Που μπορώ να βρω την Pokemon Yellow;
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Που μπορώ να βρω την Pokemon Yellow;
Μιας και ξεκίνησα να παίζω pokemon όταν βγήκε η emerald, δεν κατάφερα να χαρώ τις original κασέτες (αν και τις έχω παίξει σε emulator
). Έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποιο site/ μαγαζί που να έχει την Yellow, έστω και μεταχειρισμένη.. Αναρωτιόμουν αν έχετε υπόψη σας εσείς κανένα μαγαζί που να πουλάει τέτοιες παλιές κασέτες..
- HikenNoAce
- Trainer

Re: Που μπορώ να βρω την Pokemon Yellow;
Ebay έψαξες;
WHITE FC: 3010 2912 5568
WHITE 2 FC: 4127 3038 0649
WHITE 2 FC: 4127 3038 0649
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Είναι η τελευταία επιλογή, προσπαθώ πρώτα να βρω κάποιο κατάστημαHikenNoAce έγραψε:Ebay έψαξες;
λοιπον...υπαρχει ενα μαγαζι αλλα θα σε συμβουλευα να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις πρωτα!δεινουν μεταχειρισμενη Pokemon Yellow http://www.gameexplorers.gr/items.php?h ... n%20yellowMegacyber69 έγραψε:Είναι η τελευταία επιλογή, προσπαθώ πρώτα να βρω κάποιο κατάστημαHikenNoAce έγραψε:Ebay έψαξες;
το μαγαζι λεγετε Game Explorers και ειναι στην Πανορμου 31!
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Εχω ριξει μια ματια στις τιμες για τα παιχνιδια του N64 και οι τιμες ειναι εξωφρενικες! Δεν ξερω αλλα ουτε καν φωτογραφια του προιντος που πουλαει δεν εχει μιας και δεν ειναι καινουρια τα παιχνιδια αλλα τα προσφερει εως μεταχειρσμενα. Το εχει επισκεφθει κανεις?Scarlet έγραψε:λοιπον...υπαρχει ενα μαγαζι αλλα θα σε συμβουλευα να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις πρωτα!δεινουν μεταχειρισμενη Pokemon Yellow http://www.gameexplorers.gr/items.php?h ... n%20yellowMegacyber69 έγραψε:Είναι η τελευταία επιλογή, προσπαθώ πρώτα να βρω κάποιο κατάστημαHikenNoAce έγραψε:Ebay έψαξες;
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
ευχαριστώ για την βοήθεια!Scarlet έγραψε:λοιπον...υπαρχει ενα μαγαζι αλλα θα σε συμβουλευα να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις πρωτα!δεινουν μεταχειρισμενη Pokemon Yellow http://www.gameexplorers.gr/items.php?h ... n%20yellowMegacyber69 έγραψε:Είναι η τελευταία επιλογή, προσπαθώ πρώτα να βρω κάποιο κατάστημαHikenNoAce έγραψε:Ebay έψαξες;
Εχω ριξει μια ματια στις τιμες για τα παιχνιδια του N64 και οι τιμες ειναι εξωφρενικες! Δεν ξερω αλλα ουτε καν φωτογραφια του προιντος που πουλαει δεν εχει μιας και δεν ειναι καινουρια τα παιχνιδια αλλα τα προσφερει εως μεταχειρσμενα. Το εχει επισκεφθει κανεις?[/quote]well να σου πω την αληθεια εγω μονο τις action Replay μου παιρνωLoukas έγραψε:λοιπον...υπαρχει ενα μαγαζι αλλα θα σε συμβουλευα να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις πρωτα!δεινουν μεταχειρισμενη Pokemon Yellow http://www.gameexplorers.gr/items.php?h ... n%20yellowScarlet έγραψε: Είναι η τελευταία επιλογή, προσπαθώ πρώτα να βρω κάποιο κατάστημα
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- RAINBOW2012
- Trainer

Στην εξομοίωση, μπορείς ανετότατα με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, στην 1η και 2η γενιά, να ανταλλάξεις, να πολεμήσεις εναντίων φίλων σου και να αλληλεπιδράσεις με Stadium 1+2 και Gen 1+2 games. Γιατί θέλεις σώνει και καλά το Hardware, και να το χρυσοπληρώνεις κιόλας; Συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος (που μάλλον είμαι) καθώς και για τον τόνο των γραφομένων (μπορεί να παρεξηγηθούν σαν επιθετικά/αρνητικά), όμως είμαι σίγουρος πως αποκλείεται, όσο καλά και να πληρώσεις, να αγοράσεις Ν64, 2 Στάδια, 2 χειριστήρια, 2 transfer packs, 2 Gameboys, 1 καλώδιο και τις 6 κασσέτες... Ναι, το πρόσεξα, θέλεις μόνο την κίτρινη, αλλά γιατί να μην απολαύσεις όλο το πακέτο, και να τα πιάσεις και όλα στην κίτρινη; Χώρια που γίνεται και μεγέθυνση στο παράθυρο παιχνιδιού...
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Rainbow2012, μη ξαναδώ τέτοιο off topic post, ζήτησε το game, αυτά τα ξέρουμε όλοι και επιπλέον η Nortec παρακολουθεί το forum με bots, μπορεί τα gen 1 & 2 να είναι εκτώς support αλλά κατά τα ψέματα. Αξίζει να δώσεις λεφτά και να απολαύσεις εκείνα τα πράματα, με 100Ευρώ (περίπου, και λιγότερο μη πω) μπορεί να βρείς:
N64 + Stadium 1 η 2
controller x 3, transfer pak
2 κασέτες (η και τις 6 αν θες)
Το να έχεις τη συλλογή αξίζει και με το παραπάνω. Αν φτιάξεις και καινούριες μπαταρίες είναι κυριλέ.
N64 + Stadium 1 η 2
controller x 3, transfer pak
2 κασέτες (η και τις 6 αν θες)
Το να έχεις τη συλλογή αξίζει και με το παραπάνω. Αν φτιάξεις και καινούριες μπαταρίες είναι κυριλέ.
εχω εγω yellow(που εχει μεσα mew) την ανταλλαζεις/αγοραζεις?
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535