Πολύ μεγάλος για να παίζω ;

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Re: Πολυ μεγαλος για να παιζω?

Δημοσίευση από m_Namikaze »

lugia001 έγραψε:Οι black/white δε μου έχουν κάνει καθόλου click :P
Με ένα DSlite και SSilver είμαι υπερπλήρης :D
Σκοπεύεις να πάρεις τις κασέτες που θα βγουν στο 3DS;
Άβαταρ μέλους
lugia001
Starter level
Starter level
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από lugia001 »

Δεν ξέρω.. :/
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

Τα video games δεν εχουν οριο ηλικιας:)
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Άβαταρ μέλους
lugia001
Starter level
Starter level
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από lugia001 »

Εεεεεέτσι :D :D
Άβαταρ μέλους
Metalas77
newbie
newbie

Δημοσίευση από Metalas77 »

Εε σημερα πια το αποφασισα και πηρα την Black(που εχει και ενα πολυ sexy κουτι παρεπιπτοντως :P)
Pokemon Black FC:3181-8526-1139
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vetus
newbie
newbie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vetus »

Metalas77 έγραψε:Ειμαι 14 ετων και λατρευω τα Pokemon.
Πιστευετε οτι ειμαι πολυ μεγαλος?
Πολύ μεγάλος; Πλάκα κάνεις; Ακόμα σχολείο πας. Εδώ εγώ σε meeting του Legendary Pokemon ότι θα είμαι ο "παππούς" της παρέας (όντας 28 ετών) για να πετύχω κι άτομα μεγαλύτερα από μένα. Όπως και να 'χει τα Pokemon όπως και τα περισσότερα videogames δεν έχουν όριο ηλικίας κι ας προσπαθούν να σε πείσουν για τ' αντίθετο ορισμένοι κακοπροαίρετοι. Θα μου πεις τώρα και videogames γενικά να παίζεις ο άλλος άμα είναι κολλημένος θα σε αποκαλέσει "μπούλη" ακόμα κι αν παίζεις βίαια videogames. Και στο κάτω-κάτω οι "ώριμοι" κι οι "ενήλικες" μην νομίζεις, όταν είναι να μιλήσουν για ασχολίες όπως το ποδόσφαιρο κάνουν σαν μικρά παιδάκια και χειρότερα (μέχρι και ξύλο θα πάιξουν) οπότε δεν είναι σε θέση να μιλήσουν.
Metalas77 έγραψε:Αλλα με το κοριτσι τι θα γινει αμα με βρει να παιζω.
Αυτό εξαρτάται από τι εικόνα προβάλεις προς τα εξώ, τι μυαλά κουβαλά το κορίτσι...Για παράδειγμα, αν είσαι ο δημοφιλής της τάξης δεν παν να κάνεις και μπαλέτο, θα σε θαυμάσουν. Αν δεν ανήκεις στην κατηγορία αυτή κι ανησυχείς για το τι θα πουν οι άλλοι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατάς χαμηλό προφίλ με το να μην το πολυδείχνεις προς τα έξω σε ενοχλητικό βαθμό (π.χ. να πρήζεις τους άλλους όλη μέρα για τα Pokemon ενώ ξέρεις ότι δεν γουστάρουν). Μετά αν βρει κανά κορίτσι ότι παίζεις Pokemon πες της απλά ότι παίζεις για να περάσει η ώρα κι επειδή έχει πλάκα και να μην της δείξει ότι είσαι τελείως πορωμένος. Αν είναι φυσιολογικό άτομο θα το αποδεχτεί ως μια χαριτωμένη ασχολία. Αν αντιδράσει με απωθητικό τρόπο λες κι είσαι κανά σπασικλάκι (αγγλιστί geek) ή κανά μωράκι που παίζει ακόμα με τα Playmobile του τότε το κορίτσι είναι για τα πανηγύρια και δεν αξίζει να σκάσεις γι' αυτό.

Λέγοντας αυτό ακόμα απορώ πως στον κόρακα ανακαλύψανε στο λύκειο ότι ασχολούμαι με Pokemon αφού δεν μιλούσα γι' αυτά μπροστά σε άλλους (παρά μόνο μερικές φορές όταν ήμουν μόνος με τους φίλους μου και με μεγάλη διακριτικότητα) και μετά αρχίσαν το δούλεμα. Αλλά εγώ δεν μάσησα κι ας ήμουν ο ευαίσθητος της τάξης που ενοχλιόταν πολύ με τα πειράγματα των συμμαθητών του. Για παράδειγμα όταν έπαιζα το demo του Magic the Gathering μαζί μ' έναν φίλο κι ήρθαν πάνω από τα κεφάλια μας μερικοί @#$%^&* για ν' αρχίσουν @#$%^&* του στυλ "Α, Pokemon παίζετε;". Kι απαντάω με μια διάθεση χιούμορ "Ναι, και τώρα θα ρίξω κάτω τον Pikachu!" κι έριξα κάτω μια κάρτα που μόνο ο Pikachu δεν ήταν και μετά το διαλύσαν αφού είδαν ότι δεν ανταποκριθήκαμε όπως θέλανε στα πειράγματά τους. "Όχι, παίζουμε!" όπως έλεγε κι ο Meowth στην ελληνική μεταγλώτισση.

Η μεγαλύτερη αδικία πάντως είναι ότι όταν ένα κορίτσι παίζει Pokemon όλοι λένε πόσο χαριτωμένο είναι αλλά άμα ασχολείται ένα αγόρι θα πούνε πόσο σπασίκλας είναι.
Μy Pokemon Black ID
-------------------------
Friend Code: 3868 7283 7262
Nickname: Touko
Άβαταρ μέλους
Zaphirom
ace trainer
ace trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zaphirom »

Μην ανυσηχείς με αυτό.Και έμενα στο Γυμνάσιο (πάω 3η Γυμνασίου άμα κάποιος ρωτάει) μου λένε:''Χαχα.Κοιτάξτε.Έχουμε κορίτσι που παίζει Pokemon.Μόνικα,έποιασες το Pikachu?''Μην τους δίνεις σημασία.Κάποια μέρα θα βαρεθούνε και θα σε αφύσουν ήσυχο.Άμα όμως τους δώσεις σημασία και θα λες διάφορα,δεν θα σε αφύσουν ποτέ.Για τα Pokemon μπορείς να πεις μόνο στους φίλους σου που εμπειστέυεσαι πραγματικά.Και για το κορίτσι σου πες πως παίζεις,όχι ότι είσαι τρελός και τρελένεσαι.Άλλα σε μία συγκεκριμένη μέρα και ώρα,και στο τέλος ότι είναι το μικρό σου μυστικό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Divided by Zer0
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Divided by Zer0 »

Μετά από τόσα replies θα κατάλαβες ότι σίγουρα δεν είσαι καθόλου μεγάλος και δεν θα πρεπε να ντρέπεσαι. Αλλά δεν βλάπτει να πω και τη δική μου ιστορία.

Εγώ για να καταλάβεις άρχισα να παίζω μόλις βγήκες η Black/White και ήμουνα 1η Λυκείου (6 Μήνες πριν περίπου). Δεν είχα παλιότερα ποτέ δικό μου Pokémon παιχνίδι, οπότε πιο πολύ με έπιασε μια μανία αλλά μετά πόρωσα κανονικότατα. Εώς σήμερα.

Η φάση ήταν ότι έλεγα στους φίλους μου "άρχισα ένα καινούργιο game, πολύ πόρωση", και όταν μάθαιναν ότι είναι POkémon, έμεναν. Είμαι και σχετικά ψηλός και σοβαρός, και δεν πίστευαν ότι είχα παρατήσει τόσα άλλα για να παίζω Pokémon.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

Divided by Zer0 έγραψε:Μετά από τόσα replies θα κατάλαβες ότι σίγουρα δεν είσαι καθόλου μεγάλος και δεν θα πρεπε να ντρέπεσαι. Αλλά δεν βλάπτει να πω και τη δική μου ιστορία.

Εγώ για να καταλάβεις άρχισα να παίζω μόλις βγήκες η Black/White και ήμουνα 1η Λυκείου (6 Μήνες πριν περίπου). Δεν είχα παλιότερα ποτέ δικό μου Pokémon παιχνίδι, οπότε πιο πολύ με έπιασε μια μανία αλλά μετά πόρωσα κανονικότατα. Εώς σήμερα.

Η φάση ήταν ότι έλεγα στους φίλους μου "άρχισα ένα καινούργιο game, πολύ πόρωση", και όταν μάθαιναν ότι είναι POkémon, έμεναν. Είμαι και σχετικά ψηλός και σοβαρός, και δεν πίστευαν ότι είχα παρατήσει τόσα άλλα για να παίζω Pokémon.

Ε ναι βασικα , οι περισοτεροι δεν υπολογιζουν το πως παιζεται ενα παιχνιδι αλλα το ποσο καλα γραφικα κλπ που προσοπικα το βρικσω καπως χαζο.Θεωρουν οι περισοτεροι δλδ κανονικο παιχνιδι κατι που χρειαζεται να μπορεις να χιριστεις το ποντικι και το πληκτρολογιο πολυ γριγορα χωρις να σκευτεσαι και πολυ και ενοειται να εχει οσο καλυτερα γραφικα γινεται.(πχ CoD BF3 WoW etc)Οτιδιποτε αλλο ειναι παραλογο να το παιζει κανεις , ολο και κατι θα βρουν για να το κατηγορισουν.Προσωπικα τα μονα τετεια παιχνιδια που μου αρεσουν ειναι η σειρα NFS , GT , forza και αν βρεθει κανενα αλλο παρομειο.

Τωρα αν σε κοροιδεψει κανεις δεν ειναι προβλιμα κοροιδεψε τον και εσυ και πες και εσυ ποσο χαζο ειναι αυτο που παιζει αυτος.(γιατι δν γινεται........σε ΟΛΑ υπαρχει και κατι που δεν ειναι τελειο.Χωρις καμια εξερεση.)
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Divided by Zer0
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Divided by Zer0 »

^
Δεν με πειράζει να με κοροΪδεύουν, όπως δεν με πειράζει να κοροϊδεύω τους άλλους. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι τι πιστεύω εγώ. Σκέφτομαι και τι θα πούνε οι άλλοι αλλά κυρίως τι γνώμη θα έχω εγώ για τον εαυτό μου. Απλώς, μου τη σπάει όταν οι άλλοι κάθονται και λένε πράματα χωρίς να έχουν κάτι να τα στηρίξουν (πχ τα Pοkémon είναι για μικρά παιδιά).

Όσο για τα άλλα παιχνίδια, εγώ πιστεύω ότι το καθένα μπορεί να είναι καλό. Το Cod είναι καλό, κι ας το παίζουνε πολλοί ηλίθιοι, το LoL είναι καλό σαν παιχνίδι κι ας παίζουνε πολλοί αρχάριοι, το Minecraft είναι καλό κι ας είναι αυτιστικό και το WoW επίσης, παρ όλου που είναι λιώσιμο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”