εγώ πάντως μπήκα στην ιστοσελίδα του σταρ και τα ξεκινάει από τις 1 Απριλίου αλλά δεν λέει ποία σεσον θα είναιchrys έγραψε:Παιδια ξαναμπαινω μετα απο πολυ καιρο στο σαιτ.Πρωι πρωι εμαθα οτι το σταρ θα δειξει τις σεζον 10,11 και 12 απο τον απριλη,νομιζω στις 7 του απριλη.Θα προβαλονται τα Σαββατοκύριακα στις 7.00 το πρωι και ισως και καθημερινες.Μακαρι να εξασφαλισουν και τα δικαιωματα για την 13η σεζον.
Ποκεμον Ελληνικα επεισοδια (Nova thread)
Re: Ποκεμον Ελληνικα επεισοδια (Nova thread)
ακριβως εγω λεω να κραταμε μικρο καλαθι, γιατι μπορει να ειναι μια απο τις πολλες επαναληψεις της Advanced Generetion
3DS FC: 2019-9706-3107
- Andreecko
- Master Administrator
- Επικοινωνία:
Έβαλα τον DVR να γράφει τις ώρες εκείνες,
Σιγά σιγά κάνω οργάνωση.
Αν μπορεί κάποιος με smart tv, κάνει με ένα προγραμματισμό αυτή τη διαδικασία αυτόματα, με ένα USB των 4-8GB~.
Σιγά σιγά κάνω οργάνωση.
Αν μπορεί κάποιος με smart tv, κάνει με ένα προγραμματισμό αυτή τη διαδικασία αυτόματα, με ένα USB των 4-8GB~.
Παιδια εδειξε επεισοδιο σημερα?Το ξεχασα τελειως και δεν ξερω αν αρχισαν να προβαλλουν τα επεισοδια απο σημερα
από εχθές έχει ξεκινήσει η προβολή τους κάθε μέρα στις 7 και 10 περίπου και δείχνει την δέκατη σεζόν
- Nicolas26K
- professional trainer
- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Pokemon640, πώς πάει με την εγγραφή; Θα κάνεις τα επεισόδια upload;
- Andreecko
- Master Administrator
- Επικοινωνία:
Έγραψα το σημερινό
Θα το έχω να γράφω και τα επόμενα.
200κάτι ΜΒ είναι με AVI/DIVX
χωρίς μεγάλεις απώλειες γιατί όπως ξέρετε δεν έχουμε HD στην Ελλάδα (πλην ERT HD).
Οπότε είναι το μέγιστο που μπορούσα. (έστω και upscaled γιατί ο decoder γράφει σε .DVR format με καλή ανάλυση)
Θα το έχω να γράφω και τα επόμενα.
200κάτι ΜΒ είναι με AVI/DIVX
χωρίς μεγάλεις απώλειες γιατί όπως ξέρετε δεν έχουμε HD στην Ελλάδα (πλην ERT HD).
Οπότε είναι το μέγιστο που μπορούσα. (έστω και upscaled γιατί ο decoder γράφει σε .DVR format με καλή ανάλυση)
το χθεσινό το έχω γράψει εγώ αν το θέλετε το πρόβλημα είναι ότι δεν πιάνω καλά το σταρ και η εκόνα είναι μέτρια αν κάποιος ξέρει από επεξεργασία βιντεο μπορώ να του δώσω τους ήχους να του περάσει με άλλο βιντεο