Η Samsung βγάζει Pokémon Edition smartphone

Η Samsung ανακοίνωσε το Pokémon Edition του Galaxy Z Flip 3 που θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα. Το νέο Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου και όσοι θέλουν να το αγοράσουν μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ. Το limited edition bundle θα είναι διαθέσιμο σε πολύ περιορισμένα κομμάτια και θα πωληθεί αποκλειστικά μέσω του Κορεάτικου online store της Samsung. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του bundle.

Η Samsung διαφημίζει το bundle αυτό ως την “καλύτερη συνεργασία ever” και δίνει ιδιαίτερη προσοχή και στον τρόπο που θα πακεταριστεί το bundle. Ένα μεγάλο κόκκινο κουτί θα περιλαμβάνει ένα μικρότερο κουτί σε στυλ Poke-ball που θα περιέχει το κινητό. Το Galaxy Z Flip 3 που θα περιλαμβάνει δεν θα έχει κάποιο γραφικό Pokémon πάνω του. Το κουτί του bundle περιλαμβάνει επίσης ένα ειδικό πουγκί Pokémon, μια διάφανη θήκη με αυτοκόλλητα Pikachu, επιπρόσθετα αυτοκόλλητα Pokémon, ένα Pokeball pop socket και μια αλυσίδα για κλειδιά Pikachu.

Πηγή: Gsmarena

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam