Θάψτε τον Admin v1.0
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Re: Θάψτε τον Admin v1.0
οπως τα λες XD!οκ ας θαψω και τον LoukasKingnothing412 έγραψε:
[spoil_l]τι θελατε να πω δηλαδη?
[/spoil_l]Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Για πεειτε τα παραπονα σασ για μενα:PScarlet έγραψε:οπως τα λες XD!οκ ας θαψω και τον LoukasKingnothing412 έγραψε:
[spoil_l]τι θελατε να πω δηλαδη?[/spoil_l]
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
ρεζυλευεις τον AMUMULoukas έγραψε:Για πεειτε τα παραπονα σασ για μενα:PScarlet έγραψε:οπως τα λες XD!οκ ας θαψω και τον LoukasKingnothing412 έγραψε:
[spoil_l]τι θελατε να πω δηλαδη?[/spoil_l]
Γεαι ειμαι ο Κωστας.
[spoil_l]τι θελατε να πω δηλαδη?
[/spoil_l][/quote]
Για πεειτε τα παραπονα σασ για μενα:P[/quote]
ρεζυλευεις τον AMUMU[/quote]
Δεν μετραει αυτο ως παραπονο φαε ban για spam
[/spoil_l][/quote]Για πεειτε τα παραπονα σασ για μενα:P[/quote]
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Για πεειτε τα παραπονα σασ για μενα:P[/quote]Loukas έγραψε:[spoil_l]τι θελατε να πω δηλαδη?[/spoil_l]
οκ θαβω τον loukas τωρα
Spoiler:
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Τα παράπονά μου:
1. Azis πες μου, γιατί ακριβώς έφτιαξες το thread;
2. Pokemon640 ξέχασες εμένα όταν αναφερόσουν για τα κορίτσια του forum.
3. Αν κάποιος θέλει να θάψει τους Admin έχουμε στο σπίτι 3 φτυάρια, όποιος ενδιαφέρεται να περάσει καμιά βόλτα απ'το σπίτι μου να του δανείσω ένα.
1. Azis πες μου, γιατί ακριβώς έφτιαξες το thread;
2. Pokemon640 ξέχασες εμένα όταν αναφερόσουν για τα κορίτσια του forum.
3. Αν κάποιος θέλει να θάψει τους Admin έχουμε στο σπίτι 3 φτυάρια, όποιος ενδιαφέρεται να περάσει καμιά βόλτα απ'το σπίτι μου να του δανείσω ένα.

εγω θελω να μιλησω για τον Loukas. Που ειναι τοσο εγωιστης και εχει το θρασος να θελει να φυγει απο το forum και να φωρτωσει ολη την δουλεια στον Pokemon640 και στους υπολοιπους admins, δηλαδη ελεος 

3DS FC: 2019-9706-3107
True StoryNightmare έγραψε:εγω θελω να μιλησω για τον Loukas. Που ειναι τοσο εγωιστης και εχει το θρασος να θελει να φυγει απο το forum και να φωρτωσει ολη την δουλεια στον Pokemon640 και στους υπολοιπους admins, δηλαδη ελεος