Πολύ μεγάλος για να παίζω ;
Re: Πολυ μεγαλος για να παιζω?
οχι δεν ειναι ηρωνια loukas απλα ειχε πλακα που μολις το πες αμεσως το εγραψες στην υπογραφη,και ναι καπιοι δεν ντρεπονται να παιζουν pro γιατι θεωρουν το ποδοσφαιρο αντριλα και καλοπεραση!και ετσι κατακρινουν τα pokemon ως μια παιδιαστικη σαχλαμαρα!μακαρι καποιος να τους ελεγε ποσο λαθος κανουν δλδ...
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- RAINBOW2012
- Trainer

Χμμμ. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να μας σεβαστεί ο άλλος (να μη μας κοροϊδέψει έστω) όταν δεν τον σεβόμαστε κι εμείς. Αν και αυτό δεν ισχύει πάντα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Γενικά το Gaming είναι λεπτό ζήτημα και σηκώνει πολύ πείραγμα, τόσο από φίλους όσο κι από εχθρούς του χόμπυ (καμμένε, παιδάκι, κτλ).
Με ό,τι ασχολείται κανείς, γούστο του καπέλο του, αρκεί να μην ενοχλεί τους άλλους. Προσωπικά πιστεύω πως ούτε αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε απαντώντας στις ειρωνίες, τις προσβολές, τα πειράγματα ή τις αντεπιθέσεις. Ίσα ίσα με το να μην ασχοληθείς με τον άλλο, τον πειράζεις χειρότερα. Χώρια που δείχνεις ανωτερότητα γιατί δεν προσβάλεις τα παιχνίδια ή τις όποιες ασχολίες τον απασχολούν εκείνον. Μετά ποιος θα φαίνεται παιδάκι; Ο πρώτος που ξεκίνησε, ναί για όχι;
Πάντως άλλη μια καλή εκδοχή, είναι να εκλαμβάνεις τα πειράγματα των άλλων σαν χιούμορ, και να το προχωράς μόνος σου, στρέφοντάς το στον άλλο. Ή αυτοσαρκάζοντας τον εαυτό σου, να του δείξεις ότι δεν έχεις πρόβλημα με την εκτίμησή του επιφανειακά, και υποσεινήδητα να τον γεμίσεις αμφιβολίες για την αξιοπιστία της κριτικής του ικανότητας, και της ευκολίας που βγάζει συμπεράσματα. Αλλά κάτι μου λέει πως δεν χρειάζεται κάτι απλό, να το κάνουμε τόσο πολύπλοκο. Haters are gonna hate.
And, don 't feed the Troll!
Πάνω απ' όλα!
Με ό,τι ασχολείται κανείς, γούστο του καπέλο του, αρκεί να μην ενοχλεί τους άλλους. Προσωπικά πιστεύω πως ούτε αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε απαντώντας στις ειρωνίες, τις προσβολές, τα πειράγματα ή τις αντεπιθέσεις. Ίσα ίσα με το να μην ασχοληθείς με τον άλλο, τον πειράζεις χειρότερα. Χώρια που δείχνεις ανωτερότητα γιατί δεν προσβάλεις τα παιχνίδια ή τις όποιες ασχολίες τον απασχολούν εκείνον. Μετά ποιος θα φαίνεται παιδάκι; Ο πρώτος που ξεκίνησε, ναί για όχι;
Πάντως άλλη μια καλή εκδοχή, είναι να εκλαμβάνεις τα πειράγματα των άλλων σαν χιούμορ, και να το προχωράς μόνος σου, στρέφοντάς το στον άλλο. Ή αυτοσαρκάζοντας τον εαυτό σου, να του δείξεις ότι δεν έχεις πρόβλημα με την εκτίμησή του επιφανειακά, και υποσεινήδητα να τον γεμίσεις αμφιβολίες για την αξιοπιστία της κριτικής του ικανότητας, και της ευκολίας που βγάζει συμπεράσματα. Αλλά κάτι μου λέει πως δεν χρειάζεται κάτι απλό, να το κάνουμε τόσο πολύπλοκο. Haters are gonna hate.
And, don 't feed the Troll!
Πάνω απ' όλα!- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
αν θέλει κάποιος να feed το troll πόσες θερμίδες σε Kcal / Kw / Kj θέλει καθημερινά ; 
- RAINBOW2012
- Trainer

Για να είναι ένα τρολ υγιές, με σαπιοκοιλιά, μπυρόνιους μύες και πλαδαρή κορμοστασιά, επιβάλλονται βαριά και λιπαρά γεύματα, άνω των 30 κιλών ημερισίως. Η ποιότητα δεν μας αφορά. Η ποσότητα μετράει.Pokemon640 έγραψε:αν θέλει κάποιος να feed το troll πόσες θερμίδες σε Kcal / Kw / Kj θέλει καθημερινά ;

παιδες εχουμε βγει off αν το καταλαβετε ας ξαναμπουμε στην συζητη και ας αφησουμε τα περι troll στα ιδια!
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ???
Γράψτε την άποψή σας επάνω στο θέμα και έπειτα αναφέρεται πόσο χρονών είστε ώστε να αποδείξετε ότι τα πόκεμον δεν είναι για μικρά παιδιά και έτσι να αποδείξετε σε άλλους γονείς ότι δεν είναι ντροπή να παίζει κανείς πόκεμον αλλά πιστεύω ότι είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος απασχόλησης για να ξεφεύγει κανείς.Επείσης στον λόγο σας να είστε όσο πιο πιστικοί γίνεστε διότι ο σκοπός είναι να αλλάξουμε γνώμες πολλών ανθρώπων όχι μόνο στους γονείς αλλά και σε πολλά άλλα παιδιά που θεωρούν τα πόκεμον αηδίες!!!
- begore
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Re: ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ???
ολα σωστα
εγω ειμαι 12 χρονων(ξερω δεν ειναι πολλα αλλα ειμαι gamer)και παιζω ποκεμον.τα ποκεμον ΔΕΝ ειναι ενα απλο παιχνιδακι για μωρα!!ειναι ενα ολοκληρομενο rpg πρεπει να ξερεις stats,τα type advanges,τη δυναμη και τι κανει καθε κινηση(μαζι με ενα καρο πραγματα οπως acc.κτλ).ο αδερφος μου ειναι 21 και παιζει crystal και yellow ποτε κανεις δε τον κοροιδεψε.πειτε μου αν αφτοι δεν ειναι επαρκεις λογοι οτι τα pokemon δεν ειναι για παιδια!(τα pokemon ειναι στα αγγλικα οποτε κανεις και εξασκιση)

- HikenNoAce
- Trainer

Ας νομιζουν ο,τι θελουν οι γονεις και οποιοσδηποτε για τα pokemon. Εγω ειμαι 20 και οι γονεις μου δεν ασχολουνται πλεον μαζι μου γιατι μενω μονος μου
.
WHITE FC: 3010 2912 5568
WHITE 2 FC: 4127 3038 0649
WHITE 2 FC: 4127 3038 0649
τα pokemon εχουν μεν φτιαχτει για παιδια αλλα αμα μαθεις τους τροπους μπορεις να το κανεις<<παιχνιδι στρατηγικης>>για μεγαλους(Ivs,Evs,αδυναμιες,ικανοτητες κ.π.α) κι εγω ειμαι 16 και απο τα 6 μου που παιζω μου φαινεται ενα καλο παιχνιδι στρατηγικης επομενως και εξασκησης μυαλου,αν καποιος ηξερε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι εστι pokemon θα σταματουσε να τς κοροιδευε με την μια
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Μεταφέρθηκε εκεί που έπρεπε (υπήρχε thread)