Spam place (v1.0)
- Shiv
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Re: Spam place
Δεν βλέπω Naruto 
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες 
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Lol εγω θα το δω μαλον αυριο. Τουλαχιστον τωρα τα fillers δεν ειναι εντελος ακυρα. 
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Έλα μεθαύριο έχει One Piece και μην μου πεις "ούτε αυτό το βλέπω" διότι ξέρω ότι τα τελείωσες όλα μέσα σε ένα μήναShiv έγραψε:Δεν βλέπω Naruto
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
πήρα γερή δόση boosterίνης, 36 φακελάκια (1 κουτί γεμάτο), συν 36 κωδικούς redeem + άλλους 31 κωδικούς που πέρασα ως bonus = 67! ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Ενημερώνω το forum πως σε λίγα λεπτά θα βγει το new One Piece episode ^^
Ώρα αυτή τη στιγμή: 4:51 π.μ.
Λεπτά που θα βγει το new One Piece episode: 16 ^^
Ώρα αυτή τη στιγμή: 4:51 π.μ.
Λεπτά που θα βγει το new One Piece episode: 16 ^^
Τι εννοείς με αυτό?Ο giratina βαριέτε να γράφει.Στοις εκθέσης πάντα μισή σελίδα γράφει,και στο PC με μικρά.Όπως τα ονόματα του:giratina,palkia,mewtwo,zoroark.Kingnothing412 έγραψε:Ontos.Βασικα εγω νομιζα πως ηταν η Zaphirom γιατι ο Giratina δεν μιλαει ετσι.........Shiv έγραψε:Απορω αν εχει καποιο προβλημα η αν πασχει απο συνδρομο Down...Ειλικρινα τωρα,δεν κανω πλακα.....Και στο προηγουμενο φορουμ με name Giratina ολο ακαταλαβιστικα εγραφε...

- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
α, νομιζα πως εισε εσυ γιατι στο LP λεγεσαι Zoromonoark σωστα?ε οποτε αφου βλεπω "Zoroark" νομιζα πως εισε εσυ........Zaphirom έγραψε:Τι εννοείς με αυτό?Ο giratina βαριέτε να γράφει.Στοις εκθέσης πάντα μισή σελίδα γράφει,και στο PC με μικρά.Όπως τα ονόματα του:giratina,palkia,mewtwo,zoroark.Kingnothing412 έγραψε:Ontos.Βασικα εγω νομιζα πως ηταν η Zaphirom γιατι ο Giratina δεν μιλαει ετσι.........Shiv έγραψε:Απορω αν εχει καποιο προβλημα η αν πασχει απο συνδρομο Down...Ειλικρινα τωρα,δεν κανω πλακα.....Και στο προηγουμενο φορουμ με name Giratina ολο ακαταλαβιστικα εγραφε...Επείσης έγραφε μόνο και μόνο γιά να πάρει PokePoints.
ZoroMonArk (Zoro-ark+Μόνικα=ZoroMonArk)
Δεν έχει καμία σχέση.Και το Avatar μου τον ''έκλεψε''.Γιατί ήθελε Avatar που ''κουνιέται''.
Δεν έχει καμία σχέση.Και το Avatar μου τον ''έκλεψε''.Γιατί ήθελε Avatar που ''κουνιέται''.

- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
a.......ktlb.Γιατι ηταν ολοηδιο.Zaphirom έγραψε:ZoroMonArk (Zoro-ark+Μόνικα=ZoroMonArk)
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Άκυρο, αλλά είμαι μέσα στο θέμα του topic 
Αυτό το "click" στο chat με έχει σώσει άπειρες φορές από το να μην απαντήσω σε αυτό που μου γράφουν, όταν π.χ. παίζω Pokemon Online ή γράφω κάποιο post
Αυτό το "click" στο chat με έχει σώσει άπειρες φορές από το να μην απαντήσω σε αυτό που μου γράφουν, όταν π.χ. παίζω Pokemon Online ή γράφω κάποιο post