Τι browser χρησιμοποιήτε;

Είστε τύπος που περνάει την περισσότερη ώρα του στο Internet και θέλει να συζητήσει σχετικά με αυτό; Αν είναι έτσι τότε αυτό το Sub Forum είναι ιδανικό για εσάς.

Τι browser χρησιμοποιήτε;

Internet Explorer
1
3%
Mozilla Firefox
13
34%
Google Chrome
19
50%
Opera
4
11%
Άλλο(Διευκρινίστε)
1
3%

Σύνολο ψήφων: 38

Άβαταρ μέλους
Christos21
experienced trainer
experienced trainer

Re: Τι browser χρησιμοποιήτε;

Δημοσίευση από Christos21 »

Χρησιμοποιω και τους 2 αλλα ψηφιζω google chrome γιατι μου φαινεται γρηγοροτερος + θα εχει το google instant pages που δεν θα το εχει κανενας αλλος browser και θα τον κανει αυτοματως τον γρηγοροτερο και πρακτικοτερο.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

christos21 έγραψε:Χρησιμοποιω και τους 2 αλλα ψηφιζω google chrome γιατι μου φαινεται γρηγοροτερος + θα εχει το google instant pages που δεν θα το εχει κανενας αλλος browser και θα τον κανει αυτοματως τον γρηγοροτερο και πρακτικοτερο.
Βασικα το safari που εχω το κανει και αυτο........Ενοεις μολις το ανοιξεισ να σου βγαζει σε κουτακια τις ιστοσελιδες που πηγαινεις πιο συχνα ι το ιστορικο σωστα?
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Giorgans
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Giorgans »

Kingnothing412 έγραψε:
christos21 έγραψε:Χρησιμοποιω και τους 2 αλλα ψηφιζω google chrome γιατι μου φαινεται γρηγοροτερος + θα εχει το google instant pages που δεν θα το εχει κανενας αλλος browser και θα τον κανει αυτοματως τον γρηγοροτερο και πρακτικοτερο.
Βασικα το safari που εχω το κανει και αυτο........Ενοεις μολις το ανοιξεισ να σου βγαζει σε κουτακια τις ιστοσελιδες που πηγαινεις πιο συχνα ι το ιστορικο σωστα?
Οχι αυτο που ενοεις εσύ το έχει ήδη το chrome.Αυτό που ενοεί ο χρήστος είναι οτι οι σελιδες που βρισκει απο το google search θα ανοιγουν σε χρονο μηδεν στην κυριολεξία.
3DS Friend Code: 0748 3740 4115
Douros
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Douros »

εγω μονο chrome....
Άβαταρ μέλους
Zaphirom
ace trainer
ace trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zaphirom »

Εγώ χρεισιμοποιώ Fire Fox.
Έχω και Internet Exploder αλλά με βολέυει πιό πολλοί το Fire Fox.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kostas1997
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από Kostas1997 »

παλια firefox αλλα τωρα τον chrome μονο και μονο γιατι σπαστικα με τα πολλα updates του firefox (5.0.0-5.5.0-6.0.0 - 6.0.1) αντε γ*(*#^$8 πιΑ :evil:
Εικόνα
GeoSilva
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από GeoSilva »

Μοζιλλα πιστευω γτ δεν κολλαει
Άβαταρ μέλους
h4x0r4k0s
experienced trainer
experienced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από h4x0r4k0s »

Kostas1997 έγραψε:παλια firefox αλλα τωρα τον chrome μονο και μονο γιατι σπαστικα με τα πολλα updates του firefox (5.0.0-5.5.0-6.0.0 - 6.0.1) αντε γ*(*#^$8 πιΑ :evil:
Μα το γεγονός αυτό δείχνει ότι αναβαθμίζεται συνεχώς ο firefox, οπότε γίνεται καλύτερος. Η πιο πρόσφατη έκδοση για τα Windows είναι πλέον η 7.0.1, ενώ όποιος θέκει μπορεί να κατεβάσει και την Beta έκδοση 8.0 :D Πλέον έχει γίνει πολύ γρηγορότερος από τον Google Chrome και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Memory Shrink, που ελαχιστοποιεί το μέρος της μνήμης RAM που χρησιμοποιεί και επιτρέπει να έχεις περισσότερα παράθυρα με περισσότερες καρτέλες ανοιχτές απ' ότι παλιότερα και χωρίς να κολλάει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

h4xx0r4k0s έγραψε:
Kostas1997 έγραψε:παλια firefox αλλα τωρα τον chrome μονο και μονο γιατι σπαστικα με τα πολλα updates του firefox (5.0.0-5.5.0-6.0.0 - 6.0.1) αντε γ*(*#^$8 πιΑ :evil:
Μα το γεγονός αυτό δείχνει ότι αναβαθμίζεται συνεχώς ο firefox, οπότε γίνεται καλύτερος. Η πιο πρόσφατη έκδοση για τα Windows είναι πλέον η 7.0.1, ενώ όποιος θέκει μπορεί να κατεβάσει και την Beta έκδοση 8.0 :D Πλέον έχει γίνει πολύ γρηγορότερος από τον Google Chrome και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Memory Shrink, που ελαχιστοποιεί το μέρος της μνήμης RAM που χρησιμοποιεί και επιτρέπει να έχεις περισσότερα παράθυρα με περισσότερες καρτέλες ανοιχτές απ' ότι παλιότερα και χωρίς να κολλάει.
Περα απο αυτο.....αυτο που με ενοχλει εμενα το πιο πολυ με τον chrome........κανει αναβαθμιση στην εκδοση χωρις καν να σε ρωτισει η εστω να σε ενημερωσει οτι αναβαθμηστηκε....... :roll:
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από m_Namikaze »

Kingnothing412 έγραψε:
h4xx0r4k0s έγραψε:
Περα απο αυτο.....αυτο που με ενοχλει εμενα το πιο πολυ με τον chrome........κανει αναβαθμιση στην εκδοση χωρις καν να σε ρωτισει η εστω να σε ενημερωσει οτι αναβαθμηστηκε....... :roll:
Αυτό το μικρό προβληματάκι αλλάζει πολύ εύκολα στις ρυθμίσεις ^^
Απάντηση

Επιστροφή στο “Internet-Online Games”