Black 2 and White 2 Γενικη Συζητηση
Re: Black 2 and White 2 Γενικη Συζητηση
παιδια μια ερωτηση!εχω ακουσει οτι στο γνωστο event που βρησκεις τυχαια pokemon που ελευθερωσε ο Ν τα ivs τους ειναι 30 ολα(σχεδον flawless)ειναι αληθεια?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
δεν ειμαι σιγουρος αλλα μπορει ναι.καπια ειναι και Flawless
Γεαι ειμαι ο Κωστας.
Γεια σας παιδιά, είμαι φρέσκος εδώ, μόλις πήρα και τερμάτισα το παιχνίδι.
Είχα να παίξω pokemon πολλά χρόνια και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ η black 2.
Επειδή τώρα το τερμάτισα το παιχνίδι λοιπόν, και ψάχνω να δω τι θα κάνω από εδώ και πέρα, μου λέτε λίγο τι είναι αυτό το event για το οποίο μιλάτε; Αυτό με τα pokemon του N;
Επειδή τώρα το τερμάτισα το παιχνίδι λοιπόν, και ψάχνω να δω τι θα κάνω από εδώ και πέρα, μου λέτε λίγο τι είναι αυτό το event για το οποίο μιλάτε; Αυτό με τα pokemon του N;
- Andreecko
- Master Administrator
- Επικοινωνία:
Αφού το τερμάτισες τόσο γρήγορα, παίξε με το dream radar (αν έχεις 3Ds και points στο account σου) συν ξεκίνα ev training, breeding, pokedex, competitive.
Άντε καλή αρχή
Event είναι κάποια pokemon που βγαίνουν μια φορά για πολύ περιορισμένο διάστημα, τα λαμβάνεις με Mystery gift.
Πληροφορίες ποια events τρέχουν, τα βλέπεις στο legendarypokemon. Υπάρχουν φορές που το script δεξιά δεν ενημερώνεται πάντα.
Καλό είναι να ρίχνεις ξανά μια ματιά και στο nintendo.gr αν έχουν κάποια ενημέρωση για το event (τα event καταστημάτων), διαφορετικά μπαίνε και serebii.net.
Άντε καλή αρχή

Event είναι κάποια pokemon που βγαίνουν μια φορά για πολύ περιορισμένο διάστημα, τα λαμβάνεις με Mystery gift.
Πληροφορίες ποια events τρέχουν, τα βλέπεις στο legendarypokemon. Υπάρχουν φορές που το script δεξιά δεν ενημερώνεται πάντα.
Καλό είναι να ρίχνεις ξανά μια ματιά και στο nintendo.gr αν έχουν κάποια ενημέρωση για το event (τα event καταστημάτων), διαφορετικά μπαίνε και serebii.net.
βααζεις ενα pokemon σου στο dream world να κοιμηθει,πας memory Link τα κατεβαζεις ολα και θα δεις στην λιστα ενα,με εναν breeder που θα σου πει οτι ο N ελευθερωσε τα pokemon του στο chargestone cave,μετα απ αυτο ψαχνεις στο chargestone cave(κυριως,αλλα και σε αλλες περιοχες)και αν σου τυχει ενα pokemon που βγαζει αστερακια πιας το,δεν ειναι τοσο σπανια,ιδιαιτερα στο chargestone cave βρησκεις πολλαkarambeu7 έγραψε:Γεια σας παιδιά, είμαι φρέσκος εδώ, μόλις πήρα και τερμάτισα το παιχνίδι.
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
το Dream World που κολλαει; εγω δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα απο κει.Scarlet έγραψε:βαζεις ενα pokemon σου στο dream world να κοιμηθει,πας memory Link τα κατεβαζεις ολα και θα δεις στην λιστα ενα,με εναν breeder που θα σου πει οτι ο N ελευθερωσε τα pokemon του στο chargestone cave,μετα απ αυτο ψαχνεις στο chargestone cave(κυριως,αλλα και σε αλλες περιοχες)και αν σου τυχει ενα pokemon που βγαζει αστερακια πιας το,δεν ειναι τοσο σπανια,ιδιαιτερα στο chargestone cave βρησκεις πολλα
EDIT: Α, ναι σωστα θυμηθηκα οτι το Memory Link το ξεκλειδωνεις με δυο τροπους. Ειτε πας στο Dream World οπως ειπες, αλλιως αν εχεις καποιο δευτερο DS, βαζεις στο πρωτο την Black 2 και στο δευτερο την Black και κατεβαζει απο εκει τα δεδομενα
3DS FC: 2019-9706-3107
- HikenNoAce
- Trainer
Ασχολησου με competitive, το μονο κομματι του παιχνιδιου που θελει στρατηγικη, γνωσεις και ικανοτητα.karambeu7 έγραψε:Γεια σας παιδιά, είμαι φρέσκος εδώ, μόλις πήρα και τερμάτισα το παιχνίδι.
WHITE FC: 3010 2912 5568
WHITE 2 FC: 4127 3038 0649
WHITE 2 FC: 4127 3038 0649
αν και θα θελει μηνες να τα καταφερεις,το αποτελεσμα θα ναι εκπληκτικο επεισης χρειαζεσαι εναν καλο <<δασκαλο>> να στα μαθειHikenNoAce έγραψε:Ασχολησου με competitive, το μονο κομματι του παιχνιδιου που θελει στρατηγικη, γνωσεις και ικανοτητα.karambeu7 έγραψε:Γεια σας παιδιά, είμαι φρέσκος εδώ, μόλις πήρα και τερμάτισα το παιχνίδι.
Ευχαριστώ και τους 2 σας. Δυστυχώς, δεν έχω τη δυνατότητα να ενεργοποιήσω το event αυτό αφού ούτε δεύτερο ds έχω με την black, ούτε 3ds.
Οπότε θα ασχοληθώ μάλλον με competitive.
Σχετικά με το iv training, τα ποκεμον μου είχανε πιάσει από την αρχή του παιχνιδιού το pokerush και τώρα όταν πάω στην Avenue που έχω ανοίξει ένα μαγαζί που είναι και καλά γυμναστήριο ποκεμον, πάω να αγοράσω "personal training" για να μου ανεβάσει ένα lvl κάποιο stat px. speed και μου λέει για όλα μου τα ποκεμον (της βασικής μου εξάδας με το pokerush) ότι είναι ήδη αρκετά δυνατά. Λέτε να έχω ήδη εξαντλήσει όλα τα ivs που μπορώ να δώσω;
Οπότε θα ασχοληθώ μάλλον με competitive.
Σχετικά με το iv training, τα ποκεμον μου είχανε πιάσει από την αρχή του παιχνιδιού το pokerush και τώρα όταν πάω στην Avenue που έχω ανοίξει ένα μαγαζί που είναι και καλά γυμναστήριο ποκεμον, πάω να αγοράσω "personal training" για να μου ανεβάσει ένα lvl κάποιο stat px. speed και μου λέει για όλα μου τα ποκεμον (της βασικής μου εξάδας με το pokerush) ότι είναι ήδη αρκετά δυνατά. Λέτε να έχω ήδη εξαντλήσει όλα τα ivs που μπορώ να δώσω;
παιδες ενα λεω!το darmanitan του N ειναι 30/30/30/28/30/30 και nature οτι τυχει...τελος παντων ειναι near flawless