Spam place (v1.0)
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Re: Spam place
Πωωω! Το είχα ξεχάσει εντελώς! Με όλα που μου συμβαίνουν αυτές τις μέρες!
οκ με τον charizard96 λειπει αλλος ενας
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- nikmaster9
- advanced trainer

scarlet καταρχας μου τι σπαει το εικονιδιο που εχεις δευτερον εχω καταλαβει την <<συμπαθεια>> σου απο την πρωτη στιγμη που εγινα μελος τριτον σε παρακαλω σταματα να μου τι λες συνεχεια ολα ξερεις πωσ λυνονται.Scarlet έγραψε:ναι ωραια...τωρα φαε καμια προειδοποιησει απο καναν admin γιατι εδω επιτρεπετε το spam και ΟΧΙ το double-triple post...
im the nikmaster the pokemon master
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
τουλαχιστον το εικονιδιο μου δεν ειναι χαλια αναλυσης και θολουρα μεσα στα pixels οποτε καλυτερα απ το τιποτα, και ναι δεν θα επρεπε να σου κανει εντυπωση η <<συμπαθεια>> μου προς εσενα αφου απαντας ετσι στα Pm, καποια μερα που θα χω χρονο θα πολεμησω με την εξαδα μου να δεις αν <<κι εμεις της 6ης γενιας εχουμε καμια ιδεα απο pokemon>>και τοτε να δουμε αν θα λες ακομα οτι εισαι ο pokemon master...
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
wow,wow,wow. Guys. Calma,αν είναι να το λύσετε αυτό,λύστε το με μια μάχη 4ης γενιάς.
Nikmaster9,επειδή δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις Pokemon Black/White ή Pokemon Black 2/White 2 και δεν έχεις παίξει,δεν πάει να πει ότι οι άλλοι που παίζουν είναι noobs,αν είσαι εσύ Pokemon master χαθήκαμε...
Nikmaster9,επειδή δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις Pokemon Black/White ή Pokemon Black 2/White 2 και δεν έχεις παίξει,δεν πάει να πει ότι οι άλλοι που παίζουν είναι noobs,αν είσαι εσύ Pokemon master χαθήκαμε...
αληθεια εσυ X9_Void πως και δεν ασχοληθηκες ακομα με την πεμπτη γενια; απο επιλογη ή απλα δεν εχεις χρηματα;
3DS FC: 2019-9706-3107
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
@Nickmaster
-Nick, φάε ένα Snickers.
-Γιατί;
-Γιατί κάνεις σα ντίβα όταν πεινάς!

-Nick, φάε ένα Snickers.
-Γιατί;

ενα πραγμαNicolas26K έγραψε:@Nickmaster
-Nick, φάε ένα Snickers.
-Γιατί;

- Stacy Lv.X
- experienced trainer

Έτσι! Θα κατεβούμε και στις εκλογές! Ψηφίστε Σπαμμεράδες! Για μια καλύτερη Ελλάδα! Με χωρίς σκουπίδια! Με τραγούδια που θα καταλήγουν πάντα στο τοπ 3 της Γιουροβίζιον! Χωρίς εκνευριστικες διαφημίσεις της Στανίση για τα Τζάμπο! Δεν ξέρω τι άλλο άκυρο να πω! Έχω πορωθεί στο ΦΟΥΛ! Πάω να φάω ένα Σνίκερς! Σπάμμερς για πάντααα! Ναιιιιιιιιιι!!Nicolas26K έγραψε:Εδώ δε σπαμμάρουμε για να ανεβάσουμε το ποστ κάουντ!
Σπαμμάρουμε γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε!!
stacy φαε ενα snickers γιατι κανεις σαν αρχηγος πολιτικου κομματος οταν πεινας