Τι browser χρησιμοποιήτε;
- Christos21
- experienced trainer

Re: Τι browser χρησιμοποιήτε;
Χρησιμοποιω και τους 2 αλλα ψηφιζω google chrome γιατι μου φαινεται γρηγοροτερος + θα εχει το google instant pages που δεν θα το εχει κανενας αλλος browser και θα τον κανει αυτοματως τον γρηγοροτερο και πρακτικοτερο.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Βασικα το safari που εχω το κανει και αυτο........Ενοεις μολις το ανοιξεισ να σου βγαζει σε κουτακια τις ιστοσελιδες που πηγαινεις πιο συχνα ι το ιστορικο σωστα?christos21 έγραψε:Χρησιμοποιω και τους 2 αλλα ψηφιζω google chrome γιατι μου φαινεται γρηγοροτερος + θα εχει το google instant pages που δεν θα το εχει κανενας αλλος browser και θα τον κανει αυτοματως τον γρηγοροτερο και πρακτικοτερο.
Οχι αυτο που ενοεις εσύ το έχει ήδη το chrome.Αυτό που ενοεί ο χρήστος είναι οτι οι σελιδες που βρισκει απο το google search θα ανοιγουν σε χρονο μηδεν στην κυριολεξία.Kingnothing412 έγραψε:Βασικα το safari που εχω το κανει και αυτο........Ενοεις μολις το ανοιξεισ να σου βγαζει σε κουτακια τις ιστοσελιδες που πηγαινεις πιο συχνα ι το ιστορικο σωστα?christos21 έγραψε:Χρησιμοποιω και τους 2 αλλα ψηφιζω google chrome γιατι μου φαινεται γρηγοροτερος + θα εχει το google instant pages που δεν θα το εχει κανενας αλλος browser και θα τον κανει αυτοματως τον γρηγοροτερο και πρακτικοτερο.
3DS Friend Code: 0748 3740 4115
-
Douros
- experienced trainer

εγω μονο chrome....
Εγώ χρεισιμοποιώ Fire Fox.
Έχω και Internet Exploder αλλά με βολέυει πιό πολλοί το Fire Fox.
Έχω και Internet Exploder αλλά με βολέυει πιό πολλοί το Fire Fox.

- Kostas1997
- Trainer

παλια firefox αλλα τωρα τον chrome μονο και μονο γιατι σπαστικα με τα πολλα updates του firefox (5.0.0-5.5.0-6.0.0 - 6.0.1) αντε γ*(*#^$8 πιΑ 

Μοζιλλα πιστευω γτ δεν κολλαει
- h4x0r4k0s
- experienced trainer

- Επικοινωνία:
Μα το γεγονός αυτό δείχνει ότι αναβαθμίζεται συνεχώς ο firefox, οπότε γίνεται καλύτερος. Η πιο πρόσφατη έκδοση για τα Windows είναι πλέον η 7.0.1, ενώ όποιος θέκει μπορεί να κατεβάσει και την Beta έκδοση 8.0Kostas1997 έγραψε:παλια firefox αλλα τωρα τον chrome μονο και μονο γιατι σπαστικα με τα πολλα updates του firefox (5.0.0-5.5.0-6.0.0 - 6.0.1) αντε γ*(*#^$8 πιΑ

- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Περα απο αυτο.....αυτο που με ενοχλει εμενα το πιο πολυ με τον chrome........κανει αναβαθμιση στην εκδοση χωρις καν να σε ρωτισει η εστω να σε ενημερωσει οτι αναβαθμηστηκε.......h4xx0r4k0s έγραψε:Μα το γεγονός αυτό δείχνει ότι αναβαθμίζεται συνεχώς ο firefox, οπότε γίνεται καλύτερος. Η πιο πρόσφατη έκδοση για τα Windows είναι πλέον η 7.0.1, ενώ όποιος θέκει μπορεί να κατεβάσει και την Beta έκδοση 8.0Kostas1997 έγραψε:παλια firefox αλλα τωρα τον chrome μονο και μονο γιατι σπαστικα με τα πολλα updates του firefox (5.0.0-5.5.0-6.0.0 - 6.0.1) αντε γ*(*#^$8 πιΑΠλέον έχει γίνει πολύ γρηγορότερος από τον Google Chrome και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Memory Shrink, που ελαχιστοποιεί το μέρος της μνήμης RAM που χρησιμοποιεί και επιτρέπει να έχεις περισσότερα παράθυρα με περισσότερες καρτέλες ανοιχτές απ' ότι παλιότερα και χωρίς να κολλάει.
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Αυτό το μικρό προβληματάκι αλλάζει πολύ εύκολα στις ρυθμίσεις ^^Kingnothing412 έγραψε:Περα απο αυτο.....αυτο που με ενοχλει εμενα το πιο πολυ με τον chrome........κανει αναβαθμιση στην εκδοση χωρις καν να σε ρωτισει η εστω να σε ενημερωσει οτι αναβαθμηστηκε.......h4xx0r4k0s έγραψε:Μα το γεγονός αυτό δείχνει ότι αναβαθμίζεται συνεχώς ο firefox, οπότε γίνεται καλύτερος. Η πιο πρόσφατη έκδοση για τα Windows είναι πλέον η 7.0.1, ενώ όποιος θέκει μπορεί να κατεβάσει και την Beta έκδοση 8.0Kostas1997 έγραψε:παλια firefox αλλα τωρα τον chrome μονο και μονο γιατι σπαστικα με τα πολλα updates του firefox (5.0.0-5.5.0-6.0.0 - 6.0.1) αντε γ*(*#^$8 πιΑΠλέον έχει γίνει πολύ γρηγορότερος από τον Google Chrome και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Memory Shrink, που ελαχιστοποιεί το μέρος της μνήμης RAM που χρησιμοποιεί και επιτρέπει να έχεις περισσότερα παράθυρα με περισσότερες καρτέλες ανοιχτές απ' ότι παλιότερα και χωρίς να κολλάει.