Ποια πόκεμον απεικονίζουν εσάς και γιατί;
Re: Ποια πόκεμον απεικονίζουν εσάς και γιατί;
οχι αλλα εγω επαιζα με τους φιλους μου pokemon real life τελειως, διαλεγαμε ενα pokemon, υποτιθετε γινομασταν αυτο το pokemon καναμε επιθεσεις προσπαθουσαμε να τις αποφυγουμε(κυριως μπουνιες ηταν
) και καθε φορα που χτυποταν καποιον εχανε μια απο τις 4 ζωες του και ετσι πηγαινε το παιχνιδι....γενικα ηταν κανονικο ξυλο με προσχημα 
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Με το καλό, να ανέβεις level και να σε δώ στη Χρυσή ΚραυγήScarlet έγραψε:οχι αλλα εγω επαιζα με τους φιλους μου pokemon real life τελειως, διαλεγαμε ενα pokemon, υποτιθετε γινομασταν αυτο το pokemon καναμε επιθεσεις προσπαθουσαμε να τις αποφυγουμε(κυριως μπουνιες ηταν) και καθε φορα που χτυποταν καποιον εχανε μια απο τις 4 ζωες του και ετσι πηγαινε το παιχνιδι....γενικα ηταν κανονικο ξυλο με προσχημα
omg σε ποσα level μαθαινετε αυτη η κινηση?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Εγώ πιστεύω ότι θα ήμουν το Staraptor,γενικά πολύ aggresive,αλλά με λίγα Hit Points [HP] και λίγο defense,καθώς νευριάζω εύκολα και χτυπάω δυνατά,αλλά μετά τις τρώω :Ρ

Έκανα ένα test και βγήκα Togetic.
Ποιος προσφέρει μια Shiny Stone να εξελιχθώ?:P

Signature made by Kingnothing412.
My name is Leo/Hachi and I am awesome!
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
μπορείς να μάθεις πολεμικές τέχνες, δεν είναι δύσκολο. Κάνε ένα ψάξιμο, τώρα έχει καλές τιμές, εγώ παω από Γυμνάσιο και είμαι πολύ καλόςRed έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι θα ήμουν το Staraptor,γενικά πολύ aggresive,αλλά με λίγα Hit Points [HP] και λίγο defense,καθώς νευριάζω εύκολα και χτυπάω δυνατά,αλλά μετά τις τρώω :Ρ
pokemon640 εισαι σιιιιιιιιιιιιιγουρα slowpoke
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Zubat - Δεν νομιζω να χρειαζεται εξιγηση
Sableye -
) θα ελεγα.
Και τελος ,
Shuppet/banette η Duskull. μαλον.
[hr]
Sableye -
also η καμπουρα που εχει , τα ορθανιχτα ματια , το οτι σπανια το βλεπεις με ανοιχτο το στομα , το μικροσκοπικο μεγεθος του , γενικα το οτι σπανια παρατειρειται/βλεπεται... Το οτι εχει αυτο το γενικο... πως το λεμε , akwardness καπως. Απεικονιζει εμενα irl afk (Sableye lead quiet lives deep inside caverns.
Και τελος ,
Shuppet/banette η Duskull. μαλον.
[hr]
accurate eh?Scarlet έγραψε:σπαστικο και εμφανιζεται παντα εκει που δεν το σπερνουν?:pKingnothing412 έγραψε:Zubat - Δεν νομιζω να χρειαζεται εξιγηση![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kingnothing412 την Παρ 24 Μάιος, 2013 3:37 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
σπαστικο και εμφανιζεται παντα εκει που δεν το σπερνουν?:pKingnothing412 έγραψε:Zubat - Δεν νομιζω να χρειαζεται εξιγηση![]()
![]()
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εγγγγγγγγγγγγγγγγγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω νααααααααα ειιιιιιιιιιιιιιιιμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι slllllloooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwScarlet έγραψε:pokemon640 εισαι σιιιιιιιιιιιιιγουρα slowpoke
pppppppppoooooooooooookeeeeeeeeeeeeee???