Συμφονω απολυτα.Divided by Zer0 έγραψε:^
Δεν με πειράζει να με κοροΪδεύουν, όπως δεν με πειράζει να κοροϊδεύω τους άλλους. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι τι πιστεύω εγώ. Σκέφτομαι και τι θα πούνε οι άλλοι αλλά κυρίως τι γνώμη θα έχω εγώ για τον εαυτό μου. Απλώς, μου τη σπάει όταν οι άλλοι κάθονται και λένε πράματα χωρίς να έχουν κάτι να τα στηρίξουν (πχ τα Pοkémon είναι για μικρά παιδιά).
Όσο για τα άλλα παιχνίδια, εγώ πιστεύω ότι το καθένα μπορεί να είναι καλό. Το Cod είναι καλό, κι ας το παίζουνε πολλοί ηλίθιοι, το LoL είναι καλό σαν παιχνίδι κι ας παίζουνε πολλοί αρχάριοι, το Minecraft είναι καλό κι ας είναι αυτιστικό και το WoW επίσης, παρ όλου που είναι λιώσιμο.
Πολύ μεγάλος για να παίζω ;
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Re: Πολυ μεγαλος για να παιζω?
- begore
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
εγω ειμαι 12,παιζω pokemon απο τα 4 μου(οχι οτι καταλαβενα τιποτα αλλα επαιζα το προταθλημα ευκολα)αν και με βριζει η αδερφη μου εγω εχω 1,5 gigabyte χωρο με κασετες,εχω 4 κασετες που αγορασα,και ο αδερφος μου που ειναι 21 εχει αρχισει στο pc τη yellow,τη gold και μια hacked τη super eevee αν την εχετε ακουστα.επισεις σχεδον ολα τα αγορια απο τη ταξη μου εχουν τουλαχιστον 1 κασετα pokemon

- Livie
- Trainer

- Επικοινωνία:
Mμμμμ... Let's get one thing straight; είμαι 22 χρονών, κοπέλα, φοιτήτρια... όποτε αναφέρω ότι παίζω Pokémon με κοιτάνε σαν να χτύπησα το κεφάλι μου κάπου... και ξέρετε κάτι...; Απλώς δεν με ενδοιαφέρει... καθόλου. I mean... έλεος, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, γιατί δεν μπορούμε απλώς να κάνουμε κάτι που μας ευχαριστεί χωρις να νοιαζόμαστε για το τι θα πούν οι άλλοι. Η έστω... χωρίς να έχουμε την έγνοια οτι κάποιος θα ανλωσθεί στο να προσπαθήσει να μας την 'πει' για αυτό που κάνουμε.
Και αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά, παίζω από τις παλιές καλές εποχές της Red (όπου με έκαψε ένας συμμαθητής μου τότε, δεν θα μπω σε λεπτομέριες εδώ) και θα συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 80 μου, idc. Αυτό που μετράει είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις. Αν εσύ το ευχαριστιέσαι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σου πει ότι 'επ παραμεγάλωσες' ήτε μιλάμε για pokémon ήτε για οτισήποτε άλλο.
Και αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά, παίζω από τις παλιές καλές εποχές της Red (όπου με έκαψε ένας συμμαθητής μου τότε, δεν θα μπω σε λεπτομέριες εδώ) και θα συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 80 μου, idc. Αυτό που μετράει είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις. Αν εσύ το ευχαριστιέσαι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σου πει ότι 'επ παραμεγάλωσες' ήτε μιλάμε για pokémon ήτε για οτισήποτε άλλο.
"Λευτεριά στα φυλακισμένα ηλεκτρόνια!!"
PS: Ι'm a girl gamer. Deal with it.
γιατι οχι?το pokemon περαν του παιδικου-friendly interface ,design, και campaign στο post-game του ειναι ενα ολοκληρωμενο RPG χωρις σημαντικες "ανισοτητες" . Πληρως παραμετροποιησιμη ομαδα και προσωπικο στοιχειο παιχνιδιου σε μεγαλο βαθμο.
Ομοιως και εγω 23 και φοιτητης, συνεχιζω κανονικα,ξεκινησα με μια yellow Και ενα gameboy pocket φιλου , ειδα μια red με συμπληρωμενο dex ,ως παιδακι εντυπωσιαστηκα οσο δεν παει,μετα απο λιγο καιρο εφτιαξα και το δικο μου,μπαλα στις γειτονιες μετα καμια ανταλλαγη-μαχη κλπ
Ομοιως και εγω 23 και φοιτητης, συνεχιζω κανονικα,ξεκινησα με μια yellow Και ενα gameboy pocket φιλου , ειδα μια red με συμπληρωμενο dex ,ως παιδακι εντυπωσιαστηκα οσο δεν παει,μετα απο λιγο καιρο εφτιαξα και το δικο μου,μπαλα στις γειτονιες μετα καμια ανταλλαγη-μαχη κλπ
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Εντομεταξι εγω εχω ιοθετισει αυτο το πραμα τεσπα να βλεπω οποιον με κοιταει παραξενα οταν λεω πως παιζω πκμν με καποια κατωτερωτητα.....σαν "δεν ξερεις εσυ. αστο"
κακο αυτο ομως
τεσπα. Εγω λεω οτι και νανε δεν πρεπει να βιαζεσαι να κρινεις τουα αλους η να μιλας χωρις να ξερεις πολλα η να εχεις ακουσει βασικα και τις λεπτομεριες. Ας πουμε στην δικια μου περιπτωση μονο ενας φιλος σκευτικε να ρωτισει πως ακροιβος ασχολουμαι και γιατι κλπ , οι υπολοιποι απλος λενε "HERP DERP AKOMA ME TA PKMN ASXOLEISE? LOLOLOL DERP" κλπ....
εντομεταξι ο τυπος ειπε πως θα το ψαξει το θεμα με το CB και ισως ξαναρχησει και αυτος....οποτε ισως δουμε και καινουριο μελος συντομα 
Παιδιά τα pokemon όπως και όλα σχεδόν τα πράγματα δεν έχουν ηλικία κατά τη γνώμη μου,αν σου αρέσει να κάνεις κάτι κανείς δεν μπορεί να σου αν είσαι μεγάλος ή μικρός για να το κάνεις.Και εγώ είμαι 20 και παίζω και μπορώ να πω πως πίστευα ότι είμαι από τους λίγους που παίζουν στην ηλικία μου αλλά χαίρομαι που βλέπω ότι έκανα λάθος.Τέλος θέλω να καλωσορίσω την Livie στο forum
- Livie
- Trainer

- Επικοινωνία:
Τι κακό; Ξέρουν αυτοί τι εστί balanced competitive team; Πόση δημιουργικότητα χροιάζεται για να κάνεις κάτι διαφορετικό; Πόση υπομονή θέλει το leveling, για να μην αναφέρω EV training και IV hunting, breeding, και ου το καθ' εξείς; Κι ακόμη κι αν τους κάναμε ιδιαίτερα... ακόμα και τότε, χωρίς τις φανφάρες, πάλι δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν ούτε την πολυπλοκότητα ούτε και τη μαγεία που βρίσκεται στην πιο 'απλή και αγνή' πλευρά του παιχνιδιού. Αυτοί χάνουν, όχι εμείς. C:Kingnothing412 έγραψε:Εντομεταξι εγω εχω ιοθετισει αυτο το πραμα τεσπα να βλεπω οποιον με κοιταει παραξενα οταν λεω πως παιζω πκμν με καποια κατωτερωτητα.....σαν "δεν ξερεις εσυ. αστο"κακο αυτο ομως
![]()
Ευχαριστώ πολύυυυ~tzanakos έγραψε:Τέλος θέλω να καλωσορίσω την Livie στο forum
"Λευτεριά στα φυλακισμένα ηλεκτρόνια!!"
Τι κακό; Ξέρουν αυτοί τι εστί balanced competitive team; Πόση δημιουργικότητα χροιάζεται για να κάνεις κάτι διαφορετικό; Πόση υπομονή θέλει το leveling, για να μην αναφέρω EV training και IV hunting, breeding, και ου το καθ' εξείς; Κι ακόμη κι αν τους κάναμε ιδιαίτερα... ακόμα και τότε, χωρίς τις φανφάρες, πάλι δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν ούτε την πολυπλοκότητα ούτε και τη μαγεία που βρίσκεται στην πιο 'απλή και αγνή' πλευρά του παιχνιδιού. Αυτοί χάνουν, όχι εμείς. C:
Συμφωνω απολυτως και με τους δυο σας, τα ειπατε ολα. Στην πραγματικοτητα αυτοι που κοροιδευουν δεν ξερουν και τοσο καλα τα Ποκεμον, το anime που ειναι τοσο καλοφτιαγμενο που μπορει να το δει ο οποιοςδηποτε κι να του αρεσει, που ειναι μερος της παιδικης ηλικας καθε παιδιου τα παιχνιδια που εχουν τοση δημιουργηκοτητα και στρατηγικη για να γινει καποιος καλος competitve battler και την πολυπλευροτητα του κοσμου των Ποκεμον γενικοτερα. Απλα δεν αρεσουν ολα σε ολους. Δεν βγαινει τοσο ευκολα συμπερασμα για καποιον απο τι του αρεσει. Αυτοι που κοροιδευουν δεν εχουν πραγματικο λογο, το κανουν απλως για να νιωσουν καλυτερα. Αν καποιος νοιαζεται δεν θα κολλησει και θα αποδεχτει το οτιδηποτε.Ε ναι βασικα , οι περισοτεροι δεν υπολογιζουν το πως παιζεται ενα παιχνιδι αλλα το ποσο καλα γραφικα κλπ που προσοπικα το βρικσω καπως χαζο.Θεωρουν οι περισοτεροι δλδ κανονικο παιχνιδι κατι που χρειαζεται να μπορεις να χιριστεις το ποντικι και το πληκτρολογιο πολυ γριγορα χωρις να σκευτεσαι και πολυ και ενοειται να εχει οσο καλυτερα γραφικα γινεται.(πχ CoD BF3 WoW etc)Οτιδιποτε αλλο ειναι παραλογο να το παιζει κανεις , ολο και κατι θα βρουν για να το κατηγορισουν.Προσωπικα τα μονα τετεια παιχνιδια που μου αρεσουν ειναι η σειρα NFS , GT , forza και αν βρεθει κανενα αλλο παρομειο.
συμφωνω απολυτα.και μιας που ανοιξα το στομα μου και μιλησα σε αυτο το thread ασπο τα δικα μου.Loukas έγραψε:Τα video games δεν εχουν οριο ηλικιας:)
εγω pokemon αρχισα απο τα 6 και παιζω μεχρι τωρα που ειμαι 13 και δεν νομιζω να σταματησω τουλαχιστον πριν τα 18-19
Γεαι ειμαι ο Κωστας.
-
andreaskal13
- newbie

Οσο για αυτο με το κοριτσι, εγω ειμαι ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ γιατι και το (μελλον) κοριτσι μου επαιζε(καποιες φορες στο σπιτι μου που ερχεται βουταει το gba και αρχιζει) pokemon!
(Ειμαι 16)