Ερωτήσεις για Pokemon Black 2 and White 2

Συζητήστε ό,τι σας αφορά γύρω από τις κασέτες pokemon Black & White 2
babismanias
experienced trainer
experienced trainer

Re: Ερωτήσεις για Pokemon Black 2 and White 2

Δημοσίευση από babismanias »

Με το Step 2 δεν παίρνεις πόκεμον αλλά στέλνεις πόκεμον στο Pokecheck. Σου είπα ποια βήματα να κάνεις. Αν δεν δουλέψει και πάλι δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω. Μπορείς να ψάξεις κοιτάξεις και κάποιο βίντεο στο youtube, ίσως κάτι κάνεις λάθος.
DarthThanos
newbie
newbie

Δημοσίευση από DarthThanos »

Αφηστε το...ξενερωσα τη ζωη μου...λεει πως αν η ISP σου μπλοκαρει το DNS server τοτε πρεπει να αλλαξεις συνδεση Ιντερνετ!! Ευκολα πραγματα δηλαδη!! Μα καλα μας δουλευουν πια?? για ποιο λογο να μπλοκαρει η Forthnet τα DNS??....:@ :@
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

Πάντως, για να λέμε την αλήθεια, γίνεται να στείλεις ένα Pokémon στο GTS από τον υπολογιστή χωρίς Pokecheck! Απλά φτιάχνεις το αρχείο .pkm, το ανεβάζεις σε μια σελίδα (όχι και τόσο σίγουρος, αλλά νομίζω ότι είναι αυτή: http://pokecheats.net/gts/upload-pokemon.php), ρυθμίζεις αναλόγως το DNS, πηγαίνεις στο GTS και... ΜΠΟΥΜ! Έχεις ένα Pokémon κατευθείαν από τον υπολογιστή! Μόνο που δεν επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε όχι in-game μάχη, ειδικά όταν είναι επίσημος! :!:
DarthThanos
newbie
newbie

Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω "επισημο" αν του βαλω τα σωστα χαρακτηριστικα ωστε να μπορεσω να το χρησιμοποιησω sta rating wi-fi battles?
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

DarthThanos έγραψε:Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω "επισημο" αν του βαλω τα σωστα χαρακτηριστικα ωστε να μπορεσω να το χρησιμοποιησω sta rating wi-fi battles?
Υπαρχει ουσιαστικα οτι ποκεμον θες και σε οτι nature θες στο Πokecheck αρα δεν χρειαζεται να χακαρεις για να βρεις οτι χρειαζεσε και δεν το υποστηριζουμε στο site το hacking.
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
DarthThanos
newbie
newbie

Ουτε εγω το υσποστηριζω! Μα αυτο χρησιμοποιησα και εγω σημερα,απλα το pokemon που δημιουργησα (σωστα IV's,Ev's,κτλ.) δεν το δεχτηκε οταν πηγα στο random matchups...μου ελεγε "there is a problem with your pokemon", ακολουθησα ολες τις οδηγιες σε διαφορα βιντεο στο youtube αλλα δεν ξερω τι φταιει... (οσο για το θεμα με τη συνδεση ιντερνετ,φταιει η forthnet,πηγα σε μια καφετερια και το μετεφερα στο ds μου με το pokecheck) ..
μπορεις να με βοηθησεις..?
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

Εγω προσωπικα κατεβαζω αρχεια ποκεμον απο pokecheck και τα περναω μεσω Pokegen και οχι μεσω gts. Οσο για το θεμα σου με το ποκεμον μπορει να παιζουν πολλοι παραγοντες για το τι εγινε λαθος και στο βρισκει hacked
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

Για να το ξεκαθαρίσουμε: :ugeek:

→Legal ή Valid θεωρούνται τα Pokémon που μπορούν να υπάρξουν στο παιχνίδι φυσιολογικά, χωρίς τη χρήση εξωτερικών συσκευών. Ένα τέτοιο Pokémon μπορεί να δημιουργηθεί είτε φυσιολογικά από το παιχνίδι (όπως από αυγό, από ανταλλαγή in-game, άγριο στη φύση ή να δωθεί στον παίκτη από NPC) είτε με τη χρήση κάποιας εξωτερικής συσκευής.

→Illegal θεωρούνται τα Pokémon που δεν μπορούν να υπάρξουν φυσιολογικά στο παιχνίδι χωρίς τη χρήση εξωτερικής συσκευής.

→Legit (Legitimate) Pokémon είναι μια υποκατηγορία των Legal/Valid Pokémon, στην οποία ανήκουν τα Pokémon που έχουν δημιουργηθεί χωρίς τη χρήση κάποιας εξωτερικής συσκευής. Αυτά είναι και τα μόνα που επιτρέπονται σε επίσημες μάχες, δηλαδή σε μάχες πρωταθλημάτων. Επίσης εδώ δε δεχόμαστε ανταλλαγές με όχι legit Pokémon.
Δηλαδή, με λίγα λόγια, οποιοδήποτε Pokémon δεν είναι φυσιολογικά από το παιχνίδι και χωρίς καμία επεξεργασία, δεν το βλέπει κανένας άλλος, μένει στην κασέτα σου και offline.
DarthThanos
newbie
newbie

Τοτε εγω δεν ειμαι καλα πληροφορημενος! η αληθεια ειναι οτι δεν ενδιαφερομαι να δημιουργησω με το pokegen ποκεμον ilegal ή απλως valid...γνωριζω ομως πως αν βαλεις σωστα τις πληροφοριες,το ποκεμον αυτο και ας μην ειναι απο την κασετα, μπορει να γινει αποδεχτο στις επισημες μαχες στον 2ο οροφο του Pkmn Center, το θεμα ειναι οτι τα εχω βαλει ολα τα χαρακτηριστικα σωστα και δικαια(χωρις να κλευω)..καπου ομως μου ξεφευγει κατι! στο Pokecheck.org δεν αφηνουν να συζητησεις γιατι δεν ειναι στους κανονισμους του site ! δεν ξερω που αλλου να ζητησω βοηθεια..! γιαυτο λεω μηπως ξερετε ή εχετε εσεις ακουσει κατι λογω πειρας με το προγραμμα...! δεν μου αρεσει γενικα να χακαρω αλλα απο την στιγμη που το χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι για τα wi-fi battles, ενα απλο ποκεμον του παιχιδιου δεν μπορει να τα βαλει μαζι τους...!
DarthThanos
newbie
newbie

ΚΑτι αλλο, "Loukas" πως κατεβαζεις μεσω Pokegen? μπορεις να εξηγησεις?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Black & White 2”