1)Να μπαινουν ασχετοι ελληνες στον server που ασχολουνται και να πιανουμε συζητηση/πολεμαμε μαι τους ετσι και το site διαφημιζεται
2)πριν ελεγες 10+ post τωρα αλλα μου λες

Όχι, τα ίδια σου λέω, αφού θα παροτρύνονται να γίνουν μέλη εδώ με τουλάχιστον 10 posts! Θέλουμε να είμαστε μια ενεργή κοινότητα κι όχι ένα ψόφιο αχούρι με χιλιάδες μέλη που δεν θα μπαίνουν ποτέ!Scarlet έγραψε:2)πριν ελεγες 10+ post τωρα αλλα μου λες

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/imag ... GGO8G8NZvQPokemon640 έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι έκανα μετάβαση σε forthnet VDSL, και η σύνδεση πάει forthnet A/V-PSTN.
Τέτοιο speed είναι σαν να έχεις Ninjask σε trick room.
Τόσα χρόνια HOL Και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ο μοναδικός λόγος που πήγα forthnet είναι η Nova.
Για να μη τη πατήσουν άλλοι : όσοι όντως θέλετε forthnet ας έχετε έστω ADSL Και όχι VDSL.
Όσο αφορά τον server. Θα τον ανεβάσω πάλι κατά το Σεπτέμβρη γιατί θα είμαι σε νέο χώρο πλέον.
(ναι αγόρασα σπίτι, καλά καταλάβατε, σε λίγο θα έχω BMW και ο Gary Oak θα με βλέπει με κιάλια
)

συνλυπιτηριαPokemon640 έγραψε:πήγα forthnet

σε αυτο εχεις δικιο απο τοτε που απεκτησαν ισοτητα με τους αντρες καταστραφηκαμεPokemon640 έγραψε:X9_Void, οι γυναίκες είναι οι χειρότεροι οδηγοί
ΤΕΛΟΣ