Συμφωνώ απόλυτα.paixtroni έγραψε:αυτο ακριβως.. γιαυτο τον λογο μενω ξυπνιος και εγω.. και γιαυτο οταν αρχιζει να ξημερωνει για τα καλα πεφτω για υπνο..Divided by Zer0 έγραψε:Πάντως έχει ωραία ησυχία το βράδυ και δεν ενοχλεί κανένας όταν παίζεις games. Με το σκοτάδι γύρω μπαίνει ακόμα περισσότερο μες το παιχνίδι.
το βραδυ ειναι ολα τα λεφτα για να παιζεις games αλλα και για αλλα πραγματα .. δεν λεω παραπανω χαχα
Μεταμεσονύκτιοι του forum , ενωθείτε !!!
- Divided by Zer0
- experienced trainer

Re: Μεταμεσονύκτιοι του forum , ενωθείτε !!!
αυτο που ειμαι στο κρεβατι και το κομοδινο ειναι 60 εκατοστα μεγαλυτερο απο το κρεβατι κι εκει εχω τις κασετες και τα ds μου.... πφφφ χανετε η μαγια μεχρι να τεντωσω το χερι μου
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Divided by Zer0
- experienced trainer

Και πάλι συμφωνώ. Εγώ τα έχω όλα στο θρανίο δίπλα έτοιμα (ειδικά νερό τώρα το καλοκαίρι) και δεν χρειάζεται να διακόπτω το gaming.Scarlet έγραψε:αυτο που ειμαι στο κρεβατι και το κομοδινο ειναι 60 εκατοστα μεγαλυτερο απο το κρεβατι κι εκει εχω τις κασετες και τα ds μου.... πφφφ χανετε η μαγια μεχρι να τεντωσω το χερι μου
- Divided by Zer0
- experienced trainer

Λοιπόν, ποιος άλλος κάθεται ως τις 3μιση για να απολαύσει τα καινούργια του games το καλοκαίρι που έχει χρόνο;
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Εμένα το θέμα μου είναι ότι στην οικογένειά μου κοιμούνται ο πατέρας μου κατά τις 3-4, η αδελφή μου κατά τις 5 και η μανα μου κατά τις 6, οπότε εγώ δεν είμαι μόνος στην ησυχία μου ποτέ!
εμενα απο την αλλη καπου 12 το πολυ οποτε ειμαι πανευτυχης με το λαπτοπακι μου και ησυχος
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
και μετά τις 12 τι βλέπετε κύριε Scarlet;
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Βλέπει The Vampire Diaries στο Star μέχρι τις 2, που αρχίζει το Έρωτας και Τιμωρία στο Mega! Μετά το Κορίτσια για Σπίτι στο Μακεδονία TV και στις 5, πίσω στο Mega, γιατί αρχίζουν οι αιώνιες... Φιλοδοξίες!
► Show Spoiler
οχι κυριε nicolas26k,pokemon640 για να μαθετε δεν βλεπω τηλεοραση!Αντ αυτου παιζω κανενα αντιγραμμενο cd στο χακαρισμενο μου wii,οχι που θα δινα 50 ευρο για καθε μια που βγαζει η nintendo,κοροιδω ειμαι?α και εδω που τα λεμε
Spoiler:
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
καλημέρα μπαμπούλες, παω για μάσα και να δω κάνα EP