Μόλις έγραψες τν απάντησή μου. Αν και το Charmander θα ήταν αυγό Chimchar και μερικά από τα Pokemon μου θα ήταν Riolu, Starly, Shinx, Larvitar, Eevee εξελιγμένα και με αλλαγές!PokemonLvX έγραψε:Εγώ πάλι θα ήθελα να γίνω σαν τον Gary Oak, δίνοντας ωστόσο περισσότερη βαρύτητα στο κομμάτι του Pokemon Trainer και όχι Researcher. Θα ξεκινούσα σίγουρα από την περιοχή Sinnoh, με ένα Charmander στο πλευρό μου, ειδική παραγγελία από τον Oak
Αν τα πόκεμον υπήρχαν..
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Re: Αν τα Πόκεμον Υπήρχαν
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
έχετε καλό γούστο,
φτιάξτε ένα anime για το κοινό
και ένα για 18+ age group
- Nicolas26K
- professional trainer

Άμα είχα χρόνο και λίγο ταλέντο παραπάνω θα το έκανα σε manga! Και το εννοώ! 
χαχαχαχPokemon640 έγραψε:έχετε καλό γούστο,
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
αν πάτε στην άκτο μπορείτε να μάθετε να σχεδιάζετε, για αρχή αγοράστε ένα toutch pad με πένα και ξεκινήστε 
- RAINBOW2012
- Trainer

Αν και ήδη έχει βγει αρκετά εκτός θέματος, αλλά ας είναι... Αν τα πόκεμον υπήρχαν, δεν θα έπιανε γκόμενα ποτέ κανένας. Η μίστυ μετά από τόσο καιρό ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα με τον ας, ο μπροκ αποτυχαίνει ΠΑΝΤΑ και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ να καταφέρει κάτι (ακόμη και η ύποπτη και καθόλου πειστική ιστορία με την καθηγήτρια το επιβεβαιώνει), η μαμά του ας είναι χωρίς τον μπαμπά του, τα όμορφα κορίτσια του γκάρυ παραμένουν cheerleaders και τίποτε άλλο (σε αντίθεση με τον αληθινό κόσμο).
Βασικά έτσι κι αλλιώς το θέμα ήταν αν υπήρχαν τα πόκεμον, όχι τα κορίτσια του άνιμέ του!
Δεν μπόρεσα όμως να κρατηθώ. Το ίδιο το σενάριο, απαγορεύει, δεν θέλει και αποτρέπει τις οποιεσδήποτε προσπάθειες να συμβεί αυτό, όσο φιλότιμες και καλών προθέσεων αυτές κι αν είναι. Τώρα ας επιστρέψουμε στο τί θα κάναμε εάν τα πόκεμον υπήρχαν (και ΌΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ)...
Εγώ πάντως, θα ήθελα ένα πέρσιαν.
Βασικά έτσι κι αλλιώς το θέμα ήταν αν υπήρχαν τα πόκεμον, όχι τα κορίτσια του άνιμέ του!
Δεν μπόρεσα όμως να κρατηθώ. Το ίδιο το σενάριο, απαγορεύει, δεν θέλει και αποτρέπει τις οποιεσδήποτε προσπάθειες να συμβεί αυτό, όσο φιλότιμες και καλών προθέσεων αυτές κι αν είναι. Τώρα ας επιστρέψουμε στο τί θα κάναμε εάν τα πόκεμον υπήρχαν (και ΌΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ)...
Εγώ πάντως, θα ήθελα ένα πέρσιαν.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
εγώ ένα tepig hot dog
βασικά το ξέρω η σειρά δεν είναι παράδειγμα να μάθεις πως να φλερτάρεις, βέβαια έχουν φτιάξει πολύ καλά comic και τέλειες pics, οπότε ο ash έχει πάει με όλες και όλα τα pokemon που υπάρχουν σχεδόν xP και έχει πολλές εμπιρείες
Από άτομα της σειράς εχω τα ίδια γούστα με τον PokFan
βασικά το ξέρω η σειρά δεν είναι παράδειγμα να μάθεις πως να φλερτάρεις, βέβαια έχουν φτιάξει πολύ καλά comic και τέλειες pics, οπότε ο ash έχει πάει με όλες και όλα τα pokemon που υπάρχουν σχεδόν xP και έχει πολλές εμπιρείες
Από άτομα της σειράς εχω τα ίδια γούστα με τον PokFan
-
garchomp osfp
- Trainer

αν υπηρχαν ποκεμον θα ηθελα να ημουν ενας εκπαιδευτης... οχι οποιος και οποιος ομως... θα αφοσιωνα την ζωη μου ωστε να μαθω τα παντα και να γινω ενας θρυλος... οχι σαν το γατακι τον ash..
θα γινομουν champion χαρη στα ποκεμον μου τα οποια θα ειχα απο μικρα και θα ημασταν ο ορισμος της ομαδας... δεν ξερω για ολη μου την ομαδα, παντως θα ειχα ειδικευση στα groynd type με σιγουρα μελη ενα hippowdon και ενα excadrill... αλλα φυσικα θα ημουν παγκοσμιως γνωστος για το μοναδικο μου garchomp... το οποιο φυσικα θα ηταν ανικητο λογω του παθους του και της αφοσιωσης του στη μαχη.. και φυσικα επειδη ποτε δεν θα με απογοητευε!! θα ημουν ενα με το garchomp μου και αυτο θα μας οδηγουσε σε πολλες επιτυχιες... και φυσικα θα ηταν ο καλυτερος μου φιλος... αφου το gible θα ηταν το πρωτο μου ποκεμον... το οποιο ειχα βρει εγκαταλελλημενο απο την αγελη του επειδη δεν ηταν αρχικα τοσο δυνατο... εκ γεννετης εννοω... φυσικα και θα ειχα και εχθρο, τον κολλητο μου αλλα αυτος θα ηταν στο στυλ του gary και θα υπολογιζε μονο την δυναμη... και για αυτο παντα το garchomp μου τον νικουσε... μεχρι που και αντεγραψε την ομαδα μου αλλα δεν ειχε την ψυχη να με κερδισει... αφου τον νικησα και στον τελικο του πρωταθληματος της ηπειρου μας σε εκεινη την μαχη... (λολ σταματαω γιατι μπηκα ηδη στο ρολο..)
- Nicolas26K
- professional trainer

Θα σε κάνω guest star σε κάνα επισόδιο της σειράς μουgarchomp osfp έγραψε:αν υπηρχαν ποκεμον θα ηθελα να ημουν ενας εκπαιδευτης... οχι οποιος και οποιος ομως... θα αφοσιωνα την ζωη μου ωστε να μαθω τα παντα και να γινω ενας θρυλος... οχι σαν το γατακι τον ash..θα γινομουν champion χαρη στα ποκεμον μου τα οποια θα ειχα απο μικρα και θα ημασταν ο ορισμος της ομαδας... δεν ξερω για ολη μου την ομαδα, παντως θα ειχα ειδικευση στα groynd type με σιγουρα μελη ενα hippowdon και ενα excadrill... αλλα φυσικα θα ημουν παγκοσμιως γνωστος για το μοναδικο μου garchomp... το οποιο φυσικα θα ηταν ανικητο λογω του παθους του και της αφοσιωσης του στη μαχη.. και φυσικα επειδη ποτε δεν θα με απογοητευε!! θα ημουν ενα με το garchomp μου και αυτο θα μας οδηγουσε σε πολλες επιτυχιες... και φυσικα θα ηταν ο καλυτερος μου φιλος... αφου το gible θα ηταν το πρωτο μου ποκεμον... το οποιο ειχα βρει εγκαταλελλημενο απο την αγελη του επειδη δεν ηταν αρχικα τοσο δυνατο... εκ γεννετης εννοω... φυσικα και θα ειχα και εχθρο, τον κολλητο μου αλλα αυτος θα ηταν στο στυλ του gary και θα υπολογιζε μονο την δυναμη... και για αυτο παντα το garchomp μου τον νικουσε... μεχρι που και αντεγραψε την ομαδα μου αλλα δεν ειχε την ψυχη να με κερδισει... αφου τον νικησα και στον τελικο του πρωταθληματος της ηπειρου μας σε εκεινη την μαχη... (λολ σταματαω γιατι μπηκα ηδη στο ρολο..)

-
garchomp osfp
- Trainer

χαχααχαχα!!!! αντε περιμενω!!!! ομως γρηγορα γιατι εχω πολλες προτασεις!Nicolas26K έγραψε:Θα σε κάνω guest star σε κάνα επισόδιο της σειράς μουgarchomp osfp έγραψε:αν υπηρχαν ποκεμον θα ηθελα να ημουν ενας εκπαιδευτης... οχι οποιος και οποιος ομως... θα αφοσιωνα την ζωη μου ωστε να μαθω τα παντα και να γινω ενας θρυλος... οχι σαν το γατακι τον ash..θα γινομουν champion χαρη στα ποκεμον μου τα οποια θα ειχα απο μικρα και θα ημασταν ο ορισμος της ομαδας... δεν ξερω για ολη μου την ομαδα, παντως θα ειχα ειδικευση στα groynd type με σιγουρα μελη ενα hippowdon και ενα excadrill... αλλα φυσικα θα ημουν παγκοσμιως γνωστος για το μοναδικο μου garchomp... το οποιο φυσικα θα ηταν ανικητο λογω του παθους του και της αφοσιωσης του στη μαχη.. και φυσικα επειδη ποτε δεν θα με απογοητευε!! θα ημουν ενα με το garchomp μου και αυτο θα μας οδηγουσε σε πολλες επιτυχιες... και φυσικα θα ηταν ο καλυτερος μου φιλος... αφου το gible θα ηταν το πρωτο μου ποκεμον... το οποιο ειχα βρει εγκαταλελλημενο απο την αγελη του επειδη δεν ηταν αρχικα τοσο δυνατο... εκ γεννετης εννοω... φυσικα και θα ειχα και εχθρο, τον κολλητο μου αλλα αυτος θα ηταν στο στυλ του gary και θα υπολογιζε μονο την δυναμη... και για αυτο παντα το garchomp μου τον νικουσε... μεχρι που και αντεγραψε την ομαδα μου αλλα δεν ειχε την ψυχη να με κερδισει... αφου τον νικησα και στον τελικο του πρωταθληματος της ηπειρου μας σε εκεινη την μαχη... (λολ σταματαω γιατι μπηκα ηδη στο ρολο..)
(χαχαχ ναι ξερω ειμαι λιγο ψωνιο..