Σε ποιό παιχνίδι Pokemon έχετε παίξει περισσότερο ;
- White Zekrom
- experienced trainer

Σε ποιό παιχνίδι Pokemon έχετε παίξει περισσότερο ;
Όπως έγραψα εδώ μπορείτε να γράψετε τον μεγαλύτερο χρόνο που έχετε κάνει σε οποιοδήποτε παιχνιδι Pokemon: Εγώ έχω στην Emerald 725:09 (ρεκόρ!!!) Στην Heartgold 311:30 και στην White... 488:22
[thumbnail]http://www.pageresource.com/wallpapers/ ... 302599.jpg[/thumbnail]
Re: Σε Πια Pokemon Έχετε Παίξει Περισσότερο?
pearl 423:54 soulsilver 200:23 heartgold 543:54 white 552:54 emerald ξανα απο την αρχη
po po twra kai sto tread mou
- Livie
- Trainer

- Επικοινωνία:
Δεν θα πολυμπώ σε λεπτομέριες αλλά... στην Pearl είχα κάψει καμιά εκατονπενηνταριά ώρες ΠΡΙΝ την elite4... τώρα το ρολογάκι μου λέει 329:45... Στην Black έχω καμιά εκατοστή (βαριέμαι να ανοίξω να κοιτάξω) περίπου εκατόν πενήντα στην White (την οποία έκανα reboot γιατί έπαιζα nuzlocke πριν) αλλά standard έχω κάψει τουλάχιστον τριπλάσιες ώρες σε Red και Silver (απλώς δεν έχω το GBA μου εδώ να το ελέγξω, will do όταν γυρίσω Αθήνα I guess xD )
"Λευτεριά στα φυλακισμένα ηλεκτρόνια!!"
PS: Ι'm a girl gamer. Deal with it.
- MASTER SOT
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
εγω στην Emerald εχω παιξει 972:54(νεο ρεκορ
)
στις αλλες μου κασετες (οχι ολες) εχω παιξει περηπου 150-200 ωρες)
στις αλλες μου κασετες (οχι ολες) εχω παιξει περηπου 150-200 ωρες)
Ελπίζω να έχεις καλύτερη τύχη πάντως από μένα στην παλiες σου κασέτες γιατί η μπαταριά στην Gold μου έχει τελειώσει και χάθηκε όλο μου το Save και έκατσα να την ξανατερματισω απο τη αρχή! Εγώ δεν εχω κάποιο ρεκόρ για εσάς έχω ένα μέσο όρο σε όλες μου τις κασέτες 150-200 ώρες δεν το πολύ λιώνωLivie έγραψε:Δεν θα πολυμπώ σε λεπτομέριες αλλά... στην Pearl είχα κάψει καμιά εκατονπενηνταριά ώρες ΠΡΙΝ την elite4... τώρα το ρολογάκι μου λέει 329:45... Στην Black έχω καμιά εκατοστή (βαριέμαι να ανοίξω να κοιτάξω) περίπου εκατόν πενήντα στην White (την οποία έκανα reboot γιατί έπαιζα nuzlocke πριν) αλλά standard έχω κάψει τουλάχιστον τριπλάσιες ώρες σε Red και Silver (απλώς δεν έχω το GBA μου εδώ να το ελέγξω, will do όταν γυρίσω Αθήνα I guess xD )
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Στην Pearl εχω παιξει 294:36 οπως εχω πει και καπου αλλου και στη Black ογδοντακατι. Στη Sapphire κανω γυρω στο 24ωρο και μετα new game. Η ωρα περναει γρηγορα οταν παιζεις ε? 
- Livie
- Trainer

- Επικοινωνία:
Μη μου βάζεις ψίλους στ' αυτιά! D: Μόλις γυρίσω σπίτι πρέπει να το ελέγξω > Α<Loukas έγραψε: Ελπίζω να έχεις καλύτερη τύχη πάντως από μένα στην παλiες σου κασέτες γιατί η μπαταριά στην Gold μου έχει τελειώσει και χάθηκε όλο μου το Save και έκατσα να την ξανατερματισω απο τη αρχή! Εγώ δεν εχω κάποιο ρεκόρ για εσάς έχω ένα μέσο όρο σε όλες μου τις κασέτες 150-200 ώρες δεν το πολύ λιώνω
"Λευτεριά στα φυλακισμένα ηλεκτρόνια!!"
εγω ξεκινησα να παιζω ποκεμον με την saphire οπως σας ειπα σε αλλο τοπικ, απο προχτες που αρχισα την κασετα (26/08/2012) εχω παιξει 40 ωρες.