Δεν έχω εγώ Χ ή Υ, ένας φίλος μου έχει :ΡCrazy4deaths έγραψε:δεν έτυχε να παίξω καμία απ'τις δύο (το remake μόνο) αλλά η Heartgold ακούγεται πιο ωραία οπότε Heartgold(Α κ άσχετο,Stam10 κάνε με add στον σ,την κασέτα X ή Y ή Omega ruby η alpha sapphire να ανταλλάξουμε friendcodes να σε έχω γιατί δεν έχω κ κανέναν Έλληνα.Το friendcode μου είναι στην υπογραφή μου νομίζω είναι κ για τις δύο versions αλλά για προσπάθησε να με κάνεις add.)
..ποδόσφαιρο ή μπάσκετ;
Η κολοκυθιά Version 2.0 Extended
Re: Η κολοκυθιά Version 2.0 Extended
Youtube Channel:http://www.youtube.com/channel/UCoHib-H3sA42D6daweBV-ZQ
ωμο κρεας... κατευθειαν οπως μου το δινει ο κρεοπωλης μαζι με τα αιματα (απλα προσπαθω να σας trollαρω)Crazy4deaths έγραψε:ψητο ή ώμο;
Sailor Moon or Cardcaptor Sakura?
3DS FC: 2019-9706-3107
Sailor moon
Wii η xbox?
Wii η xbox?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
σπιτι με παρεα γιατι(αν και το παιχνιδι δεν απαιτει γιατι) προτειμω να μπορουμε να συζητησουμε σαν ανθρωποι παρα να ειμαι σε ενα μερος με μαυρο χαλι Dj που βαζει οτι να ναι τραγουδια σε ενταση που και να ξελλαρυγγιαζεσαι ο αλλος δεν προκειται να σ ακουσει.Γινομαι και λιγο σπασικλακη αλλα στα ποτε που πινεις μεχρι και υγρο μπαταριας μπορουν να χουν βαλει μεσα
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
οπ ξεχασα να βαλω δικια μου ερωτηση,τελος παντων ευτυχως το καλυψες
προφανης ερωτηση, να δερνω (και να κανω και κατι αλλο ταυτοχρονα ;p)
Αθεος η Αχρηστος
προφανης ερωτηση, να δερνω (και να κανω και κατι αλλο ταυτοχρονα ;p)
Αθεος η Αχρηστος
ολα τα εχω ρωτησει πια σε αυτο το topic, εχω ξεμεινει απο ιδεες, να φανταστεις τωρα πια κοιταζω γυρω μου και οτι παρει το ματι μου το γραφω
οδοντιατρος γιατι εδω και μια βδομαδα με εχει φαει το πισω ουλο μου
πετρελαιο η φυσικο αεριο?
οδοντιατρος γιατι εδω και μια βδομαδα με εχει φαει το πισω ουλο μου
πετρελαιο η φυσικο αεριο?
- GarchompPit
- ace trainer

- Επικοινωνία:
Φυσικο αεριο lol
Φθοριο η νεον?
Φθοριο η νεον?
νεον
κρεβατι μονο η κουκετα?
κρεβατι μονο η κουκετα?
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Justin Bieber η One direction? :3
Justin Bieber η One direction? :3
- GarchompPit
- ace trainer

- Επικοινωνία:
Bieber (belieber all the way baby)
Σφακιανακης η Τερζης?
Σφακιανακης η Τερζης?