Μονο αν ειναι καποιος απ την περιοχη σου τοτε η αν βγει καπιο αλλο Victini eventzekrom2011 έγραψε:δεν εχω προβλημα αρκει να εχει τις αρχικες κινησεις του το ανομα του. ομως απο οτι εχω καταλαβει δεν εχω μοντεμ συμβατο η ρουτερ για να κανω κατι τετοιο καμια ιδεα ? ειναι κανεις απο εδω που να καλυπτει τις απαιτησεις μου( οχι οτι θα το κανω αμεσα ) ?
Ερωτήσεις για Pokemon Black and White
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
- zekrom2011
- Trainer

το μινι χαρτακι που ειχε το κουτι σχετικα με το βικτινι μπορει να βοηθησει καπως αυτη τη στιγμη?
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
οχι δυστυχος , αυτο ουτε εγω το προλαβαzekrom2011 έγραψε:το μινι χαρτακι που ειχε το κουτι σχετικα με το βικτινι μπορει να βοηθησει καπως αυτη τη στιγμη?
- zekrom2011
- Trainer

εσυ το εχεις? το βικτινι?
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
ναι. , Ενα ιαπονεζικο. αλλα δεν το δινω τζαμπα.........zekrom2011 έγραψε:εσυ το εχεις? το βικτινι?
- zekrom2011
- Trainer

τι διαφορα εχει απο το κανονικο και το λες ιαπωνεζικο?
- zekrom2011
- Trainer

το πηρες μεσω τρεϊντ?
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
ναι απο μια κληρωση που ειχε το φορουμ παλια. και η μονη διαφορα ειναι οτι το ονομα του ειναι γραμενο στα ιαπονεζικα. (και εχει ιαπονεζικο OT) μονο αυτο.zekrom2011 έγραψε:το πηρες μεσω τρεϊντ?
-
valanticgalloc
- newbie

Ερωτήσεις](Help)
Λοιπόν...
Έχω παίξει Black & White(συγκεκριμένα την Black) από έναν ξάδερφο μου μέσα στις γιορτές με New Game και μέσα σε 5 μέρες δεν πρόλαβα να φτάσω πιο μακριά από το Pokemon Leuge γι 'αυτό θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθεια σας να μου λύσετε μερικές απορίες εάν μπορείτε βέβαια και αν θέλετε...(!!!)
1) Έχω δει σε videos στο youtube ότι μπορείς να πιάσεις και άλλα pokemon όπως το Milotic σε τρομερά lvl(70)... Ισχύει κάτι τέτοιο???
2) Ξέρω ότι μετά το P.Leuge έχεις pokedex με όλα τα pokemon. Μπορείς να βρεις πολλά από αυτά στις δυο αυτές κασέτες??
3) Έχει ουσία το game μετά το P.Leuge?? Έχω δει ότι έχω κάνει λίγο περισσότερο από την μισή διαδρομή του χάρτη..
4) Μετά το P.Leuge είναι καλύτερο το παιχνίδι??? Έχει νέα pokemon(νέα pokemon, εξελίξεις, υψηλά lvl)???
5) Δώστε μου λίγες πληροφορίες για το παιχνίδι μετά το P.Leuge.
Σας τα ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι αγοράσω μια από τις δυο..Εσείς τι μου προτείνετε???Βlack ή White?
O καθένας σας(όποιος θέλει) απαντάει σε όσες και όποιες ερωτήσεις θέλει..
Σας ευχαριστώ υπερβολικά!!!
Έχω παίξει Black & White(συγκεκριμένα την Black) από έναν ξάδερφο μου μέσα στις γιορτές με New Game και μέσα σε 5 μέρες δεν πρόλαβα να φτάσω πιο μακριά από το Pokemon Leuge γι 'αυτό θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθεια σας να μου λύσετε μερικές απορίες εάν μπορείτε βέβαια και αν θέλετε...(!!!)
1) Έχω δει σε videos στο youtube ότι μπορείς να πιάσεις και άλλα pokemon όπως το Milotic σε τρομερά lvl(70)... Ισχύει κάτι τέτοιο???
2) Ξέρω ότι μετά το P.Leuge έχεις pokedex με όλα τα pokemon. Μπορείς να βρεις πολλά από αυτά στις δυο αυτές κασέτες??
3) Έχει ουσία το game μετά το P.Leuge?? Έχω δει ότι έχω κάνει λίγο περισσότερο από την μισή διαδρομή του χάρτη..
4) Μετά το P.Leuge είναι καλύτερο το παιχνίδι??? Έχει νέα pokemon(νέα pokemon, εξελίξεις, υψηλά lvl)???
5) Δώστε μου λίγες πληροφορίες για το παιχνίδι μετά το P.Leuge.
Σας τα ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι αγοράσω μια από τις δυο..Εσείς τι μου προτείνετε???Βlack ή White?
O καθένας σας(όποιος θέλει) απαντάει σε όσες και όποιες ερωτήσεις θέλει..
Σας ευχαριστώ υπερβολικά!!!
Re: Ερωτήσεις](Help)
1 αδυνατον
2 ολα αλλστην blacck 245 και τα υπολοιπα στην white
3 ναι εχει ουσια
4ειναι πιο καλο διοτι βρισκεις περισσοτερα pkmn και πιο δυνατα
5 ΠΙΑΝΕΙ¦ ΑΛΛΑ ΠΟΚΕΜΟΝ,ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ,ΠΙΑΝΕΙΣ KYUREM & VOLCARONA ΚΠΛ ΑΛΛΑ
2 ολα αλλστην blacck 245 και τα υπολοιπα στην white
3 ναι εχει ουσια
4ειναι πιο καλο διοτι βρισκεις περισσοτερα pkmn και πιο δυνατα
5 ΠΙΑΝΕΙ¦ ΑΛΛΑ ΠΟΚΕΜΟΝ,ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ,ΠΙΑΝΕΙΣ KYUREM & VOLCARONA ΚΠΛ ΑΛΛΑ
Γεαι ειμαι ο Κωστας.