(Ολοκληρώθηκε)ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ POKEMON.COM.GR

Εδώ θα βλέπεται τις σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν σχέση με το site και το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Re: ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ POKEMON.COM.GR

Δημοσίευση από Andreecko »

φυσικά και είναι φιλόξενο
όσο αφορά το VGC, η μόνη μέθοδος να πάρεις μέρος είναι να πας σε χώρες που γίνονται τουρνουά (Ιταλία-Αγγλία-Ισπανία λ.χ.) και από εκεί αν τα πας καλά τα καλύπτει η Nintendo τα υπόλοιπα.
ΑΝ έχουμε πραγματικούς δυνατούς παίχτες που όντως θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, ανοίγουμε ταμείο, και τα βρίσκουμε. Απαραίτητο φυσικά είναι να είναι άριστος στο competitive και να μπορεί να κοντράρει δυνατούς παίχτες.
legit pokemon, DS, κλπ είναι αυτονόητα φαντάζομαι!
Threads για καλλιτεχνικά έχουμε, ανεβάζετε photos σε image hosting και postάρετε. (το ίδιο και για video)
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

Scarlet έγραψε:
Χρόνια πολλά στο site έστω και καθυστερημένα

@Scarlet: Το μέλος που αναφέρεις ήταν spammer και είχε φάει ban στο τέλος.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν μέλη ενεργά με ουσιαστική προσφορά.

Edit: Άκυρο βέβαια ,αλλά Scarlet είσαι ο Mirage ? Παρατήρησα μια ομοιότητα στον ρυθμό των ποστ σας και στην ορθογραφία.Επι ένα χρόνο είχε εξαφανιστεί αλλά γύρισε στο nintendo.gr και δεν θα μου εκανε εντύπωση αν γινόταν μέλος κι'εδώ.

χμμμ εννοεις οτι νομιζεις οτι ειμαι αυτος ο spammer Mirage που λες?χμμμ να σε πω την αληθεια 5-6 post την μερα δεν μου φαινετε spamming,εγω απλα εχω πολυ δουλεια και κανω τα post 5-6 post συμαζεμενα γιατι μπαινω μονο για 15 λεπτα..μετα τερμα(δυσκολη ζωη κανω :P) φυσικα για την ορθογραφια φταιει πολυ απλα που εχω δυσλεξια(πιστωποιημενη με χαρτη) οποτε κανω οτι μπορω,τωρα για την nintendo.gr δεν ξερω...συμπτωση?παντως αν με βλεπεις για spammer εμενα το βρησκω λιγο υπερβολικο :D
Σε καταλαβαν απο μιλια μακρια τα παιδια. Γιατι δεν το παραδεχθηκες απο την αρχη?
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

μη χαλάτε το thread, βρείτε τα στο chat
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zekrom2011
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από zekrom2011 »

καλημερα παιδια. ειναι δυνατον ολα αυτα σχετικα με τις ιδεες που εχω να τα κανουμε εκτος απο τις δημοσιευσεις, εννοω πως ειναι το κουμπι για αρχικη σελιδα η για το προφιλ η για το φορουμ (αυτα που μιαζουν με tabs του google chrome) το ενα για μουσικη το αλλο για φωτο κτλ.
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

εχμ, γκουχ γκουχ, αυτά θέλουν μπόλικα $$.
Ενημερωτικά ο αδερφός μου πληρώνει 150Ευρώ το μήνα για τέτοιες υπηρεσίες μόνο για το hosting. (βάλε και προγραμματιστές από πίσω άλλα τόσα)

Σταδιακά κάνω αλλαγές όσο μπορώ στην εμφάνιση και ελπίζω σύντομα νέο theme!
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

Pokemon640 έγραψε: Σταδιακά κάνω αλλαγές όσο μπορώ στην εμφάνιση και ελπίζω σύντομα νέο theme!
man... μην κανεις τιποτα που να κοστιζει πολλα ε?
Spoiler:
με τα 15€ τον χρονο καλα ειστε , μην ανεβει πιο πολυ το ποσο η τιποτα :roll: :?
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

Pokemon640 έγραψε:εχμ, γκουχ γκουχ, αυτά θέλουν μπόλικα $$.
Ενημερωτικά ο αδερφός μου πληρώνει 150Ευρώ το μήνα για τέτοιες υπηρεσίες μόνο για το hosting. (βάλε και προγραμματιστές από πίσω άλλα τόσα)

Σταδιακά κάνω αλλαγές όσο μπορώ στην εμφάνιση και ελπίζω σύντομα νέο theme!
ναι βρε συ δικιο εχει ο king μια χαρα ειναι το φορουμ ετσι οπως ειναι(και δεν χρειαζετε να το κανεις οπως το apple.com :trollface: )
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
zekrom2011
Trainer
Trainer

ασχετο (και σορρυ για πριν) καποια στιγμη ειδα οτι αναφερατε οτι δεν εχει μελη το σαιτ και σκεφτομαι μηπως καποια μελη που ασχολουνται με βιντεο να φτιαχναν μια διαφημηση η κατι τετοιο αν ειναι δυνατον βεβαια
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

zekrom2011 έγραψε:ασχετο (και σορρυ για πριν) καποια στιγμη ειδα οτι αναφερατε οτι δεν εχει μελη το σαιτ και σκεφτομαι μηπως καποια μελη που ασχολουνται με βιντεο να φτιαχναν μια διαφημηση η κατι τετοιο αν ειναι δυνατον βεβαια
μπα , δεν νομιζω να ειναι καλη ιδεα. οσοι ειναι να μας βρουνε θα μας βρουνε.
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
zekrom2011
Trainer
Trainer

υπαρχει δυνατοτητα να ανεβαζουμε βιντεο απευθειας απο το pc και να μην τα ψαχνουμε σε youtube και τετοια ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”