Νέο ή παλιό Mewtwo;
Re: Νέο ή παλιό Mewtwo;
εισαστε off topic.
Παντως εμενα δεν με χαλαει η νεα μορφη του Mewtwo. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι τα δακτυλα των ποδιων του
Παντως εμενα δεν με χαλαει η νεα μορφη του Mewtwo. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι τα δακτυλα των ποδιων του
3DS FC: 2019-9706-3107
Οντως Nightmare 
και συνεχιζεις x9void....
παντως δεν καταλαβαινω γιατι να κανουν δευτερη καλυτερη υποτιθετε μορφη, αν το mewtwo(original) ηταν uber τοτε τι θα ειναι η αλλη μορφη??αναρωτιεμαι επεισης ποσο ''καλυτερο'' θα ναι απο το κανονικο mewtwo...περιεργα πραγματα
παντως δεν καταλαβαινω γιατι να κανουν δευτερη καλυτερη υποτιθετε μορφη, αν το mewtwo(original) ηταν uber τοτε τι θα ειναι η αλλη μορφη??αναρωτιεμαι επεισης ποσο ''καλυτερο'' θα ναι απο το κανονικο mewtwo...περιεργα πραγματα
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Συνεχίζω;Scarlet έγραψε:και συνεχιζεις x9void....
ρε γαμω το επιτηδες το κανεις δηλαδη?εχεις γραψει 2 post το ενα λεειX9_Void έγραψε:Συνεχίζω;Scarlet έγραψε:και συνεχιζεις x9void....
οντως...
και το αλλο:
συνεχιζω?
εκανες που εκανες το σπαμ σου τουλαχιστον μην το συνεχιζεις.θα σ αρεσε εγω να λεω σε καθε ποστ σου ''ναι'' και ''ναι'' χωρις καμια ουσια?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Αφου εξακολουθεις να ποσταρεις off topic σε topic Που εσυ αρχισες απλα για να ανεβασεις τα posts σου. Και το παραδεχεσε κιολας. Ε τι να πω δεν βαζεις μυαλο.
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- nikmaster9
- advanced trainer

αυτην την στιγμη ισως εχω το καλυτερο αβαταρ στο φορουμX9_Void έγραψε:http://media.skateboard.com.au/forum/im ... stoise.jpg
Μην εξαγριώνεις το Blastoise μου.Things are 'bout to get bad.
παντως το παλιο Mewtwo ειναι κατα την γνωμη το καλυτερο ποκεμον
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
Αδιαμφισβητητα το original.Οποιος ειχε δει την 1η ταινια οταν βγηκε,καταλαβαινει γιατι το λεω.Δημιουργουσε φοβο στα παιδια εκεινης της εποχης(ειδικα η σκηνη της "σφαγης" του εργαστηριου)με τις δυναμεις του και την(αρχικη)συμπεριφορα του,αλλα ακομα και οταν εγινε "καλος".Πραγματικος αντι-ηρωας.
Τωρα,η νεα μορφη δεν με εμπνεει καθολου.Η οψη του ερχεται σε κοντραστ με την 1η,καθως...ειναι καπως φλωρικη.
Τωρα,δεν ξερω πως θα το διαχειριστουν στην ταινια.Μακαρι να μην χαλασουν το ισχυρο image που εχει τοσα χρονια.
Τωρα,η νεα μορφη δεν με εμπνεει καθολου.Η οψη του ερχεται σε κοντραστ με την 1η,καθως...ειναι καπως φλωρικη.
Τωρα,δεν ξερω πως θα το διαχειριστουν στην ταινια.Μακαρι να μην χαλασουν το ισχυρο image που εχει τοσα χρονια.
- nikmaster9
- advanced trainer

συμφωνω απολυτωςGeo-dude έγραψε:\
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
ξυπνησαν μια μερα και ειπαν:Τι θα κανουμε για να χαλασουμε κι αλλο τα pokemon?α το βρηκα θα φτιαξουμε νεα μορφη στο mewtwo που θα τον κανει πιο γλυκο και πιο μπεμπι για να νομιουν οι αλλοι οτι ειναι κανενα pre-evolution του αλλα μπααα