Pokemon Green version και πιθανες συνωμοσιες γυρω απο τα pkm

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Άβαταρ μέλους
PokFan
experienced trainer
experienced trainer

Re: Pokemon Green version και πιθανες συνωμοσιες γυρω απο τα

Δημοσίευση από PokFan »

Kingnothing412 έγραψε:
PokFan έγραψε:το άκουσα και εγώ..πολύ ελαφρός πονοκέφαλος..μόνο αυτό..(παλι καλα :P)
Kingnothing412 στηλε μια το τοπικ να το δω :P
https://www.gamecorner.gr/forum/viewtopic.php?f=31&t=427

:roll:
[hr]
Also , Βρηκα αυτο.

αρκετα ενδιαφερον.
ααα αυτο το τοπικ εννουσες? νομιζα πως ειχες ανοιξει αλλο :P...οσο για το αλλο που εστειλες..αν καταλαβα καλα η ιαπωνικη εκδοση ειναι διαφορετικη στον ηχο απ τις αλλες?
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
Άβαταρ μέλους
Geo-dude
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Geo-dude »

PokFan έγραψε:
Kingnothing412 έγραψε:
PokFan έγραψε:το άκουσα και εγώ..πολύ ελαφρός πονοκέφαλος..μόνο αυτό..(παλι καλα :P)
Kingnothing412 στηλε μια το τοπικ να το δω :P
https://www.gamecorner.gr/forum/viewtopic.php?f=31&t=427

:roll:
[hr]
Also , Βρηκα αυτο.

αρκετα ενδιαφερον.
ααα αυτο το τοπικ εννουσες? νομιζα πως ειχες ανοιξει αλλο :P...οσο για το αλλο που εστειλες..αν καταλαβα καλα η ιαπωνικη εκδοση ειναι διαφορετικη στον ηχο απ τις αλλες?
Ακριβως.
Aν δεις στις αναλυσεις,ο ηχος της ιαπωνικης εκδοσης εχει διαφορετικες συχνοτητες καθως και υπαρχουν βιντεο με τις περιφημες αναλυσεις,οπου εμφανιζονται ενα ghost(αυτο που συναντας στο tower)καθως και unown δημιουργωντας μηνυμα "leave now"...

Τεσπα ολα αυτα ειναι αρκετα περιεργα.Οσο να ναι σε βαζουν σε σκεψεις.Δηλαδη γιατι να χρησιμοποιουν τα unown κατα τετοιο τροπο και πως μπορουν να εμφανιζονται σε τετοιες αναλυσεις???
Προσωπικα εχω 3 μερες που ψαχνω τετοια θεματα.Μου εχουν κινησει την περιεργεια ιδιαιτερα...
Άβαταρ μέλους
PokFan
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από PokFan »

και εγω το εψαξα πολυ..εγω προσωπικα εκανα αναλυση ηχου με fl studio αλλα δεν βρηκα ουτε ghost ουτε το "leave now"..νταξει δεν το κοιταξα πολυ ομως για να το πω 100% σιγουρα
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
Άβαταρ μέλους
Geo-dude
experienced trainer
experienced trainer

Kingnothing412 έγραψε: Βεβεα , το συγκεκριμενο thread αναφεροταν περισοτερο σε αυτο εδω. Τεσπα , εχει ενδιαφερον παντος.
Εδω αυτο που μας ενδιαφερει.Συγκεκριμενα,στο 9:01.
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

Geo-dude έγραψε:Aν δεις στις αναλυσεις,ο ηχος της ιαπωνικης εκδοσης εχει διαφορετικες συχνοτητες καθως και υπαρχουν βιντεο με τις περιφημες αναλυσεις,οπου εμφανιζονται ενα ghost(αυτο που συναντας στο tower)καθως και unown δημιουργωντας μηνυμα "leave now"...
Πολλοί ισχυρίζονται αυτές τις ανοησίες, όμως έχω δοκιμάσει με όλες τις εκδόσεις του ήχου της Lavender στο FL και καμία δεν εμφανίζει κάτι παράξενο, όπως ghosts ή unown... Και επίσης, τα unown δεν υπήρχαν στα παιχνίδια στην 1η γενιά. :geek:
Geo-dude έγραψε:Δηλαδη γιατι να χρησιμοποιουν τα unown κατα τετοιο τροπο και πως μπορουν να εμφανιζονται σε τετοιες αναλυσεις???
Είναι απίστευτα εύκολο αν το μάθεις, θα σου το πολύ 20-30 λεπτά, όμως θα το καταφέρεις εύκολα! Με το FL Studio μπορείς να μετατρεψεις οποιδήποτε εικόνα σε ήχο, ο οποίος όταν αναπαράγεται σε spectogram δείχνει και την προαναφερόμενη εικόνα! :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Geo-dude
experienced trainer
experienced trainer

Nicolas26K έγραψε: Πολλοί ισχυρίζονται αυτές τις ανοησίες, όμως έχω δοκιμάσει με όλες τις εκδόσεις του ήχου της Lavender στο FL και καμία δεν εμφανίζει κάτι παράξενο, όπως ghosts ή unown... Και επίσης, τα unown δεν υπήρχαν στα παιχνίδια στην 1η γενιά.
Τεσπα μου κανει εντυπωση πως υπαρχουν τοσα πολλα spetograms που απεικονιζουν unowns κτλ... :)
Οπως επισης εχω διαβασει τοσο την ιστορια περι του lavender syndrome,οσο και του υπευθυνου της green που αυτοκτονησε και με βαζουν σε περισσοτερες σκεψεις.

Απο την αλλη,ποιος ο λογος να οδηγησεις τοσα παιδια(εαν και εφ'οσον εγινε)στην παρανοια???

Οπως και να 'χει για μενα,αν δεν υπαρξουν χειροπιαστα και επισημα στοιχεια,δεν μπορουμε να ειμαστε βεβαιοι για τιποτα.

EDIT:
Nicolas26K έγραψε:Με το FL Studio μπορείς να μετατρεψεις οποιδήποτε εικόνα σε ήχο, ο οποίος όταν αναπαράγεται σε spectogram δείχνει και την προαναφερόμενη εικόνα!
Αυτο ακριβως ειναι αλλο ενα μεγαλο ζητημα.Γιατι εμφανιζεται το μηνυμα αυτο?Εννοω,ποιος ειναι ο σκοπος???
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

Geo-dude έγραψε:Οπως επισης εχω διαβασει τοσο την ιστορια περι του lavender syndrome,οσο και του υπευθυνου της green που αυτοκτονησε και με βαζουν σε περισσοτερες σκεψεις.
Επειδή έχω ψάξει πολύ περί ψυχολογίας, κατά τη γνώμη μου, αρχικά κυκλοφόρησε η φήμη ότι τα παιδιά πάθαιναν αυτό κι αυτό ακούγοντας τον ήχο, και ο εγκέφαλος κάποιων παιδιών άρχισε να "πιστεύει" ότι κι αυτός θα πάθει τα ίδια άμα ακούσει τον ήχο αυτό. Έτσι, ο εγκέφαλος έστελνε σήματα στον οργανισμό ότι "πρέπει" να παθήσει από τη συγκεκριμένη ασθένεια, όπως και μπορεί να έγινε σε κάποια παιδιά. Αυτή η θεωρία μου βασίζεται στο σύνδρομο (ή φαινόμενο, όπως το αποκαλούν κάποιοι) Placebo. Googlάρετέ το για παραπάνω πληροφορίες! :geek:
Geo-dude έγραψε:Γιατι εμφανιζεται το μηνυμα αυτο?Εννοω,ποιος ειναι ο σκοπος???
Ο σκοπός είναι να δείξουν ότι υπαρχει κάτι υπερφυσικό κι ανατριχιαστικό σε κάποια παιχνίδια, θέλοντας να δώσουν βάση σε εκατομμύρια σενάρια τύπου creepypasta κι όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

Nicolas26K έγραψε:
Geo-dude έγραψε:Οπως επισης εχω διαβασει τοσο την ιστορια περι του lavender syndrome,οσο και του υπευθυνου της green που αυτοκτονησε και με βαζουν σε περισσοτερες σκεψεις.
Επειδή έχω ψάξει πολύ περί ψυχολογίας, κατά τη γνώμη μου, αρχικά κυκλοφόρησε η φήμη ότι τα παιδιά πάθαιναν αυτό κι αυτό ακούγοντας τον ήχο, και ο εγκέφαλος κάποιων παιδιών άρχισε να "πιστεύει" ότι κι αυτός θα πάθει τα ίδια άμα ακούσει τον ήχο αυτό. Έτσι, ο εγκέφαλος έστελνε σήματα στον οργανισμό ότι "πρέπει" να παθήσει από τη συγκεκριμένη ασθένεια, όπως και μπορεί να έγινε σε κάποια παιδιά. Αυτή η θεωρία μου βασίζεται στο σύνδρομο (ή φαινόμενο, όπως το αποκαλούν κάποιοι) Placebo. Googlάρετέ το για παραπάνω πληροφορίες! :geek:
Geo-dude έγραψε:Γιατι εμφανιζεται το μηνυμα αυτο?Εννοω,ποιος ειναι ο σκοπος???
Ο σκοπός είναι να δείξουν ότι υπαρχει κάτι υπερφυσικό κι ανατριχιαστικό σε κάποια παιχνίδια, θέλοντας να δώσουν βάση σε εκατομμύρια σενάρια τύπου creepypasta κι όχι μόνο!
nik τωρα πυ το σκεφτομαι εχεις απολυτο δικιο στην θεωρια σου, εδω και 2-3 χρονια επαιζα pokemon green σε emulator και δεν ηξερα τον μυθο δεν ειχα παθει απολυτως τιποτα,απλα μια τρομαακτικη μουσικη ηταν για μενα, πριν κανα χρονο ειδα τον μυθο και ειπα να το δοκιμασω και ναι οντως με ''μικροεπιασε'' το κεφαλι μου μετα απο κανα λεπτο

οσο για την συχνοτητα...εχετε ποτε ακουσει αυτο το γκρρρσσσγκκρρ που κανει η μουσικη μολις παιζει το <<στοιχιομενο>> κομματι του leave now στο youtube?εγω ποτε δεν το ακουσα το μονο που ειδα ηταν τρια βιντεο να το παιζουν στο ιδιο μαλιστα προγραμμα και εκανε το γκρρσσγκκρ που ποτε δεν ακουσα στις αληθινες κασετες...εδω μπορει κανεις να πιστεψει οτι εχει παιχτει ενα μεγαλο edit στο youtube και μας το πασαρουν λες το εκαναν ακριβη μαγνητοφωνηση απο την κασετα...
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
PokFan
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από PokFan »

"γκρρρσσσγκκρρ" χαχαχαχαχαχα
και εγω να πω την αληθεια δεν το ειχα ακουσει ποτε το γκρρρσσσγκκρρ...
ΥΓ: ολες οι green εχουν τον περιεργο ηχο?
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

μαλλον ναι αφου ειναι copy.αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι κανεις απο μας δεν ακουσε το γκρρσσγκσσρρ που κανει στο youtube και δειχνει το leave now frequence οποτε το edit ειναι λιγο-πολυ το σιγουρο της υποθεση
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”