http://www.youtube.com/user/bearsfan092drumsPeinMan έγραψε:Παιδια ηθελα ν ρωτησω αν υπαρχει τιποτα (βιντεο ή αρθρο) που να μιλαει για rng eggs?
Σε αυτό το Channel μπορεις να βρεις Video για RNG σε 4η και 5η γενιά.(Capture και Breed)

http://www.youtube.com/user/bearsfan092drumsPeinMan έγραψε:Παιδια ηθελα ν ρωτησω αν υπαρχει τιποτα (βιντεο ή αρθρο) που να μιλαει για rng eggs?

Υπαρχει αλλα ειναι C-gear RNG που ειναι αρκετα πιο δυσκολο απο το Non c-gear.Also,χρειαζεται να ξερεις μερικα πραγματα απο RNG 4ης Γενιας ωστε να μπορεσεις να κανεις RNG με C-gear στην 5ηEldena έγραψε:Υπαρχει video για rnging με dsi? Dw νομιζω μπορεις να κανεις, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ δυσκολο, ειδικα για αρχαριους.
Ξερω τα απολυτως ελαχιστα που μπορει να ξερει καποιος για rnging στην 4η γενια, οποτε δεν νομιζω να μπορω να κανω κατι. Κριμα. Επρεπε να ειχα το παλιο μου ds να τελειωνε η ιστορια.Shiv έγραψε:Υπαρχει αλλα ειναι C-gear RNG που ειναι αρκετα πιο δυσκολο απο το Non c-gear.Also,χρειαζεται να ξερεις μερικα πραγματα απο RNG 4ης Γενιας ωστε να μπορεσεις να κανεις RNG με C-gear στην 5ηEldena έγραψε:Υπαρχει video για rnging με dsi? Dw νομιζω μπορεις να κανεις, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ δυσκολο, ειδικα για αρχαριους.

Το Pokemon X είναι ένα on-line comic που νέες σελίδες βγένουν κάθε μήνα.Σαν ένα κανονικό περιοδικό που βγένει κάθε μήνα.Kostas1997 έγραψε:παιδια ξερουμε αν σταματησαν να το φτιαχνουν το pokemonX? τα εχω διαβασει ολα που υπαρχουν στο site αλλα δν εχει τελιωσει η ιστορια κ δν εχει αλλα

Ε οχι οκ.Εδω που ειμαι εγω παμε με κανονικο ρυθμο ουτε πολλα ουτε λιγα.Μια χαρα ειναι.Καταλληψη ουτε να το σκευτομαστεKostas1997 έγραψε:γτ λες να εχει ησυχια αν δν παμε γυμνασιο/λυκειο? xDεγω παω γυμνασιο και ακομα δν αρχισαμε μας εχουνε γ@$%^ει
3η γυμνασίου.Πολύ ισιχία βλέπεις όπως εγώ.Περιμένω απάντηση με το τι θα γίνει με το περιοδικό Pokemon...και τίποτα!Kingnothing412 έγραψε:
Πολυ ισιχια βλεπω.......πειτε τπτ ρε παιδιαΣτο σχολειο πως παει?Ειναι κανενας απο εδω που παει Λυκειο η Γυμνασιο?