(την pokeball, ξέρετε)
όποιος βιάζεται να το δει, ας κάνει αυτό:

διαφορετικά σε 20 μέρες που λήγει το cookie θα εμφανιστεί πιστεύω και στον κάθε ένα ξεχωριστά

and toad
spambot No.#412 , reporting in.Pokemon640 έγραψε: βρε spammέρια, πείτε τίποτα. Μη μιλάω μόνος μου
Scarlet, Kingnothing412, αναδείξτε τις χιτλερικέςspam ικανοτητές σας(αρκεί να έχει ενδιαφέρον μη το διαλύσουμε)

malista... san gymnasio akougetaiPokemon640 έγραψε:μια χαρά, εγώ είχα προβλήμματα και άσε που σπάγανε ντουβάρια με τα χέρια, διαλάγαν μεταλλικές βιβλιοθήκες κλπ. Εντάξει, μιλάμε τα άτομα είναι μέχρι και για κατεδάφιση ουρανοξύστη.

και σατανικος εμεινες απ οτι εχω καταλαβειPokemon640 έγραψε:μακάρι να ήμουν πάλι 12-15 χρονών, να διορθώσω τις βλακείες που είχα κάνει τότε. Ήμουν ποιο σατανικός και από εσένα φαντάσου

na mas les kai mas an kanoume mlkies ok? min exoume ta idia me senaPokemon640 έγραψε:μακάρι να ήμουν πάλι 12-15 χρονών, να διορθώσω τις βλακείες που είχα κάνει τότε. Ήμουν ποιο σατανικός και από εσένα φαντάσου

ευχαριστώ για το κοπλιμέντο, θα γίνεις moderator σύντομαScarlet έγραψε:και σατανικος εμεινες απ οτι εχω καταλαβειPokemon640 έγραψε:μακάρι να ήμουν πάλι 12-15 χρονών, να διορθώσω τις βλακείες που είχα κάνει τότε. Ήμουν ποιο σατανικός και από εσένα φαντάσου
my preciousKingnothing412 έγραψε:na mas les kai mas an kanoume mlkies ok? min exoume ta idia me senaPokemon640 έγραψε:μακάρι να ήμουν πάλι 12-15 χρονών, να διορθώσω τις βλακείες που είχα κάνει τότε. Ήμουν ποιο σατανικός και από εσένα φαντάσου![]()
ap thn alh kserwntas esena mas stelneis olous kateythian sto diaolo. lol