Spam place (v1.0)
Re: Spam place
Κινγ κανεις contradict. Εγω και ο Αντρεας ειπαμε περιπου το ιδιο πραγμα. Και δεν θα μου φανει χρησιμο? Δηλαδη εσυ εαν θελεις να πιασεις δουλεια σε μια σοβαρη εταιρεια τι θα τους πεις? Ε ξερετε εχω και το πτυχιο και ολα αλλα μονο greeklish γραφω? 
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
lol enweitai oxi. aplos , otan mporw , protimw na grafw greeklish.Loukas έγραψε:Κινγ κανεις contradict. Εγω και ο Αντρεας ειπαμε περιπου το ιδιο πραγμα. Και δεν θα μου φανει χρησιμο? Δηλαδη εσυ εαν θελεις να πιασεις δουλεια σε μια σοβαρη εταιρεια τι θα τους πεις? Ε ξερετε εχω και το πτυχιο και ολα αλλα μονο greeklish γραφω?
α ναι ξεχασα ειπαμε να γραφουμε κανονικα εδω. τεσπα βαριεμαι να το ξαναγραψω
παιδια ταξιδεψα στο μελλον και εκλεψα ενα εγγραφο απο την δουλεια του kingsnothing412
Κώδικας: Επιλογή όλων
Geia sas agaphte prothipourge
Auto einai ena akros shmantiko kai euanagnwsto eggrafo to opoio tha appalaksh apo thn krish olh thn ellada
enw sas sebomai para poly thelw na sas pw oti ksexasa pws na grafw ellhnika kai grafw greeglish opote an kserete na ta diabazete kalytera! [...]auta eixa na pw aksiotime kyrie prothipourge na eimaste kala kai o frapes gar glykeis!
o aksiotimos
kingsnothing412 ε...opws me lene telos pantwnEverybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
φτού... πάνω που νόμιζα ότι έλεγε για το πως να εκτελέσω τους Ροθτσαιλντ.
Θα του δώσω ασυλία αλλά θα χρειαστώ δικαιολογητικά από ψυχίατρο. Αν έχει όμως αποδεδειγμένα κλέψει μερικά μίλιονς σε χέντζφανς τότε πατσίσαμε.
Υ.Γ. Και μην διαρρέει μυστικά
Θα του δώσω ασυλία αλλά θα χρειαστώ δικαιολογητικά από ψυχίατρο. Αν έχει όμως αποδεδειγμένα κλέψει μερικά μίλιονς σε χέντζφανς τότε πατσίσαμε.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
FAAAAAAAAAAAAKE.Scarlet έγραψε:παιδια ταξιδεψα στο μελλον και εκλεψα ενα εγγραφο απο την δουλεια του kingsnothing412
Κώδικας: Επιλογή όλων
aksiotime kyrie prothipourge
Αυτο ειναι στο αλλο εγγραφοPokemon640 έγραψε:φτού... πάνω που νόμιζα ότι έλεγε για το πως να εκτελέσω τους Ροθτσαιλντ.
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Μπι δε βερυ μπεστ λάικ μπλαμπλα μπλα.. Τσεκ!Scarlet έγραψε:μαι πλαν φορ τονται ις το μπι δε βερυ μπεστ λαικ νοου ουαν εβερ γουοζ XD
ρε παιδια τι παθατε και κανεις δεν μπαινει στο τουρνουα?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
εγω ειπα και πριν βασικα , το καλοκαιρι αν ασχολιθω πολυ κλπ...
εντομεταξυ ακομα ναρθει η black 2
ακομα να ρθει απο που?Kingnothing412 έγραψε:εγω ειπα και πριν βασικα , το καλοκαιρι αν ασχολιθω πολυ κλπ...
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
amazon.com an dn kanw lathosScarlet έγραψε:ακομα να ρθει απο που?Kingnothing412 έγραψε:εγω ειπα και πριν βασικα , το καλοκαιρι αν ασχολιθω πολυ κλπ...