Spam place (v1.0)

Εδώ βάζουμε ότι διαγράφεται.
Άβαταρ μέλους
Shiv
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Re: Spam place

Δημοσίευση από Shiv »

PeinMan έγραψε:Παιδια ηθελα ν ρωτησω αν υπαρχει τιποτα (βιντεο ή αρθρο) που να μιλαει για rng eggs? :?:
http://www.youtube.com/user/bearsfan092drums
Σε αυτό το Channel μπορεις να βρεις Video για RNG σε 4η και 5η γενιά.(Capture και Breed)
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες ;)
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Άβαταρ μέλους
Eldena
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από Eldena »

Υπαρχει video για rnging με dsi? Dw νομιζω μπορεις να κανεις, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ δυσκολο, ειδικα για αρχαριους.
Pokemon Black FC: 3181-7434-7309
Εικόνα
by Kweshnoth
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

sorry που απουσιάζω, δεν είμαι και στην καλύτερη φάση της ζωής μου, έφτιαξα τις εικόνες για τα badges, καλό θα ήταν να βρεθεί κάποιος για το fire gym αλλιώς θα το πάρω εγώ :P
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Shiv
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Shiv »

Eldena έγραψε:Υπαρχει video για rnging με dsi? Dw νομιζω μπορεις να κανεις, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ δυσκολο, ειδικα για αρχαριους.
Υπαρχει αλλα ειναι C-gear RNG που ειναι αρκετα πιο δυσκολο απο το Non c-gear.Also,χρειαζεται να ξερεις μερικα πραγματα απο RNG 4ης Γενιας ωστε να μπορεσεις να κανεις RNG με C-gear στην 5η
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες ;)
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Άβαταρ μέλους
Eldena
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από Eldena »

Shiv έγραψε:
Eldena έγραψε:Υπαρχει video για rnging με dsi? Dw νομιζω μπορεις να κανεις, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ δυσκολο, ειδικα για αρχαριους.
Υπαρχει αλλα ειναι C-gear RNG που ειναι αρκετα πιο δυσκολο απο το Non c-gear.Also,χρειαζεται να ξερεις μερικα πραγματα απο RNG 4ης Γενιας ωστε να μπορεσεις να κανεις RNG με C-gear στην 5η
Ξερω τα απολυτως ελαχιστα που μπορει να ξερει καποιος για rnging στην 4η γενια, οποτε δεν νομιζω να μπορω να κανω κατι. Κριμα. Επρεπε να ειχα το παλιο μου ds να τελειωνε η ιστορια.
Pokemon Black FC: 3181-7434-7309
Εικόνα
by Kweshnoth
Άβαταρ μέλους
Zaphirom
ace trainer
ace trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zaphirom »

Kostas1997 έγραψε:παιδια ξερουμε αν σταματησαν να το φτιαχνουν το pokemonX? τα εχω διαβασει ολα που υπαρχουν στο site αλλα δν εχει τελιωσει η ιστορια κ δν εχει αλλα :(
Το Pokemon X είναι ένα on-line comic που νέες σελίδες βγένουν κάθε μήνα.Σαν ένα κανονικό περιοδικό που βγένει κάθε μήνα.

Θυμάμαι πως στα περίπτερα έβγενε ένα comic Pokemon.Και λέω να τους πούμε να ξαναφτιάξουν και να ξανακυκλοφορεί,γιατί το σταμάτησαν.Εγώ έχω μόνο το τεύχος 4.
Συμφωνείτε να τους στείλουμε ένα γράμμα για να το αρχίσουν από την αρχή με τα Pokemon 5th Generation?Γιατί όλη μας θα θέλαμε να κυκλοφορεί ένα comic Pokemon.
Η διεύθυνση:
Περιοδικό Pokemon,Γ. Αβέρωφ 26-28, 142 32 Περισσός.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

Πολυ ισιχια βλεπω.......πειτε τπτ ρε παιδια :? Στο σχολειο πως παει?Ειναι κανενας απο εδω που παει Λυκειο η Γυμνασιο?

Edit: (παραξενο........αλλη εικονα βαζω αλλη διχνει.......τωρα το ειδα.Τεσπα το εβγαλα.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kingnothing412 την Πέμ 29 Σεπ, 2011 4:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Kostas1997
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από Kostas1997 »

γτ λες να εχει ησυχια αν δν παμε γυμνασιο/λυκειο? xDεγω παω γυμνασιο και ακομα δν αρχισαμε μας εχουνε γ@$%^ει :(
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

Kostas1997 έγραψε:γτ λες να εχει ησυχια αν δν παμε γυμνασιο/λυκειο? xDεγω παω γυμνασιο και ακομα δν αρχισαμε μας εχουνε γ@$%^ει :(
Ε οχι οκ.Εδω που ειμαι εγω παμε με κανονικο ρυθμο ουτε πολλα ουτε λιγα.Μια χαρα ειναι.Καταλληψη ουτε να το σκευτομαστε ;) Για ολους τους αλλους.........σινλυπιρια :roll: (λολ τι αλλο να πω? :lol: )
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Zaphirom
ace trainer
ace trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zaphirom »

Kingnothing412 έγραψε:Εικόνα

Πολυ ισιχια βλεπω.......πειτε τπτ ρε παιδια :? Στο σχολειο πως παει?Ειναι κανενας απο εδω που παει Λυκειο η Γυμνασιο?
3η γυμνασίου.Πολύ ισιχία βλέπεις όπως εγώ.Περιμένω απάντηση με το τι θα γίνει με το περιοδικό Pokemon...και τίποτα!
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κάδος Ανακύκλωσης”