Αγορα καρτων
Re: Αγορα καρτων
Καλησπέρα, αν κάποιος ενδιαφέρεται για αγορά καρτών pokemon να μου στείλει mail στο sokrates1990@gmail.com .
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
αυτά είναι τα collectos με τις παλιές συλλογές.zekrom2011 έγραψε:http://www.kaissagames.com/pd/pkm-playe ... e-2898.htm
http://www.kaissagames.com/pd/pkm-playe ... d-2899.htm
αυτα ειναι μπορει να κανω και λαθος αλλα νομιζω πως αυτα ειναι. ή οχι?
- zekrom2011
- Trainer

αρα θα βρω παλιες συλλογες
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Στη κάισσα θα βρείς και τις παλιές (Collectors) και τις καινούριες (next destinies - emerging powers - bnw).
- zekrom2011
- Trainer

αν και εμαι καπως καινουργιος σε αυτον τον τομεα να δοκιμασω να κανω αναμιξεις στις τραπουλες η οχι? εχω τις call of legends recon,retort και triumphant royal guard, verdant frost
-
valanticgalloc
- newbie

που μπορώ να βρω κάρτες από τις περιοχές Kanto, Johto, Hoenn και Sinnoh???
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
μπορείς αρκεί να είναι μέσα στο format, για να μην μπερδεύεσαι βλ εδώ το παρόν format ποιό είναι.zekrom2011 έγραψε:αν και εμαι καπως καινουργιος σε αυτον τον τομεα να δοκιμασω να κανω αναμιξεις στις τραπουλες η οχι? εχω τις call of legends recon,retort και triumphant royal guard, verdant frost
ναι μπορείς, η next destinies έχει κάποια 1ης γενιάς Pokemon. βλ εδώ.valanticgalloc έγραψε:που μπορώ να βρω κάρτες από τις περιοχές Kanto, Johto, Hoenn και Sinnoh???
Καλημερα! εαν ενδιαφερεται κανενας εχω και εγω μια παλια συλλογη με 105 foil, 85 σπανιες και 6 promo πρωτης γενιας
ειμαι απο αθηνα, andreas17ath@yahoo.gr
ειμαι απο αθηνα, andreas17ath@yahoo.gr
Πληροφοριες σχετικα με την αγορα καρτων!
Γεια σας παιδια θα ηθελα να με πληροφορησει καποιος σχετικα με τις καρτες ποκεμον ή να μου πειτε που μπορω να βρω πληροφοριες ,αν γινετε στα ελληνικα,γιατι θελω να αγορασω μερικες οι οποιες να αξιζουν δεν τις θελω για παιχνιδια και σχετικα απλα συλλογη,ΑΛΛΑ απο αυτες που μπορει μετα απο χρονια να εχουν μεγαλη αξια.Αγοραζα παλια αυτες τις μουφα απο τα περιπτερα τις οποιες δεν ξερω που ειναι αλλα δεν νομιζω να εχουν και καμια αξια.Δεν θελω καρτες απο τριτους ,αλλα απο φακελακια απο μαγαζι απλως εχω μπερδευτει με τα generations,team rocket κ.α ετσι λιγο που κοιταξα.
Ευχαριστω
Ευχαριστω
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
sanji
ψάξε ebay, έχει completed συλλογές.
ψάξε ebay, έχει completed συλλογές.