηκε παράταση για μια εβδομάδα που υποτίθεται δεν θα ξαναγινοταν ο αντίπαλος έδειξε και αντιαθλητικη συμπεριφορά προς τον συμπαίκτη μας.Επιπλέον τώρα στην πρώτη θέση θα ήταν οι Alliance (και εμείς στην 3η και ο κύριος λόγος που δεν σώθηκε νικη αυτή την αγωνιστική ήταν το ότι υπηρχε φόβος για ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική και πιθανότητα να χάσουν το τουρνουά.Όμως αυτο δεν θα γινει διότι οι διοργανωτές φρόντισαν γιαυτο.Εμείς όντας ξεκάθαροι είμαστε υπέρ των alliance ανοιχτά και όχι 'κρυφά' και ελπίζουμε να κερδίσουν αυτό το τραγικό τουρνουά της πλάκας. Τελος εμείς δεν πρόκειται ν ικανοποιησουμε τις επιδιωξεις των διοργανωτών οι οποίες υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη ολων μας δείχνοντας απροκάλυπτα την συμπάθεια τουσ προς τους βοιντ και ταυτόχρονα την εμπαθεια τους σε οποιονδήποτε σταθεί τροχοπαιδι, σε αγωνιστικό παντα επίπεδο, απέναντι τους. Οι μυθηκοι ήρωες θ συνεχίσουν ν αγωνίζονται για το καλό του ιδιου του παιχνιδιού κ όχι για χάρη οποιασδήποτε διοργανωσης που αλλοιώνει τα αποτελεσματα αγώνων συνειδητά και υποτιμωντας όχι μονο τους συμμετεχοντες αλλά κυρίως κοροιδευοντας τον ίδιο της τον εαυτο. Ελπίζουμε τα παραπάνω να ληφθούν υπόψη από όλους τους ενδιαφερόμενους. Ήταν ή τελευταία φορά που εμείς ως ομάδα γράφουμε κάτι αυτή την αγωνιστική.
Δεν εχω επαφη με το τουρνουα αλλα μπορεις να μου στειλεις προσωπικο μηνυμα να μου πεις τι εγινε ακριβως και θα προσπαθησω να σας βοηθησω οπως μπορω εαν πραγματι υπηρξε αδικια. Εαν σε βολευει καλυτερα συνομιλια μεσω Skype στειλε μου σε προσωπικο μηνυμα το νικ σου να σε κανω addTasos07 έγραψε:Εκ μερους της ομαδας των μυθηκων ηρωων και Λαμβάνοντας υπόψη την την απόφαση των διοργανωτών να δώσουν τη νίκη στους βοιντ αναφέρουμε οτι Παρά την προσπάθεια μας να πάρουμε ένα καθαρό και δίκαιο αποτέλεσμα και αυτήν την αγωνιστική φαίνεται πως οι διοργανωτές δεν ενδιαφέρθηκαν και ούτε έλαβαν υπόψιν την ένσταση μας.προφανώς ξέρουμε πως αυτό το τουρνουά έγινε για την ανάδειξη των βοιντ αλλά νομίζαμε πως θα το πάρουν με την αξία τους και όχι με αλλοίωσεις αποτελεσματων.εμεις κάθε εβδομάδα κυνηγαγαμε κυριολεκτικά τους αντιπαλους για να κάνουμε ένα παιχνίδι και όταν δεν γινόταν ποτέ δεν παίρναμε την νικη.Όμως την τελευταία εβδομάδα εκτός του ότι δωθηκε παράταση για μια εβδομάδα που υποτίθεται δεν θα ξαναγινοταν ο αντίπαλος έδειξε και αντιαθλητικη συμπεριφορά προς τον συμπαίκτη μας.Επιπλέον τώρα στην πρώτη θέση θα ήταν οι Alliance (και εμείς στην 3η και ο κύριος λόγος που δεν σώθηκε νικη αυτή την αγωνιστική ήταν το ότι υπηρχε φόβος για ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική και πιθανότητα να χάσουν το τουρνουά.Όμως αυτο δεν θα γινει διότι οι διοργανωτές φρόντισαν γιαυτο.Εμείς όντας ξεκάθαροι είμαστε υπέρ των alliance ανοιχτά και όχι 'κρυφά' και ελπίζουμε να κερδίσουν αυτό το τραγικό τουρνουά της πλάκας. Τελος εμείς δεν πρόκειται ν ικανοποιησουμε τις επιδιωξεις των διοργανωτών οι οποίες υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη ολων μας δείχνοντας απροκάλυπτα την συμπάθεια τουσ προς τους βοιντ και ταυτόχρονα την εμπαθεια τους σε οποιονδήποτε σταθεί τροχοπαιδι, σε αγωνιστικό παντα επίπεδο, απέναντι τους. Οι μυθηκοι ήρωες θ συνεχίσουν ν αγωνίζονται για το καλό του ιδιου του παιχνιδιού κ όχι για χάρη οποιασδήποτε διοργανωσης που αλλοιώνει τα αποτελεσματα αγώνων συνειδητά και υποτιμωντας όχι μονο τους συμμετεχοντες αλλά κυρίως κοροιδευοντας τον ίδιο της τον εαυτο. Ελπίζουμε τα παραπάνω να ληφθούν υπόψη από όλους τους ενδιαφερόμενους. Ήταν ή τελευταία φορά που εμείς ως ομάδα γράφουμε κάτι αυτή την αγωνιστική.
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Egw 8elw na mou peite akribws ti egine. Egw 3erw to e3hs. Oti o Rigas ekane ton mesazonta mexri to Sabbato, meta edwse kai stous dyo sas to profile tou allou sto facebook kai meta ap'auto h prwth sas epafh htan th Deutera. Tou esteiles esy friend request sto facebook prin th Deutera? An oxi apo pou prokyptei oti o Chris exei megalyterh ypaitiotha apo sena?Fot έγραψε:Ο Chris Giagozoglou το συνεχίζει ενώ είναι τελείως εκπρόθεσμος και αυτή τη φορά το χοντραίνει πολύ το πράγμα!
Εαν πραγματι δεν μιλαει ο φιλος πιο πανω σωστα δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην υπαρχει τιμωρια. Εγω θελω να μιλησω με ολους τους εμπλεκομενους πρωτα να μου εξηγησετε τι εγινε για βρουμε μια λυση. Και επισης εισαι τοσο καιρο στο site καλο ειναι να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish ολα σου τα posts ειναι greeklishtheo7 έγραψε:Egw 8elw na mou peite akribws ti egine. Egw 3erw to e3hs. Oti o Rigas ekane ton mesazonta mexri to Sabbato, meta edwse kai stous dyo sas to profile tou allou sto facebook kai meta ap'auto h prwth sas epafh htan th Deutera. Tou esteiles esy friend request sto facebook prin th Deutera? An oxi apo pou prokyptei oti o Chris exei megalyterh ypaitiotha apo sena?Fot έγραψε:Ο Chris Giagozoglou το συνεχίζει ενώ είναι τελείως εκπρόθεσμος και αυτή τη φορά το χοντραίνει πολύ το πράγμα!
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Συγγνωμη για τα Greeklish. Εσυ λες να τιμωρηθει για αναρμοστη συμπεριφορα επειδη τον ειπε chicken? Προσωπικα το θεωρω σχετικα ελαφρυ σαν προκληση αλλα αν θεωρεις οτι χρηζει τιμωριας τυπου αυτοματης ηττας χωρις προειδοποιηση παω πασσο, το δεχομαι. Εγω αυτο που λεω ειναι οτι δε στεκει το επιχειρημα inactivity.Loukas έγραψε:Εαν πραγματι δεν μιλαει ο φιλος πιο πανω σωστα δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην υπαρχει τιμωρια. Εγω θελω να μιλησω με ολους τους εμπλεκομενους πρωτα να μου εξηγησετε τι εγινε για βρουμε μια λυση. Και επισης εισαι τοσο καιρο στο site καλο ειναι να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish ολα σου τα posts ειναι greeklishtheo7 έγραψε:Egw 8elw na mou peite akribws ti egine. Egw 3erw to e3hs. Oti o Rigas ekane ton mesazonta mexri to Sabbato, meta edwse kai stous dyo sas to profile tou allou sto facebook kai meta ap'auto h prwth sas epafh htan th Deutera. Tou esteiles esy friend request sto facebook prin th Deutera? An oxi apo pou prokyptei oti o Chris exei megalyterh ypaitiotha apo sena?Fot έγραψε:Ο Chris Giagozoglou το συνεχίζει ενώ είναι τελείως εκπρόθεσμος και αυτή τη φορά το χοντραίνει πολύ το πράγμα!
Εαν πραγματι δεν μιλαει ο φιλος πιο πανω σωστα δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην υπαρχει τιμωρια. Εγω θελω να μιλησω με ολους τους εμπλεκομενους πρωτα να μου εξηγησετε τι εγινε για βρουμε μια λυση. Και επισης εισαι τοσο καιρο στο site καλο ειναι να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish ολα σου τα posts ειναι greeklish[/quote]Theo07 έγραψε:Egw 8elw na mou peite akribws ti egine. Egw 3erw to e3hs. Oti o Rigas ekane ton mesazonta mexri to Sabbato, meta edwse kai stous dyo sas to profile tou allou sto facebook kai meta ap'auto h prwth sas epafh htan th Deutera. Tou esteiles esy friend request sto facebook prin th Deutera? An oxi apo pou prokyptei oti o Chris exei megalyterh ypaitiotha apo sena?
Συγγνωμη για τα Greeklish. Εσυ λες να τιμωρηθει για αναρμοστη συμπεριφορα επειδη τον ειπε chicken? Προσωπικα το θεωρω σχετικα ελαφρυ σαν προκληση αλλα αν θεωρεις οτι χρηζει τιμωριας τυπου αυτοματης ηττας χωρις προειδοποιηση παω πασσο, το δεχομαι. Εγω αυτο που λεω ειναι οτι δε στεκει το επιχειρημα inactivity.[/quote]
Απο οτι διαβαζα παραπανω δεν εχει γινει μονο μια φορα μπορει και να καταλαβα λαθος. Μηπως μπορεις να μου δωσεις καποιον τροπο επικοινωνιας και με σενα και με τα παιδια της αλλης ομαδας για να μου πειτε και οι δυο τι εγινε για να καταλαβω και εγω καλυτερα την κατασταση. Δεν θελω να προβω σε βιαστικες αποφασεις χωρις να ακουσω και τις δυο πλευρες