Ποκεμον Ελληνικα επεισοδια (Nova thread)
- Andreecko
- Master Administrator
- Επικοινωνία:
Re: Ποκεμον Ελληνικα επεισοδια (Nova thread)
μερικές συμβουλές:
Τις εγγραφές μόνο σε ψηφιακό (το αναλογικό πάντα έχει παράσιτα όσο τέλειο και να είναι).
Όταν κάνετε την κόψιμο, κάντε την με uncompressed format (αρκεί να έχετε 1TB free space να υπάρχει) για να μη χάνει ποιότητα όσο θα το κόψετε/ράψετε μετά.
Boilsoft Video Splitter προτείνω για να κόψετε το video.
Όποιος έχει κάνει την εγγραφή ατόφια από δέκτη mpeg4 (συνήθως .DVR η .TS file type) θέλω να μιλήσει άμεσα μαζί μου να του πω πως θα μου στείλει αρχείο. Θέλω την εκπομπή της Δευτέρας, από εκεί και πέρα την αναλαμβάνω εγώ τη συνέχεια από τους δέκτες μου αλλά ας έχουμε και έφεδρους rippers μη γίνει κάνα κενό.
Το τρόπο που θα κάνουμε share τίθεται ένα θέμα, γιατί πρέπει οι administrators να συννενοηθούμε κάπως να έχουμε κοινό ταμείο σε κάποιον file hoster ώστε να μη χάνεται το/τα αρχεία που θα έχουμε share.
Ποιός άλλος έχει δέκτη mpeg4 με USB μπροστά; 4GB είναι αρκετά. Βάζετε να γράφει από τις 6 μέχρι τις 7 και μετά την επεξεργασία την κάνετε στο PC σας.
Τις εγγραφές μόνο σε ψηφιακό (το αναλογικό πάντα έχει παράσιτα όσο τέλειο και να είναι).
Όταν κάνετε την κόψιμο, κάντε την με uncompressed format (αρκεί να έχετε 1TB free space να υπάρχει) για να μη χάνει ποιότητα όσο θα το κόψετε/ράψετε μετά.
Boilsoft Video Splitter προτείνω για να κόψετε το video.
Όποιος έχει κάνει την εγγραφή ατόφια από δέκτη mpeg4 (συνήθως .DVR η .TS file type) θέλω να μιλήσει άμεσα μαζί μου να του πω πως θα μου στείλει αρχείο. Θέλω την εκπομπή της Δευτέρας, από εκεί και πέρα την αναλαμβάνω εγώ τη συνέχεια από τους δέκτες μου αλλά ας έχουμε και έφεδρους rippers μη γίνει κάνα κενό.
Το τρόπο που θα κάνουμε share τίθεται ένα θέμα, γιατί πρέπει οι administrators να συννενοηθούμε κάπως να έχουμε κοινό ταμείο σε κάποιον file hoster ώστε να μη χάνεται το/τα αρχεία που θα έχουμε share.
Ποιός άλλος έχει δέκτη mpeg4 με USB μπροστά; 4GB είναι αρκετά. Βάζετε να γράφει από τις 6 μέχρι τις 7 και μετά την επεξεργασία την κάνετε στο PC σας.
Τα επεισοδια θα ανεβουν?Αν θελετε μπορω και γω να βοηθησω στο ανεβασμα.Εχω πολλα επεισοδια απο ολες τις σεζον των ποκεμον στα ελληνικα
υπάρχον στο anime-greek.com οι πρώτες 9 σεζόν πλίν τις 6 που είναι μισή
Ναι το ξερω οτι υπαρχουν στο anime greek.Αλλα δεν θα ηταν ωραιο να υπαρχουν και στο φορουμ?Επισης τα επεισοδια που εχω ειναι δικα μου,δηλαδη τα εχω σε dvds και δεν τα κατεβασα απο καποιο σαιτ
δεν θα ήταν άσχημο ενδεχομένως να τραβήξουν και κόσμο αν ανέβουν . εσύ ποιες σεζόν έχεις??
Λοιπον εχω πολλα επεισοδια απο την 1η μεχρι την 4η σεζον.Επισης εχω μερικα επεισοδια απο την 6η εως την 8η σεζον και τελος εχω 3 επεισοδια απο την 10η σεζον
- Andreecko
- Master Administrator
- Επικοινωνία:
παιδιά, όποιος έχει δέκτη με USB μπροστά (Mpeg4 πάντα η smart TV), ας κάνει το κόπο το συντομότερο να έχει ένα stickάκι άδειο. Να ρυθμίσει το δέκτη να γράφει 6 με 7 το πρωϊ που είναι τα πόκεμον και μετά το κανονίζουμε το κόψιμο-ράψιμο.
Εννοείται να το αποθηκεύει στον υπολογιστή και να το αδειάζει το usb μην είναι full.
Δεν έχω πάντα σήμα.
Εννοείται να το αποθηκεύει στον υπολογιστή και να το αδειάζει το usb μην είναι full.
Δεν έχω πάντα σήμα.
εε παιδια τυχανει να εχετε ταινιες ποκεμον?....γτ θελω απο την 2η και μτ τις θελω μεταγλωτισμενες ειδικα την 3η και την 2η...οποιος μπορει ας μ το πει
^Φιλε μην γραφεις σε διαφορετικα threads το ιδιο πραγμα.Σου ειπα εγω εχω τις ταινιες αλλα περιμενω απο καποιο admin να μου πει τι να κανω γιατι υπαρχει κινδυνος το φορουμ να φαει ban επειδη βαζουμε επεισόδια της σειρας για κατεβασμα,οπως εχει συμβει και σε αλλα σαιτς στο παρελθον
ωχ φιλε συγνωμη εχεις δικιο....ειμαι 1 μερα εγγεγραμμενος και δν τα ξερω....εσυ εισαι ενα χρονο...σρυ και παλι....εχω πει πολλες φορες απο ποια ταινια και μετα θελω και τα εχεις δει και ειμαι σιγουρος οτι θα με βοηθησεις....εχεις δικιο για αυτην την παρατηρηση...!!!