Πολύ μεγάλος για να παίζω ;

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Άβαταρ μέλους
Pikafan
newbie
newbie

Re: Πολυ μεγαλος για να παιζω?

Δημοσίευση από Pikafan »

Ρε παιδιά ποτέ δεν είσαι μεγάλος για pokemon.
Είδα και τα άλλα σχόλια και είδα ότι 20 χρονών παίζουν pokemon, μα δεν είναι κακό! :)
Εγώ είμαι 13 και παίζω pokemon, και κανείς δεν με έχει κοροιδέψει ΠΟΤΕ! :)
Βέβαια παίζω και άλλα παιχνίδια όπως CoD ή PRO αλλά τα pokemon μου αρέσουν πάρα πολύ, και για κάποιο λόγο με ελκύουν να παίζω, και μου αρέσει πραγματικά! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

μα βεβαια υπαρχουν και 23αριδες που παιζουν pokemon και μαλιστα εχουν μια πολυ μεγαλη συλλογη!επεισης βλεπουν και το anime :D δικιο δεν εχω Pokemon640??XD

τεσπα τα ποκεμον δεν τα αποχωριζομαι πια γιατι μ αυτα μεγαλωσα απλουστατα!θα λυπομουν πολυ αν τ αφηνα αν και δεν ειμαι απο τους τυπους που παιζει και φανατικα
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

εγώ δεν είμαι τίποτα, ξέρω 36άριδες που παίζουν.
Για περάστε μια βόλτα στο VGC/TCG worlds να δείτε και μετά απαντήστε.
28άριδες-38άριδες φούλ στο masters division.(άσχετος ποιος πάει στο τελικό, εκεί φαίνεσαι και ποιος είσαι) ;)
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
dimitris3
newbie
newbie

Δημοσίευση από dimitris3 »

δεν ακουσα ποτε κανενα να λεει ειμαι πολυ μεγαλος να παιξω σκακι.. η ταβλι..
Η υλικια δεν παιζει ρολο..ολοι παιζουν παιχνιδια!
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

dimitris3 έγραψε:δεν ακουσα ποτε κανενα να λεει ειμαι πολυ μεγαλος να παιξω σκακι.. η ταβλι..
Η υλικια δεν παιζει ρολο..ολοι παιζουν παιχνιδια!
ναι αλλα το θεμα ειναι ΤΙ παιχνιδια παιζουμε,ας πουμε αλλο ειναι να παιζεις call of duty 16+(νομιζω) κι αλλο να παιζεις pokemon των 7+ αν και πιστευω στην μερα που τα pokemon θα παρουν την θεση τους στα σεβαστα παιχνιδια στρατηγικης!μονο λιγοι ξερουν την αξια τους,αυτοι φτιαχνουν sites,forum γι αυτα (smogon,serebii,pokemon.com.gr)!για πειτε μου,αν δεν θεωρουσαμε τα pokemon τοσο καλο θα τα εφτιαχναν αυτοι οι ανθρωποι ολα αυτα τα site?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
AGENT47istt
newbie
newbie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AGENT47istt »

Κανονικά οι άλλοι θα έπρεπε να ντρέπονται φίλε μου. Οι γενιές 90' και 95'(που είμαι εγώ) μεγάλωσαν με τα Pokemon,όπως και εγώ. Και ακόμα παίζω Pokemon δεν μπορώ να τα παρατήσω γιατί με αυτά μεγάλωσα.
Εικόνα

GEN 4 FriendCode:
2967-6805-1853
Άβαταρ μέλους
Vetus
newbie
newbie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vetus »

Scarlet έγραψε:ναι αλλα το θεμα ειναι ΤΙ παιχνιδια παιζουμε,ας πουμε αλλο ειναι να παιζεις call of duty 16+(νομιζω) κι αλλο να παιζεις pokemon των 7+
Είναι γεγονός ότι το Call of Duty παρόλο που απευθύνεται σε ενήλικες το παίζουν αρκετοί πιτσιρικάδες. Και γι' αυτό άμα πας να παίξεις online κι αρχίζεις τα βρισίδια θα σου ρίξουν προειδοποίηση οι moderators ότι απαγορεύεται το βρισίδι επειδή στους servers μπαίνουν και παιδιά. Τώρα το πως επιτρέπουν σε παιδιά να παίζουν παιχνίδια για ενήλικες και το πως το θεωρούν εντάξει να βλέπουν σφαγές αλλά απρεπές ν' ακούνε βρισίδια από άλλους παίχτες (ακόμα κι αν βρίζουν οι χαρακτήρες του παιχνιδιού) είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. :roll:
Μy Pokemon Black ID
-------------------------
Friend Code: 3868 7283 7262
Nickname: Touko
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

καλα βλακειες τωρα!αν βαζανε λοιπον αιμα και βια στα pokemon θα ηταν αυτοματος και παιχνιδι για <<μεγαλους>> και θα το παιζαν ολοι!κολλημενοι!και μετα λενε οτι παιζουν καλυτερα παιχνιδια στρατηγικης...αυτο που θελουν να πουν ειναι το χειροτερο παιχνιδι στρατηγικης με τους καλυτερους σφαγμους...
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

strategy σε PC είναι το Red alert 1 και 2. Οτιδήποτε άλλο βγήκε μετά είναι μπαρούφα. (στο ίδιο series πάντα)
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
BlueWartortle
newbie
newbie

Δημοσίευση από BlueWartortle »

Εμένα παίζει ο πατέρας μου, 55 χρονών. Βέβαια δεν είναι τόσο ψαγμένος στα πράγματα όσο εγώ, οπότε τον νικάω πάντα... :-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”