White Screen

Συζητήστε ό,τι σας αφορά γύρω από την pokemon Diamond, Pearl & Platinum
tarnumjg
experienced trainer
experienced trainer

Re: White Screen

Δημοσίευση από tarnumjg »

ρε συ Pokemon640 εμενα γιατι παιζει στο DSi Και οχι στο DS lite ? κανει τιποτα override το lock στο dsi?
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

αναλυτικά δεν έχω το source code του παιχνιδιού για να σου πω, σε ποιο κομμάτι "κρεμάει".
Λογικά το Dsi αφού δέχεται updates, θα ανανεώνει τα εσωτερικά κλειδιά για να δέχεται και άλλα games. Αν το DS(σκέτο) βρίσκει κλειδί διαφορετικό της κασέτας κρεμάει επίτιδες στο boot πριν καν δείξει οθόνη.
Έχουν προκαθορίσει δηλαδή 1000 κλειδιά στο DS. Δεν ξέρω αν χρησιμοποιήθηκαν όλα.
Σε N64 το κλείδωμα ήταν λίγο ποιο απλό, καθώς αρκούσε να είχες την ίδια eprom στην κασέτα και το βασικό boot code για να ξεκινήσει. Το έκανες εύκολα override με universal adapter :P

Μήπος ο φίλος σου δοκίμασε να flashάρει τη κασέτα και κατέστρεψε τη rom ? οι κάρτες είναι read only, δεν μπορείς να τις γράψεις, και αν προσπαθήσεις καταστρέφεται αυτόματα το boot code.
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
tarnumjg
experienced trainer
experienced trainer

βασικα εγω εχω το ds του ,μου το εδωσε για να κανω ανταλλαγες... και απλα δνε παιζει εκει η SS ,παιζει μονο στο dsi... ειχε παλια μια Ρ4 νομιζω η κατι τετοιο...
Άβαταρ μέλους
PokFan
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από PokFan »

το περιεργο ειναι πως διαβαζει την κασετα και λεει Pokemon Platinum αλλα οταν μπαινω στο παιχνιδι αντι να δειξει 2010 Nitendo κλπ δειχνει μια ασπρη οθονη
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
tarnumjg
experienced trainer
experienced trainer

εμενα δειχνει κανονικα το Into ,φτανει στο main menu ,αλλα οταν πατησεις new game η continue τοτε ασπριζει η οθονη!ισως εχουμε διαφορετικο προβλημα!
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

δεν δουλευε στο dsi απο την αρχη οποτε αυτοματως σημαινε οτι ειχε προβλημα και οσο την καλυπτει η εγγυηση θα πρεπε να κρατησεις την αποδειξη(με εχει σωσει 2 φορες αυτο)..τωρα...ενας κανονας ειναι να μην την δινεις σε φιλους να στην ανοιξουν η μην την ανοιξει κανεις γενικα μεχρι να ρωτησεις καποιον ειδικο για το προβλημα(η τουλαχιστον να συμβουλευτεις το φορουμ πριν την ανοιξεις)...το εμαθα προσωπικα με τον σκληρο τροπο οπως κι εσυ :(
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

ε αυτά δεν είναι τίποτα βέβαια, αλλά καλό είναι να προσέχουμε όπως είπε ο Scarlet
το χειρότερο είναι να σου χαλάσει σκληρός δίσκος και να πας για data recovery, το 300άρι είναι θαύμα αν θα χρεωθείς, κάποιες φορές πάει και 1000άρικο αλλά με πολύ τύχη φτάσαμε 200Ευρώ να ανακτήσει δεδομένα ο αδερφός μου από 160άρι δίσκο. Backup μη την πατίσετε, σε BLu ray γιατί τα DVD ακριβήναν πολύ και δεν αξίζουν πλέον, να τα εισάγετε από ebay που είναι φτηνά.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PokFan
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από PokFan »

Scarlet έγραψε:δεν δουλευε στο dsi απο την αρχη οποτε αυτοματως σημαινε οτι ειχε προβλημα και οσο την καλυπτει η εγγυηση θα πρεπε να κρατησεις την αποδειξη(με εχει σωσει 2 φορες αυτο)..τωρα...ενας κανονας ειναι να μην την δινεις σε φιλους να στην ανοιξουν η μην την ανοιξει κανεις γενικα μεχρι να ρωτησεις καποιον ειδικο για το προβλημα(η τουλαχιστον να συμβουλευτεις το φορουμ πριν την ανοιξεις)...το εμαθα προσωπικα με τον σκληρο τροπο οπως κι εσυ :(
το θεμα ειναι οτι του την δανεισα για να παιξει και χωρις να του πω να της κανει τιποτα προσπαθισε να την καθαρισει με οδοντογλυφιδα :/
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
Άβαταρ μέλους
PokFan
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από PokFan »

τελικα ειναι fake η κασέτα γιαυτο δεν επαιζει σε dsi...καμια ιδεα να την φτιαξω? μου ελειψε :(
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

hm, η εκτύπωση που είχε πάνω ήταν copyα;
την έχω πατήσει με emerald έτσι -_-
θα αγοράζω από amazon, γιατί την άλλη τη βρήκα από τυχαίο στη ΧΕ.
Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Diamond, Pearl, Platinum”