Pokemon Showdown!!!!

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stam10
Trainer
Trainer
Επικοινωνία:

Pokemon Showdown!!!!

Δημοσίευση από Stam10 »

Ορίστε το πρώτο μου βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube!Ελπίζω να σας άρεσε η μάχη!
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Re: Pokemon Showdown!!!!

Δημοσίευση από Andreecko »

Είδα τη μάχη, πολύ καλή,
έκανα subscribe.
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Transmuter
newbie
newbie

Δημοσίευση από Transmuter »

Γειά σας παιδιά, μόλις έμαθα για αυτό το forum. Είμαι στο PS εδώ και καιρό, και δε βλέπω πολλούς έλληνες. Τευταία μου έχει καρφοθεί η ιδέα το να προτείνω Greek room. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχει ένας κανόνας για τα language rooms στο PS που λέει ότι πρέπει να υπάρχει ένας global staff (Driver και πάνω) που να μιλάει τη γλώσσα και να θέλει να γίνει room owner. Δεν υπάρχουν όμως Έλληνες staff :/ ... εγώ είμαι global voice όμως, που είναι στην ουσία ranked user, αλλά όχι staff. Ελπίζω πως αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τη δημιουργία ελληνικού room στο PS! οτί θα συμφωνήσουν να δημιουργηθεί το room με εμένα ως room owner αν και δεν είμαι ακόμα global staff. Έχω όμως μεγάλη εμπειρία στο PS διότι, εκτός από global voice είμαι και room owner στο Mafia room και moderator στο Tournaments. Οπότε, αν εσείς θέλετε να υπάρξει ελληνικό room στο PS, στηρήξτε το! Ελπίζω να ενδιαφέρεστε. Μπορείτε να με βρείτε καθημερινά στο PS, username: Transmuter. Θα είμαι στη λίστα με τα άτομα που έχουν ένα + δίπλα στο όνομά τους στο lobby. Θα χαρώ πολύ να ακούσω από εσάς ^^

Edit: Μπορείτε να με βρείτε και στα Smogon forums, και πάλι Username: Transmuter, αν δε με δείτε online στο PS, στείλτε μου ένα PM στα Smogon forums :)
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

το έκανα κοινοποίηση στους διαχειριστές το μήνυμά σου.
θα μιλήσουμε ;)
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”