Νέα κυκλοφορία : Pokémon Rumble World !

Το Pokémon Rumble World θα βγει σε λιανική πώληση για το κοινό στις 19 Νοεμβρίου του 2015. Για το κόστος των 3.700 yen, οι πελάτες θα παίρνουν ένα αντίγραφο του παιχνίδιου, 3.000 PokéDiamonds που κανονικά μπορείς να αγοράσεις μέσα στο παιχνίδι μετά το τέλος του tutorial, άμεση πρόσβαση στο PokéDiamond Digger, και διάφορες εκπτώσεις.

Εφόσον η λιανική εκδοχή έχει ήδη 3.000 PokéDiamonds, δεν έχει μέσα μικρο-συναλλαγές, και δεν επιτρέπεται η μεταφορά των save μεταξύ της λιανικής εκδοχής και της κατεβασμένης εκδοχής. Δεν είναι γνωστό ακόμα άμα το παιχνίδι θα βγει σε λιανική και έξω από την Ιαπωνία.

Πηγή

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam