Pokemon X and Pokemon Y
Re: Pokemon X and Pokemon Y
Γι αυτό έχεις και το rank,nightmare
!αν και το yveltal δεν με ενθουσίασε διότι αν το δεις από πάνω μιοιαζει σαν ένα κινούμενο Y με πόδια 
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
για κάποιο λόγο αυτά τα legendary μου θυμίζουν μυθολογία.
Θα μας τα πει το bulbapedia
Θα μας τα πει το bulbapedia
δεν βγαζουν κανεναν Phoenix επιτελους?ειναι απ τις πιο θρυλικες μορφες!επεισης να προσθεσω οτι θεωρω(προσοπικη μου αποψη) οτι οι εξελιξεις τωφν αρχικων θα πανε καπως ετσι:
Του νερου:Water/Poison
Grass:Grass/ground
Fire: μαλλον fire σκετο μια και στην 5η γενια ηταν το μονο με δευτερο type
(επεισης υπαρχει θεωρια οτι θα γινει και psychic)
Fire: μαλλον fire σκετο μια και στην 5η γενια ηταν το μονο με δευτερο type
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Φοινικας θεωρειται ο Ho ohScarlet έγραψε:δεν βγαζουν κανεναν Phoenix επιτελους?ειναι απ τις πιο θρυλικες μορφες!επεισης να προσθεσω οτι θεωρω(προσοπικη μου αποψη) οτι οι εξελιξεις τωφν αρχικων θα πανε καπως ετσι:
Fire: μαλλον fire σκετο μια και στην 5η γενια ηταν το μονο με δευτερο type(επεισης υπαρχει θεωρια οτι θα γινει και psychic)
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Α εμενα μου αρεσε αρκετα το yveltal
Αλσο , ΕΥΡΩΠΗ
Μεχρι τωρα μου αρεσουν αρκετα αυτα που βλεπω , gameplay και ολα , ξερετε.
(οσο για τους haters...)
Αλσο , ΕΥΡΩΠΗ
(οσο για τους haters...)
@Kingsnothing412 σωστοοοος
επεισης @Loukas: Φοινικας?περισσοτερο εχει το προσωπο μιας παπιας
ποτε δεν σκεφτηκα τετοιου ειδους φοινικα αλλα να μου πεις τοτε δεν ειχαν την καταλληλη τεχνολογια για να κανουν εναν φοινικα με πιο πολυ...εφε 
επεισης @Loukas: Φοινικας?περισσοτερο εχει το προσωπο μιας παπιας
εμενα ο ταρανδος μου εμοιαζε με sawsbuck.επισης εχει καλα γραφικα και δεν εχει καμια σχεση με τις προηγουμενες κασετες που ειχαν ενα ανθρωπακι απλα να κινειται
ο ταρανδος εμενα μου εμοιασε με το stantler σε μια ποιο χρωματιστη εκδοση και μεγαλυτερα κερατα με λαμπακια απο χριστουγενιατικο δενδρο και οχι εμενα δεν μου αρεσει πολυ η νεα 3d version γιατι τοσα χρονια εχω συνηθησει να βλεπω το ολο μερος απο πανω ...και ο χαρακτηρας οταν τρεχει μοιαζει σαν να κανει παγοδρομιες με χιονοπεδιλα 
σε ολους μας θα φανει καπως περιεργη η 3D Generation επειδη το ειπες και μονος σου εχουμε συνηθισει, και για αυτο πιστευω οτι ειναι καλυτερα που δεν βγηκαν remake των Ruby and Sapphire στην πεμπτη γενια γιατι δεν θα ειχε πολλες αλλαγες απο το Game Boy Advance. Καλυτερα να βγουν για το 3DS στην εκτη γενιαScarlet έγραψε:και οχι εμενα δεν μου αρεσει πολυ η νεα 3d version γιατι τοσα χρονια εχω συνηθησει να βλεπω το ολο μερος απο πανω ...και ο χαρακτηρας οταν τρεχει μοιαζει σαν να κανει παγοδρομιες με χιονοπεδιλα
Στις μαχες παντως μεταξυ των pokemon δεν φαινεται οτι θα γινουν πολλες αλλαγες και με τα 3D γραφικα θα ειναι τελειες
οσο για τα νεα pokemon, το Xerneas, το Fennekin και το Froakie βασιζονται σε ζωα του δασους και δεν μ'αρεσει. Ελπιζω να μην ειναι ετσι ολα τα pokemon
3DS FC: 2019-9706-3107
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
αφου με skates ειναι. (Rollers , οπως λεγονται τεσπα.)Scarlet έγραψε:ο ταρανδος εμενα μου εμοιασε με το stantler σε μια ποιο χρωματιστη εκδοση και μεγαλυτερα κερατα με λαμπακια απο χριστουγενιατικο δενδρο και οχι εμενα δεν μου αρεσει πολυ η νεα 3d version γιατι τοσα χρονια εχω συνηθησει να βλεπω το ολο μερος απο πανω ...και ο χαρακτηρας οταν τρεχει μοιαζει σαν να κανει παγοδρομιες με χιονοπεδιλα
+1Nightmare έγραψε:σε ολους μας θα φανει καπως περιεργη η 3D Generation επειδη το ειπες και μονος σου εχουμε συνηθισει, και για αυτο πιστευω οτι ειναι καλυτερα που δεν βγηκαν remake των Ruby and Sapphire στην πεμπτη γενια γιατι δεν θα ειχε πολλες αλλαγες απο το Game Boy Advance. Καλυτερα να βγουν για το 3DS στην εκτη γενιαScarlet έγραψε:και οχι εμενα δεν μου αρεσει πολυ η νεα 3d version γιατι τοσα χρονια εχω συνηθησει να βλεπω το ολο μερος απο πανω ...και ο χαρακτηρας οταν τρεχει μοιαζει σαν να κανει παγοδρομιες με χιονοπεδιλα