Ποκεμον Ελληνικα επεισοδια (Nova thread)

Συζητήστε για τις ταινίες και τα επεισόδια των pokemon
Άβαταρ μέλους
nikmaster9
advanced trainer
advanced trainer

Re: Ποκεμον Ελληνικα επεισοδια (Nova thread)

Δημοσίευση από nikmaster9 »

εγω θυμαμαι το τελευταιο επεισοδειο που ειδα στο σταρ και γενικοτερα στα ποκεμον ηταν οταν ο πολ αφησε τν τσιμτσαρ και τν εποιασε ο ας.το σταρ κανει ενα τρομερο λαθοσ αντι να επιμεινει στα ποκεμον και να αγορασει τισ καινουργιεσ σεαζονς φερνει νεα καινουργια και βλακιες ανιμε. ελεος θα πρεπει σαν σελιδα να εκφρασουμε παραπονα εμεις που μεγαλωσαμε βλεποντας ποκεμον στο σταρ και επειτα yu-gi-oh!
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

έφτιαξα το δέκτη, έβαλα νέο καλώδιο κεραίας, και 500GB σκληρό δίσκο μόνιμα πάνω του για να γράφει.
Αυτό έπρεπε να το έκανα καιρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πριν αλλά τέλος πάντων, no money no πεθάνει.

Στο 2ο σπίτι θέλει πολλές αλλαγές ακόμη όπως νέο ενισχυτή σήματος για 4x TVs και κάτι μικρο αλλαγές στα καλώδια.
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
thomason93
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από thomason93 »

Υπαρχει καμια πιθανοτητα να εχει γραψει καποιο παιδι απο εδω τα επεισοδια ποκεμον που εδειξε το Σταρ στις 11/05 και 12/05? Δηλ. το Σαβ/κο που περασε?
Άβαταρ μέλους
nikmaster9
advanced trainer
advanced trainer

thomason93 έγραψε:Υπαρχει καμια πιθανοτητα να εχει γραψει καποιο παιδι απο εδω τα επεισοδια ποκεμον που εδειξε το Σταρ στις 11/05 και 12/05? Δηλ. το Σαβ/κο που περασε?
πηγαινε στο pokemonepisodes.org kai δες το στα αγγλικα . τρ εχει αλλαξει ωρα και αρχιζει 6¨55.μηπωσ ξερεις εαν θα συνεχιστουν οι επομενες σεαζονς στο σταρ το εχω ρωτησει σε ολο το σαιτ αλλα δν μου απαντουν ξεκαθαρα! :)
Άβαταρ μέλους
thomason93
Starter level
Starter level

nikmaster9 έγραψε:
thomason93 έγραψε:Υπαρχει καμια πιθανοτητα να εχει γραψει καποιο παιδι απο εδω τα επεισοδια ποκεμον που εδειξε το Σταρ στις 11/05 και 12/05? Δηλ. το Σαβ/κο που περασε?
πηγαινε στο pokemonepisodes.org kai δες το στα αγγλικα . τρ εχει αλλαξει ωρα και αρχιζει 6¨55.μηπωσ ξερεις εαν θα συνεχιστουν οι επομενες σεαζονς στο σταρ το εχω ρωτησει σε ολο το σαιτ αλλα δν μου απαντουν ξεκαθαρα! :)
Ευχαριστω φιλε, αλλα τα επεισοδια τα ηθελα μεταγλωττισμενα στα ελληνικα, οχι για μενα αλλα για ενα παιδι που τα γραφει απο τοτε που ξεκινησε να πορβαλλεται η 10η σεζον και του λειπουν αυτα τα 2 συγκεκριμενα.
Απο αυτα που εχω ακουσει απο αλλα ατομα, το Σταρ φαινεται να εχει δικαιωματα μονο μεχρι την 10η σεζον. Απο εκει και μετα τα δικαιωματα ανηκουν στη ΝΟVA οποτε ειναι δυσκολο να προβληθουν επεισοδια απο 11η σεζον και μετα στο Σταρ. Εκτος κι αν η NOVA πωλησει δικαιωματα αυτων των σεζον στο Σταρ μελλοντικα ή κυκλοφορησουν τα συγκεκριμενα επεισοδια σε DVD.
Άβαταρ μέλους
chrys
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από chrys »

λες για το παιδι στο anime-greek.com?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
thomason93
Starter level
Starter level

chrys έγραψε:λες για το παιδι στο anime-greek.com?
Ναι φιλε μου.
Άβαταρ μέλους
thomason93
Starter level
Starter level

Εχει γραψει κανενα παιδι το σημερινο ή το χθεσινο επεισοδιο ποκεμον που εδειξε το Σταρ?
Άβαταρ μέλους
Nightmare
professional trainer
professional trainer

Δημοσίευση από Nightmare »

nikmaster9 έγραψε:το σταρ κανει ενα τρομερο λαθοσ αντι να επιμεινει στα ποκεμον και να αγορασει τισ καινουργιεσ σεαζονς φερνει νεα καινουργια και βλακιες ανιμε. ελεος θα πρεπει σαν σελιδα να εκφρασουμε παραπονα εμεις που μεγαλωσαμε βλεποντας ποκεμον στο σταρ και επειτα yu-gi-oh!
Δεν ειναι στο χερι τους. Τα δικαιωματα των Pokemon απο ενα σημειο και μετα τα πηρε το Disney XD
3DS FC: 2019-9706-3107
Άβαταρ μέλους
nikmaster9
advanced trainer
advanced trainer

δηλαδη nightmare δυσκολα να δουμε ποκεμον ξανα στο σταρ. αλλα νομιζω πως η ταινια με τον lucario τν εχει αγορασει τον σταρ αλλα δεν την εχει προβαλλει μεχρι τωρα.μηπως δν τουσ ενδιαφερουν αλλο τα ποκεμον . δεν ξερω τι να πω . και εξετιας αυτου δν εχω αγορασει τις καινουργιες κασετες black and white θελω να εχω δει τα επεισοδια και ταυτοχρονα να παιζω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ταινίες και επεισόδια”