Νέες κάρτες XY Regirock,Pangoro,Heliolisk και Meowstic

Κυκλοφόρησαν νέες Promotional κάρτες για το επίσημο επιτραπέζιο παιχνίδι της σειράς (TCG) από την σειρά καρτών Roaring Skies 3.Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε (3 φακελάκια) θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε είτε τον XY49 Regirock,είτε τον XY50 Pangoro,ενώ με την επιλογή του πακέτου που περιέχει 1 φακελάκι,θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε είτε τον XY47 Heliolisk,είτε τον ΧΥ48 Meowstic.

Οι τέσσερες εν λόγω Promotinal κάρτες τυπώθηκαν σε χαρτί galaxy holofoil,όπου αυτό σημαίνει ότι ο Regirock θα είναι η πρώτη κάρτα της Αγγλικής έκδοσης Ancient Trait.

Eσείς τι προτιμάτε καλύτερα; Μια κάρτα galaxy holofoil ή μια απλή holofoil; 😛 Καλή τύχη στην επιλογή των πακέτων για την απόκτηση αυτών των καρτών. 🙂

Δείτε τις εδώ : www.pokebeach.com

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam