Δεν πρέπει να ξέρεις κάτι για το περιοδικό.Λέω να τους στήλουμε ένα γράμμα και...δεν θα τα ξαναγράφω.Δείτε προηγούμενο post μου.Kingnothing412 έγραψε:lol εγω δεν ξερω τιποτα για το περιοδικο.Και δεν σας ειπα........Παω 1η λυκειου.(Οχι οτι σας ενδιαφερει βεβεα αλλα δεν κανω προσοπικες ερωτισεις στους αλους αν δεν τους πω πρωτα για εμενα.)
Spam place (v1.0)
Re: Spam place

- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Πατήστε εδώ για να ακούσετε την καλύτερη μουσική του κόσμου(κατά την γνώμη μου
) που την ανακάλυψα πρόσφατα ^^
ΥΓ. Μην δίνετε σημασία σε αυτό που λέει η κοπέλα κάθε 10 δευτερόλεπτα - το κάνει για να μας σπάσει τα νεύρα και για να αγοράσουμε την μουσική...
Κανονικά δεν το έχει αυτό...
Btw, αν μπορεί να μου βρει κάποιος αυτήν την μουσική χωρίς να λέει αυτό το πράγμα η γυναίκα -που στην τελική δεν βγάζει και νόημα, και μου σπάει τα νεύρα- , θα του είμαι πραγματικά υπόχρεος
Έψαχνα για 3 ώρες περίπου τις προάλλες αλλά τίποτα... :/
Ναι τέτοια πώρωση έπαθα με αυτήν την μουσική, δεν έχω ξαναψάξει πότε τόσο πολύ για κάτι, ιδικά στο PC που έχω κάποιες περισσότερες γνώσεις από τον μέσω πολίτη, θα έλεγα, άρα ότι ψάχνω το βρίσκω πανεύκολα
Μάλλον πείσμωσα λίγο περισσότερο από το κανονικό με αυτήν την μουσική...
Στοιχειά που χρειάζεστε για να την βρείτε:
Music: "Space Song" by Depard
Help, please.
ΥΓ. Μην δίνετε σημασία σε αυτό που λέει η κοπέλα κάθε 10 δευτερόλεπτα - το κάνει για να μας σπάσει τα νεύρα και για να αγοράσουμε την μουσική...
Κανονικά δεν το έχει αυτό...
Btw, αν μπορεί να μου βρει κάποιος αυτήν την μουσική χωρίς να λέει αυτό το πράγμα η γυναίκα -που στην τελική δεν βγάζει και νόημα, και μου σπάει τα νεύρα- , θα του είμαι πραγματικά υπόχρεος
Έψαχνα για 3 ώρες περίπου τις προάλλες αλλά τίποτα... :/
Ναι τέτοια πώρωση έπαθα με αυτήν την μουσική, δεν έχω ξαναψάξει πότε τόσο πολύ για κάτι, ιδικά στο PC που έχω κάποιες περισσότερες γνώσεις από τον μέσω πολίτη, θα έλεγα, άρα ότι ψάχνω το βρίσκω πανεύκολα
Μάλλον πείσμωσα λίγο περισσότερο από το κανονικό με αυτήν την μουσική...
Στοιχειά που χρειάζεστε για να την βρείτε:
Music: "Space Song" by Depard
Help, please.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
θα το ψάξω, είναι καλό song.
- Divided by Zer0
- experienced trainer

Κι ένα vid με Pokémon irl.
Και αυτά τα δύο είναι ωραία,και με Pokemon:Divided by Zer0 έγραψε:
Κι ένα vid με Pokémon irl.

- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
lol και στα 3 αν και τα τελευτεα 2 τα εχω δει εδω και καιρο.....(απο τοτε που βγηκαν βασικα........
)
Εντάξει,δεν βγήκαν και τώρα αυτά τα δύο video,αλλά έχουν πλάκα άμα ξέρεις Αγγλικά.Kingnothing412 έγραψε:lol και στα 3 αν και τα τελευτεα 2 τα εχω δει εδω και καιρο.....(απο τοτε που βγηκαν βασικα........)

- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Παιρνω το proficiency τον Νοεμβριο........Zaphirom έγραψε:Εντάξει,δεν βγήκαν και τώρα αυτά τα δύο video,αλλά έχουν πλάκα άμα ξέρεις Αγγλικά.Kingnothing412 έγραψε:lol και στα 3 αν και τα τελευτεα 2 τα εχω δει εδω και καιρο.....(απο τοτε που βγηκαν βασικα........)
- Divided by Zer0
- experienced trainer

^
Μαζί δίνουμε
Μαζί δίνουμε
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Divided by Zer0 έγραψε:^
Μαζί δίνουμε