Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί;Pokemon640 έγραψε:Παιδιά, έχω ευχάριστα νεα.
Spam place (v1.0)
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Re: Spam place
γιατι ειναι ενας τρελος επιστημονας ο οποιος πειραματιζεται με ανυπερασπιστα κομπιουτερ και τα κανει τερατουργηματα
λενε οτι καποτε πηγε να κανει το ιδιο και σε ενα Imac αλλα του εσκασε στα μουτρα οποτε απο τοτε μισει οτι αρχιζει απο i
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Nicolas26K
- professional trainer

Και τον iΒασίλη υποθέτω... 
ακριβως!να φανταστεις εχει μαζεψει τοσο καρβουνο που εχει να καει 5 μηνες για ολη την ημερα
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Ρώτα τι θες Nicolas26K
- Nicolas26K
- professional trainer

Γιατί σε έδιωξαν ήθελα να ρωτήσω, αλλά σε πρόλαβαν οι ειδήσεις του Mega...
Άμα θέλουν σε δευτερα το δημοσιεύουν!και btw pokemon640 γιατί δεν μπαίνεις πια τόσο;
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
για πειτε σε καποιον χωρις τηλεοραση λιγο τι εγινε?Nicolas26K έγραψε:Γιατί σε έδιωξαν ήθελα να ρωτήσω, αλλά σε πρόλαβαν οι ειδήσεις του Mega...
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Δεν έκανα ανανέωση αλλά έτσι και αλλιώς τη σχολή την είχα γραμμένη στο σταρ τσάνελNicolas26K έγραψε:Γιατί σε έδιωξαν ήθελα να ρωτήσω, αλλά σε πρόλαβαν οι ειδήσεις του Mega...
Στο Mega με έδειξαν; που;
αποκλείεται να έδειχναν τη δίκη του "δε πληρώνω" η ακόμη και το σημερινό συμβάν με το Παπαδήμο και τη βραβευσή του, είμασταν το ΕΠΑΜ, το Δε πληρώνω και οι Αν.Ελ. έξω από το ΙΟΒΕ και τα ΜΑΤ απέναντι όπως πάντα
Μπαίνω αλλά όχι για πολύ ώρα, ακόμη στο ψάξιμο είμαι για Money/Μπίζνα καθώς θέλω μια κάρτα video για να κάνω record το Wii (θέλω να ξεκινήσω και εγώ όπως και ο megacyber69Scarlet έγραψε:btw pokemon640 γιατί δεν μπαίνεις πια τόσο;
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία: