Ποκεμον Ελληνικα επεισοδια (Nova thread)
- nikmaster9
- advanced trainer

Re: Ποκεμον Ελληνικα επεισοδια (Nova thread)
εγω θυμαμαι το τελευταιο επεισοδειο που ειδα στο σταρ και γενικοτερα στα ποκεμον ηταν οταν ο πολ αφησε τν τσιμτσαρ και τν εποιασε ο ας.το σταρ κανει ενα τρομερο λαθοσ αντι να επιμεινει στα ποκεμον και να αγορασει τισ καινουργιεσ σεαζονς φερνει νεα καινουργια και βλακιες ανιμε. ελεος θα πρεπει σαν σελιδα να εκφρασουμε παραπονα εμεις που μεγαλωσαμε βλεποντας ποκεμον στο σταρ και επειτα yu-gi-oh!
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
έφτιαξα το δέκτη, έβαλα νέο καλώδιο κεραίας, και 500GB σκληρό δίσκο μόνιμα πάνω του για να γράφει.
Αυτό έπρεπε να το έκανα καιρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πριν αλλά τέλος πάντων, no money no πεθάνει.
Στο 2ο σπίτι θέλει πολλές αλλαγές ακόμη όπως νέο ενισχυτή σήματος για 4x TVs και κάτι μικρο αλλαγές στα καλώδια.
Αυτό έπρεπε να το έκανα καιρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πριν αλλά τέλος πάντων, no money no πεθάνει.
Στο 2ο σπίτι θέλει πολλές αλλαγές ακόμη όπως νέο ενισχυτή σήματος για 4x TVs και κάτι μικρο αλλαγές στα καλώδια.
- thomason93
- Starter level

Υπαρχει καμια πιθανοτητα να εχει γραψει καποιο παιδι απο εδω τα επεισοδια ποκεμον που εδειξε το Σταρ στις 11/05 και 12/05? Δηλ. το Σαβ/κο που περασε?
- nikmaster9
- advanced trainer

πηγαινε στο pokemonepisodes.org kai δες το στα αγγλικα . τρ εχει αλλαξει ωρα και αρχιζει 6¨55.μηπωσ ξερεις εαν θα συνεχιστουν οι επομενες σεαζονς στο σταρ το εχω ρωτησει σε ολο το σαιτ αλλα δν μου απαντουν ξεκαθαρα!thomason93 έγραψε:Υπαρχει καμια πιθανοτητα να εχει γραψει καποιο παιδι απο εδω τα επεισοδια ποκεμον που εδειξε το Σταρ στις 11/05 και 12/05? Δηλ. το Σαβ/κο που περασε?
- thomason93
- Starter level

Ευχαριστω φιλε, αλλα τα επεισοδια τα ηθελα μεταγλωττισμενα στα ελληνικα, οχι για μενα αλλα για ενα παιδι που τα γραφει απο τοτε που ξεκινησε να πορβαλλεται η 10η σεζον και του λειπουν αυτα τα 2 συγκεκριμενα.nikmaster9 έγραψε:πηγαινε στο pokemonepisodes.org kai δες το στα αγγλικα . τρ εχει αλλαξει ωρα και αρχιζει 6¨55.μηπωσ ξερεις εαν θα συνεχιστουν οι επομενες σεαζονς στο σταρ το εχω ρωτησει σε ολο το σαιτ αλλα δν μου απαντουν ξεκαθαρα!thomason93 έγραψε:Υπαρχει καμια πιθανοτητα να εχει γραψει καποιο παιδι απο εδω τα επεισοδια ποκεμον που εδειξε το Σταρ στις 11/05 και 12/05? Δηλ. το Σαβ/κο που περασε?
Απο αυτα που εχω ακουσει απο αλλα ατομα, το Σταρ φαινεται να εχει δικαιωματα μονο μεχρι την 10η σεζον. Απο εκει και μετα τα δικαιωματα ανηκουν στη ΝΟVA οποτε ειναι δυσκολο να προβληθουν επεισοδια απο 11η σεζον και μετα στο Σταρ. Εκτος κι αν η NOVA πωλησει δικαιωματα αυτων των σεζον στο Σταρ μελλοντικα ή κυκλοφορησουν τα συγκεκριμενα επεισοδια σε DVD.
- thomason93
- Starter level

Ναι φιλε μου.chrys έγραψε:λες για το παιδι στο anime-greek.com?
- thomason93
- Starter level

Εχει γραψει κανενα παιδι το σημερινο ή το χθεσινο επεισοδιο ποκεμον που εδειξε το Σταρ?
Δεν ειναι στο χερι τους. Τα δικαιωματα των Pokemon απο ενα σημειο και μετα τα πηρε το Disney XDnikmaster9 έγραψε:το σταρ κανει ενα τρομερο λαθοσ αντι να επιμεινει στα ποκεμον και να αγορασει τισ καινουργιεσ σεαζονς φερνει νεα καινουργια και βλακιες ανιμε. ελεος θα πρεπει σαν σελιδα να εκφρασουμε παραπονα εμεις που μεγαλωσαμε βλεποντας ποκεμον στο σταρ και επειτα yu-gi-oh!
3DS FC: 2019-9706-3107
- nikmaster9
- advanced trainer

δηλαδη nightmare δυσκολα να δουμε ποκεμον ξανα στο σταρ. αλλα νομιζω πως η ταινια με τον lucario τν εχει αγορασει τον σταρ αλλα δεν την εχει προβαλλει μεχρι τωρα.μηπως δν τουσ ενδιαφερουν αλλο τα ποκεμον . δεν ξερω τι να πω . και εξετιας αυτου δν εχω αγορασει τις καινουργιες κασετες black and white θελω να εχω δει τα επεισοδια και ταυτοχρονα να παιζω