Ποκεμον Ελληνικα επεισοδια (Nova thread)
- zekrom2011
- Trainer
Re: Ποκεμον Ελληνικα επεισοδια (Nova thread)
παιδια να φτιαχναμε thread που να το ονομαζαμε pokemon episodes με 4ις υποκατηγοριες . ελληνικη μεταγλωττιση , ελληνικο υποτιτλισμο , αγγλικη μεταγλωττιση , αγγλικος υποτιτλισμος και να ανεβεζουμε με καποιο τροπο επισοδεια να τα βλεπουμε ολοι η καταπαταμε δικαιοματα και οι admin δεν θα το επιτρεψουν ?
καλα θα ηταν να σχολιαζαμε καθε νεο επεισοδιο που βγαινει οπως κανουν στο Bulbagarden forum αλλα μαλλον ζηταω πολλα
3DS FC: 2019-9706-3107
- Andreecko
- Master Administrator
- Επικοινωνία:
δεν είναι δύσκολο, σχολίασε ένα episode (όποιο θες) φτιάχνοντας ένα thread, και από κάτω θα απαντάμε με σχολιασμούς από άλλα επεισόδια.
Πιστεύω είναι καλή ιδέα
Πιστεύω είναι καλή ιδέα

- Nicolas26K
- professional trainer
- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Πάντως στη Nova έβλεπα μια μέρα τον Ash στην Iccirus να παίρνει το badge και την άλλη μέρα βλέπω την παρέα να πηγαίνει να μονομαχήσει με την Elesa... Έλεος ποια, πού είναι το παλιό καλό anime που έβλεπα το πρωί στο Star με συνεχόμενα επεισόδια... και με μετάφραση από το πολυαγαπημένο όλων 4Kids? 

δεν καταλαβα τι εννοεις. Δηλαδη θα κανω review theard σε ενα συγκεκριμενο επεισοδιο και εσεις απο κατω θα απαντατε για αλλα επεισοδια;Pokemon640 έγραψε:και από κάτω θα απαντάμε με σχολιασμούς από άλλα επεισόδια.
Πιστεύω είναι καλή ιδέα
Τελος Παντων, εφτιαξα ηδη ενα theard με την περιληψη του επεισοδιου που επαιξε σημερα στην Αμερικη
- zekrom2011
- Trainer
η δικη μου ιδεα ειναι υλοποιησιμη ?
Παιδια ξαναμπαινω μετα απο πολυ καιρο στο σαιτ.Πρωι πρωι εμαθα οτι το σταρ θα δειξει τις σεζον 10,11 και 12 απο τον απριλη,νομιζω στις 7 του απριλη.Θα προβαλονται τα Σαββατοκύριακα στις 7.00 το πρωι και ισως και καθημερινες.Μακαρι να εξασφαλισουν και τα δικαιωματα για την 13η σεζον. 

πολυ νωρις το θυμηθηκαν βρε. Τελος παντων θα μου αρεσε να ακουσω την Dawn με ελληνικη φωνη. Απο την Diamond and Pearl ειχα δει πολυ λιγα στο Star. Θυμαμαι ειχα πετυχει το επεισοδιο με τον Ash να παλευει με τον Roark,ενα αλλο στο οποιο ο Ash και οι φιλοι του βοηθουσαν την Cheryl να βρει μελι και ενα ακομα με τον Ash να παλευει με τον Byron. Ειμαι σιγουρος οτι θα παιξουν την 12η season μιση μεχρι το τελευταιο επεισοδιο με διαστασεις 4:3
Οντως τη σεζον τη ειχαν ξαναβαλει και παλαιοτερα επειδη ειχα δει καποια επεισοδια πριν περιπου 3 χρονια.Μπορει καποιος να γραφει τα επεισοδια?
- Andreecko
- Master Administrator
- Επικοινωνία:
χμ, καιρός να ακονίζω τα DVR μου να γράφουν
από 2 διαφορετικές περιοχές για να έχουμε 100% υλικό
το μόνο πρόβλημα : σε 1 από τα 2 σπίτια δεν έχω setup ακόμη, πφφφ άλλο 150άρι και εκεί >.<
από 2 διαφορετικές περιοχές για να έχουμε 100% υλικό

το μόνο πρόβλημα : σε 1 από τα 2 σπίτια δεν έχω setup ακόμη, πφφφ άλλο 150άρι και εκεί >.<