My favorite feature!Nightmare έγραψε:Το ξερατε οτι στο GTS μπορειτε να ψαξετε και για ποκεμον που δεν εχετε σαρωσει ακομα στο ποκεντεξ

My favorite feature!Nightmare έγραψε:Το ξερατε οτι στο GTS μπορειτε να ψαξετε και για ποκεμον που δεν εχετε σαρωσει ακομα στο ποκεντεξ
Μπορεις να παρεις gligar στο Route 19 και να το εξελιζεις με razor fang την νυχτα..upliftingmaster έγραψε:Ποιός θα μπορούσε να με βοηθήσει να τελειώσω το pokedex; Λοιπών μου λείπουν τα εξης 7 pkmn (gliscor, scizor, weavile, moltres, articuno, rhyperior, slowking), φυσικά θα επιστραφούν εκείνη τη στιγμή διότι τα θέλω μόνο για την εκπλήρωση του pokedex και την απόκτηση του oval charm καθώς βαριέμαι να περιμένω την pkmn bank.
Το ξέρω ευχαριστώ, απλά δεν θέλω να χαλάσω item τον 48BP για το pokedex. Παντος τα κατάφερα χθες τα ολοκλήρωσα τα dex και τώρα έχω και gold trainer card και oval charm.GarchompPit έγραψε:Μπορεις να παρεις gligar στο Route 19 και να το εξελιζεις με razor fang την νυχτα..upliftingmaster έγραψε:Ποιός θα μπορούσε να με βοηθήσει να τελειώσω το pokedex; Λοιπών μου λείπουν τα εξης 7 pkmn (gliscor, scizor, weavile, moltres, articuno, rhyperior, slowking), φυσικά θα επιστραφούν εκείνη τη στιγμή διότι τα θέλω μόνο για την εκπλήρωση του pokedex και την απόκτηση του oval charm καθώς βαριέμαι να περιμένω την pkmn bank.
Καλεσε το καταστημα στο οποιο θα το αγoρασειςpokemon_g421 έγραψε:εγω εφοσον εχω 135 ευρω ηδη συντομα θα αγορασω ένα από αυτά τα υπέροχα Bundles που ανακοινωθηκαν στο σερεβι.... !!!Ξέρετε όμως περιπου ποτε θα κυκλοφορησουν στην Ελλάδα?
Ναι.. Aλλα δεν αλλαζει σε Hidden AbilitiesNicolas26K έγραψε:Το Ability Capsule αλλάζει μόνιμα το Ability ενός Pokémon;