Spam place (v1.0)

Εδώ βάζουμε ότι διαγράφεται.
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Re: Spam place

Δημοσίευση από m_Namikaze »

Kingnothing412 έγραψε:
m_Namikaze έγραψε:LoL, funny story :P
Εγώ ήμουν σε 2 forum Admin.
Το 1 έκλεισε οπότε τώρα είμαι σε αυτό που θα δεις στην συνέχεια ^^
Αν και στο άλλο ήμουν απλός Admin(LoL, τι απλός θα μου πεις... ο Admin είναι Admin :P).
Όχι θέλω να σου πω ότι στο άλλο έγινα στην πορεία Admin ενώ σε αυτό από κάτω είμαι Founder(είναι δικό μου ^^).
Αυτό είναι το forum μου(το έχω μαζί με έναν άλλο φίλο μου).
http://animegalaxy.gr/forums/portal.php
Τσέκαρέ το μία και πες μου την γνώμη σου.
Εκεί δεν είμαι ο m_Namikaze αλλά ο L Lawliet ^^

ΥΓ. Μην δεις τα post μου εκεί θα φρικάρεις :P
Καλο φενεται :) φενεται να τα παει καλα , συνχαριτιρια :) αλλα αν κανω εγγραφη θα κανω το καλοκαιρι γιατι δεν προλαβαινω με τοσο φορουμς........ :P ηδη αναγκαζομαι να το ψιλοπαρατησω το GTS βασικα και Smogon δεν μπαινω σχεδον καθολου τωρα :?
LoL, ok, ότι θες.
Αλλά όσον αφορά τα Pokemon κι εγώ τα έχω παρατήσει ΤΕΛΙΩΣ, χάνω από τους πάντες και τα πάντα :P
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

και αφου ειδα ολα τα καινουρια θεματα και ποστ στο φορουμ ηρθε επιτελους να παω να γραψω την εκθεση.......afk για 3 ωρες/μερες/μηνες/χρονια :?
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

@zekrom2011: 22 από τα 23 post σου είναι ερωτήσεις, γίνετε όντως αυτό;
Πόσες απορίες έχεις ακόμη να ρίξεις στην φόρα;

ΥΓ. Δεν λέω ότι είναι κακό, απλός... παν μέτρον άριστον!
Κουράστηκα να τις βλέπω :P
PeinMan έγραψε:Είμαι από Γιάννενα
Γιατί εγώ αλλού νομίζω πως είσαι;!
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Loukas έγραψε:Και το point των ποστ σου m_Namikaze?
Το point;!
Σοβαρά μιλάς;
Δεν λέω λόγια του αέρα, αφού μιλάω με επιχειρήματα και αποδείξεις αντιθέτως με εσένα(θα καταλάβεις παρακάτω τι εννοώ).
Loukas έγραψε:Εχεις κατι βασιμο να πεις η απλα σαρεσει να μας πηγαινεις κοντρα?
Οτι ποστ και αν δω εισαι εσυ αντιθετος παντα....
Προφανώς και έχω κάτι βάσιμο να πω!
Εξάλλου αυτό φαίνεται και από τα post μου.
Επίσης δεν είμαι αντίθετος σε όλα τα post, μόνο σε δύο θέματα, που αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν το κάνω για να σας πάω κόντρα ή για οτιδήποτε άλλο.
Ok, δεν ξέρω με ποιανού το μέρος είσαι και δεν με νοιάζει, αν και απ' ότι φαίνεται δεν είμαι με το δικό μου(όχι ότι το θέλω αυτό).
Και θα σου πω τώρα, είδες ποιος άρχισε την λογομαχία στην Apple και στους Browsers;
Sorry που πάω αντίθετα στο κατεστημένο(Fire Fox).

Δηλαδή τι πρέπει να κάνω; να μην λέω την γνώμη μου και να συμφωνώ κάθετα με ότι λένε οι άλλοι;
Έλεος, λες και έκανα τίποτα κακό, πρώτη φορά ακούω να γίνετε παρατήρηση για τη διαφωνία μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ατόμων - ίσα ίσα που χωρίς λίγη διαφωνία και αντιπαράθεση το forum θα πεθάνει.
Αν πήγαινα με τα νερά των άλλων στο thread της Apple, τα post θα είχαν μείνει ως εξής:
- Η Apple είναι χάλια.
- Ναι, ναι, συμφωνώ απόλυτα!
- Κι εγώ.

Και είμαι σίγουρος για αυτό που σου λέω.

Αν το forum σου/ σας θες να είναι ένα ξερό τίποτα χωρίς απόψεις τότε πες το μου "δεν θέλω εντάσεις", κι εγώ θα πράξω ανάλογα.
Εξάλλου αν φύγω εγώ όλοι θα συμφωνούν με όλους και όλα μέλι γάλα, αφού όπως έχουμε δει επανειλημμένος ΟΛΟ το forum έχει την ίδια άποψη πάνω σε όλα!
Τυχαίο; ... Ε ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!
Loukas έγραψε: Και εγς χρησιμοποιω τον παλιο Firefox 3.6 ακομη και δεν εχω κανενα παραπονο. Ο Chrome ειναι πολυ "γυμνος" browser αν τον συγκρινεις με τον firefox. Δεν προσφερει τιποτα ουσιαστικο που να μην το κανει ηδη o firefox.
Αντιθέτως επειδή εσύ δεν διαφωνείς με κανέναν(εκτός από εμένα), δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτα παραπάνω από ένα ΤΙΠΟΤΑ!
Δηλαδή αυτό που έγραψες, ένα σχόλιο χωρίς επιχειρήματα που μόνο του δεν λέει τίποτα.
"Καλύτερα να είμαι ένα τίποτα παρά να είμαι η ηχώ των άλλων", δηλαδή αυτό που θες εσύ, μία ομόφωνη απάντηση σε όλα.
Που στην τελική σε δύο θέματα είχα διαφωνίες με τα υπόλοιπα μέλη και εσύ αμέσως το σχολίασες.

ΥΓ. Το θέμα με τους browsers για εμένα δεν έληξε εδώ, περιμένω αντίθετες(ή και ομόφωνες - αν και δεν το βλέπω) απαντήσεις με την δική μου(αν θέλετε κι εσείς βέβαια μετά από την παρέμβαση του Louka) για να βγάλουμε ένα τελικό συμπέρασμα για το ποιος είναι better browser.
Διότι στην τελική δεν αποκλείεται να αλλάξω κι εγώ τον browser που χρησιμοποιώ.

ΥΓ 2. Sorry για το x2 αλλά αν δεν το έκανα δεν θα εμφανιζόταν σαν new post... και ξέρετε την συνέχεια.
Επίσης το post το έγραψα στο Spam Place για να μην... και ξέρετε την συνέχεια.

ΥΓ 3. Δεν με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο η επιθετική συμπεριφορά μου απέναντι στον Louka και στον οποιονδήποτε άλλο.
Στην τελική αυτός το άρχισε ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ!
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

Αν δεις αλλα threads ειχα διαφωνια με τον Pokemon640 σχετικα με τους SSD στο οποιο απορω πως και δεν εμπλακηκες για να κανεις τον ειδημονα που απο οτι φαινεται ο τομεας σου ειναι η Apple στον οποιο ειμαι ασχετος. Αλλα δεν νομιζω να εχεις γνωσεις πουθενα αλλου περισσοτερες απο μενα σχετικα με τους υπολογιστες. Και το οτι δεν αφιερωνω 45λεπτα και ωρες στα ποστ μου δεν σημαινει οτι δεν εχω γνωσεις επι του θεματος. Ο Αντρεας εδωσε απλετα επιχειρηματα τα οποια εδειξαν γιατι υποστηριζει τον Firefox. Για ποιο λογο να γραψω ξανα τα ιδια πραγματα οπως κανεις εσυ. Και προσεξε πως μιαλς γιατι προφανος δεν εχουμε την ιδια ηλικια. Κια αυτο δεν στο λεω γιατι ειμαι Admin αλλα λογω ηλικιας. Προσεξε τι γραφεις.
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Loukas έγραψε: Και προσεξε πως μιαλς γιατι προφανος δεν εχουμε την ιδια ηλικια. Κια αυτο δεν στο λεω γιατι ειμαι Admin αλλα λογω ηλικιας. Προσεξε τι γραφεις.
E.......δεν θελω να παρεξηγησω κανεναν αλλα αυτο ειναι καπως............να ηταν irl δηλαδη ενταξι. αλλα στο νετ τωρα στην ουσια η ηλικηα δεν υπαρχει. να λεμε την αληθεια τωρα. :roll: ενταξι , αλο αν ειναι κανενα 9χρονο. αλλα πιστευω απ την ηλικια των 13 και πανω οι περισοτεροι μπορουν να σκευτουν λογικα και να εκφραστουν σωστα. Απ την αλη εχω δει πολλους 23χρονους να μηλανε λες και ειναι 8 χρονων με θαυμαστικα κλπ η ακομα και και 15χρονους (στην ηλικια μου δηλαδη) που οι πρωτασεις τους στην ουσια ηταν εντελος ακαταλαβιστηκες και εκαναν εντελος παραλογα ορθογραφικα λαθη οπως πχ το "εγω" με "ο" και αλλα τετοια. :roll: (εντομεταξι δεν ειμαι και εγω κανενας να πει τιποτα για ορθογραφικα αλλα τεσπα :P )

και πρην αρχησεις να λες για σεβασμο κλπ , πρην λιγες μερες μαλωσα με εναν 44 χρονων γιατι με εβρησε στο YT :P (τελικα υπεκυψε το σκουπιδι :lol: ) Και μην αρχησω για το 4chan τωρα......... :lol: ( θα μου πεις ολοι σαπιοι ειναι εκει και γενικα +18 αλλα τεσπα. πιστευω στο /vp/ μπαινουν αρκετοι που ειναι κατω απο 18 και οχι μονο σε αυτο το board ενωειται αλλα απλος λεω για αυτο συγκεκριμενα γιατι πανω-κατω φενεται. και ξερω και κανα 2 τυπους που μπαινουν :P τεσπα μην νομιζετε , δεν μπαινω 4chan , δεν ειμαι τοσο σαπιος :P )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kingnothing412 την Τρί 20 Μαρ, 2012 8:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

Kingnothing412 έγραψε:
Loukas έγραψε: Και προσεξε πως μιαλς γιατι προφανος δεν εχουμε την ιδια ηλικια. Κια αυτο δεν στο λεω γιατι ειμαι Admin αλλα λογω ηλικιας. Προσεξε τι γραφεις.
E.......δεν θελω να παρεξηγησω κανεναν αλλα αυτο ειναι καπως............να ηταν irl δηλαδη ενταξι. αλλα στο νετ τωρα στην ουσια η ηλικηα δεν υπαρχει. να λεμε την αληθεια τωρα. :roll: ενταξι , αλο αν ειναι κανενα 9χρονο. αλλα πιστευω απ την ηλικια των 13 και πανω οι περισοτεροι μπορουν να σκευτουν λογικα και να εκφραστουν σωστα. Απ την αλη εχω δει πολλους 23χρονους να μηλανε λες και ειναι 8 χρονων με θαυμαστικα κλπ η ακομα και και 15χρονους (στην ηλικια μου δηλαδη) που οι πρωτασεις τους στην ουσια ηταν εντελος ακαταλαβιστηκες και εκαναν εντελος παραλογα ορθογραφικα λαθη οπως πχ το "εγω" με "ο" και αλλα τετοια. :roll: (εντομεταξι δεν ειμαι και εγω κανενας να πει τιποτα για ορθογραφικα αλλα τεσπα :P )
Εγω δεν ειμαι ενταξει με αυτο για διαφορους λογους που δεν χρειαζεται να
αναλυσω εδω.
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Loukas έγραψε:
Kingnothing412 έγραψε:
Εγω δεν ειμαι ενταξει με αυτο για διαφορους λογους που δεν χρειαζεται να
αναλυσω εδω.
ε στην ουσια ομως δεν μπορεις και να το αποφυγεις. εντομεταξι υπαρχει παντα και η πιθανοτητα να λεμε και ψεματα ε? θα μπορουσα να ειμαι κανενας 40 χρονων :P η εσυ να εισε 15 και να τρολλαρεις απλως :P

τεσπα μην κατσεις να αναλυσεις , ξερω πως φενονται απο αρκετα πραγματα οτι οι ηλικιες μας και των 2 φενονται πανω-κατω σαυτο το φορουμ. απλος λεω για παραδειγμα τωρα , ξερεις τι ενοω. και απ την αλη τωρα μην φτασουμε και σε σημειο να μηλαμε και στον πληθιντικο(< εχω ορθογραφικο εκει. ειμαι σιγουρος) και "κυριε" και ξερω γω , θα ειναι καπως....... :P
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Loukas έγραψε:Αν δεις αλλα threads ειχα διαφωνια με τον Pokemon640 σχετικα με τους SSD στο οποιο απορω πως και δεν εμπλακηκες για να κανεις τον ειδημονα που απο οτι φαινεται ο τομεας σου ειναι η Apple στον οποιο ειμαι ασχετος. Αλλα δεν νομιζω να εχεις γνωσεις πουθενα αλλου περισσοτερες απο μενα σχετικα με τους υπολογιστες. Και το οτι δεν αφιερωνω 45λεπτα και ωρες στα ποστ μου δεν σημαινει οτι δεν εχω γνωσεις επι του θεματος. Ο Αντρεας εδωσε απλετα επιχειρηματα τα οποια εδειξαν γιατι υποστηριζει τον Firefox. Για ποιο λογο να γραψω ξανα τα ιδια πραγματα οπως κανεις εσυ. Και προσεξε πως μιαλς γιατι προφανος δεν εχουμε την ιδια ηλικια. Κια αυτο δεν στο λεω γιατι ειμαι Admin αλλα λογω ηλικιας. Προσεξε τι γραφεις.
Καταρχήν δεν εμπλάκηκα στο post σου με τον Pokemon640 διότι δεν ήθελα ή δεν είχα γνώσεις πάνω στο θέμα.
Δεν είναι ότι θέλω να διαφωνήσω, είναι ότι αυτή είναι η άποψή μου που μάλλον τυχαίνει να είναι συνέχεια αντίθετη από την δική σου.
Δεν ξέρεις τι γνώσεις έχω οπότε μην μιλάς. Που θες και να ξέρεις για το αν έχεις ή όχι περισσότερες γνώσεις από εμένα στα PC(που δεν έχεις - διότι απ' ότι φαίνεται σύμφωνα με την λογική σου οι γνώσεις πάνε με την ηλικία, σωστά;).
Επίσης από ότι κατάλαβα δεν σου αρέσουν τα μεγάλα post και οι διαφωνίες.
Ok, δεν θα ξανά διαφωνήσω ποτέ και με κανέναν. Και ούτε θα γράψω ποτέ post που να μου πάρει πάνω από 5 λεπτά(το εννοώ).
Επίσης αν θες εσύ να μην ξαναγράψω ποτέ post(γενικά) πες το μου κι αυτό να το κάνω, δεν θα μου πάρει πάνω από 2 δευτερόλεπτα να κάνω logout.
Και τέλος όσον αφορά την ηλικία τι θες να κάνω και που θες να το ξέρω.
Να μυρίσω τα νύχια μου ή να δω το profil σου;
Spoiler:
Εικόνα
Που απ' ότι βλέπω στο profil σου δεν την γράφεις πουθενά!
Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ που έμαθες την δικά μου;
Όχι, δεν την κρύβω, απλός ρωτάω.

Περιμένω απάντησή σου για να πράξω ανάλογα.
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

Για να στο θεσω αλλιως ο Douros ειναι ποιο μικρος μου αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να εκθεσει την αποψη του και να πει την γνωμη του γιατι το κανει εμ ωριμο και συνετο τροπο. Ο m_Namikaze το κανει με τροπο που δειχνει ναι η αποψη μου ειναι αυτη και ξερεις ανεξαρτητως το γραψεις η αποψη μου ειναι παλι αυτη και ειναι σωστη. Καλο ειναι να εχει αποψη το παιδι και καλα κανει αλλα μην κανει τον ανωτερο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κάδος Ανακύκλωσης”